Ученички се биха с юмруци пред публика във Варна

Ученици продължават да решават проблемите помежду си с юмручни боеве, които се провеждат в различни части на Варна в почивните дни и извън училище.

Обратно в новината

Коментари - Ученички се биха с юмруци пред публика във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПО МЪЖКИ - БОЯТ СИ Е БОЙ ! СЕГА ЩЕ ИДАТ ЗАЕДНО ДА СЕ НАЕ.АТ ПО ЖЕНСКИ И АЙДЕ В УЧИЛИЩЕ, ТАМ Е ДРОГАТА !

това се и случи. Мутренска куха нация предана на партията водач. Не 80 процента, след 20 години като измрат старите набори със соцвъзпитание отивате на 100 процента дебили. Надявам се да не го видя това. Дебили сте. Децата ви са дебили, вие сте дебили и управляващите са дебили. Политиците са дебили. Даскалите и те са дебили. Шефовете в МВР също. Докато се биеха и викаха в близкото Второ районно не чуха ли? Щото е много далече.

Всички искат да са буда-листи. На БУДА да проличат - каратисти, футболисти, кухи ама велики.Това е политиката на герб - мутренски кражби и поведение. Успяхте. Да, за 3 мандата досъсипахте нацията. Радвайте се.

Едно време биячите и битите ги изключваха и изпращаха в ТВУ, а най-активните ги пращаха в Белене, ама сега те са герои, пострадали от "комунизма" , сега децата се формират като МАМА "бойци". По всички телевизии, интернет и всички други медийни средства помагат за тяхното формиране !

И преди имаше подобни збивания но чак пък публика не. нещата излизат от контрол относно агресията, която залива учениците

се пише със "С" НЕ СЪС "З".... Неграмотността е също една от причините за тоталното изпростяване на народа...Всичко е свързано...КАК неграмотни родители ща възпитават децата???

Няма кой да им каже, че всички много смели и бойни си отидоха от света около 40г. Но след боевете помежду им, има етап бой по родителите и тогава ще се хванат за пистолетите. Дотогава нормалните деца ще живеят в нормалните страни, в които проблемът с агресията е решен със спортни клубове и състезателност във всичко от най ранна възраст.

браво! а сега да набият и изгонят от балканите европата!

... и Америката да не забравят да вземат със себе си....

Абе и едно време, по комунистическо, и ние решавахме проблемите си в училище с юмруци. Който приказва колко малко се е случвало това, да иде да се прегледа. Момичетата се скубеха, момчетата си организирахме боеве на поляната зад училището. Това не ни попречи да израстнем нормални и спазващи законите хора. Просто пубертета винаги си казва своето, и няма нищо ненормално.

Добре е ,че си само един !

що за глупости ръсиш??? Преди-боеве с публика и камери???Сигурно си от някакъв измислен квартал, където това не прави впечатление...Проф.Христов не е наясно с математиката-ДЕБИЛИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 80%...

А в това време в Абу Даби откриха музей на Лувъра, но вие не знаете за какво става дума, така че продължавайте да се млатите. Агугу-агага, нуга, пица, ага, фулибули-фулибула, синемагугу.

Е, и? Какво общо има Лувъра в Абу Даби с най обикновен пубертетски бой.

Айде сега всички комуненца да ми кажат, че такова нещо едното време нямало и много ще се смея!

Не е лесно да си 80%-тов! От друга страна липсата на мозъчни гънки и постоянното промиване на мозъчната кухина помагат на такива индивиди-зомбита, да не усещат трагичната същност на собствената им нищожност!

Какво очаквате от деца, възпитавани в ясли и градини от слабограмотни учителки и прости лелки? В училищата също - вече са малко интелигентните учители, поради девалвацията на професията.

Дебилството на родителите ражда дебилни отрочета. Нито запада, нито изтока учи децата си на безчинство. Нашето, родно Ганьовско разбиране за свобода на действията и възпитанието ражда олигофрени, които нямат срам от нищо! ХОРА, ОПИТОМЕТЕ ЗВЕРЧЕТАТА СИ!

И ние го правехме преди 20-ина години, ама нямаше толкова телефони да се записваме и толкова малоумни медии да го превръщат в новина, все едно се бият Джошуа и Кличко.

ПРЕДЛАГАМ : Родителите на въпросните " госпожички " - да има възможност да бъдат вкарвани в затвор - за 1 година НО при "тежки - условия" ! защото те са истинските побойници !/АЗ си позволявам да публикувам тук номер за връзка с мен - тъй като стоя твърдо зад изразената си позиция !

Евроатлантически модел за възпитание - резултатите са налице. На учителите им е забранено да наказват, на учениците им е позволено да правят каквото си щат.

Най-важното е, че записа е правен от някой пенсионер. Едва ли някой от тези пикли знае как работи или е виждала видеокасета.

Не се учудвам, няма по глупави курвачи от варненските такива.

Въпреки покъртителното увеличение на учителските заплати, главоломният срив на всякаква дисциплина и пълната безнаказаност в училищата ще довършат всеки опит за каквато и да било реформа още в зародиш. Нима МОН очаква нови постъпления в професия без всякакъв авторитет? За всичко са виновни все лекарите и учителите - ами да се спасяват кой както може, човек трябва да е мазохист, за да работи в такава обстановка.

ПРЕДЛАГАМ : Родителите на въпросните " госпожички " - да има възможност да бъдат вкарвани в затвор - за 1 година НО при "тежки - условия" ! защото те са истинските побойници !/АЗ си позволявам да публикувам тук номер за връзка с мен - тъй като стоя твърдо зад изразената си позиция !

не, дебил, не!

Да се покаже публично кой закри ТВУ-тата и да го разстрелят на стадиона!

СЪЖАЛЯВАМ ! ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ - ВЕЧЕ Е П О К О Й Н И К !

той е покойник, но този който може да ги открие отново не е ....

Спорът е бил по въпроса на колко е равно 2+2х2. Гарантирано.

... и едната получава 8 ,а другата 6 и се започва един спор .... и после един як пердах ..

Кутията на Пандора беше отворена от луканов, младенов, лилов, джуров и структурите на КДС. По-късно инициативата се пое ентусиазирано от много юнаци веещи знамето на "демокрацията" в ЕФропата и зад Ътлантика.

А ауспуха ти кой го отвори?

Предполагам, че боевете са организирани, така както се организират боеве между кучета или петли или други животни. Извратеността вероятно е стигнала и дотам, че да се залагат пари на побойниците, серйрджиите най -вероятно си плащат, за да гледат боя. Иначе как бихте си обяснили побой межжду две пикли, които дори са от различни училища?

Цялото това безумие потвърждава хиперболата за 80% процента дебили в днешна капиталистическа България. Това, че училищата се превърнаха в зверилници, а учителите в звероукротители, въобще не вълнува многобройните фенове на т.н. европейско бъдеще на страната ни. А то какво бъдеще: Пълен срив на морала, на възпитанието,на културата. Днес обществото ни е в плен на страха, на чалгата, на Биг Брадър и Фермата.... Днес страната ни чезне с всеки изминал ден, а децата ни се разлагат пред очите ни в наркомания, простотия, агресия и насилие...

въпреки всичките проблеми в обществото, хората обезумяха след като един професор ги нарече дебили.

От 80-те процента ще да са....

Прав си "идиот" за религията в училище(макар,че като знам какви са свещениците) ама пък възпитавайте си децата бе хора млади.Освен това хората навън са го измислили примерно от детската градина пък и после в училище малките са смесени с по-големите и те се грижат за тях.Така едно дете като е свикнало с малчугана дори и да го ядоса с нещо не го бие и тормози после.Примери колкото искаш,но няма кой да приеме готови програми.Непрекъснато ходят в чужбина управниците ни и полза никаква.Къде мислите ходиха на обмяна на опит варненски училищни кадри скоро-в Египет.Ха познайте дали не е било като екскурзия.

Всички сме виновни за случващото се, защото не намираме начин да дадем отпор, защото допускаме да се гледа насилие и да не се работи. Защото Сме дали право на бивши силоваци да ни управляват ... и защото сме бедни, последното ни лишава от възможността да изберем ценности, вместо това трупаме гняв и мъст. Виновни сме, защото възпираме съзнателно изучаването на християнството, а то е носител на морал и добро. За съжаление всичко го осъзнаваме но не можем да се организираме и не можем да бъдем единни в мислите и действията си.

Това, че сме бедни не ни лишава от избор на ценности. От избор на ценности ни лишава факта, че в БГ силово е наложена система, която в основата си е несправедлива, това, че съществува наложено беззаконие, озлобяващо всички нормалните хора, които се чустват безпомощни. И да се разберем не ми проповядвайте християнската ценност да си подложим и другата буза. Какво, на бандитите ограбили и фалирали цялата банкава система през 90-те да им предложим за обир още банки ли. На ББ обогатил се с кражби и бухалки да подложим гърбовете и нашите деца и внуци ли? Не и не. Хора, които са доведени до това три пъти да започват от нулата няма да създадат общество от благи и добродушни светци. Това трябва да е ясно на управляващите.

Извинете за минуса, беше по инерция. Имате 6 плюса от мен.

Аз съм учила в това училище,сина ми също но сега искрено се радвам,че внука ми е втори клас в Германия.Може да съм баба по скайп и да ми е мъчно за него,но там системата е перфектна въпреки,че ония кафевичките са 1/3 от учениците.Пък и Варна-Меминген вече има 2 пъти на седмица.Тук растат кретенчета.

гадна си и си жестока, не те е сТрам! та всички ли да се изнесем на запад.

Лъжеш се, че в Германия системата е перфектна, но си имат начин да си озаптяват добичетата. За "перфектната" система мога чудеса да ти разказвам. Мобингът между децата е широко разпространен. Понякога се проявява и от учителите по отношение на децата чужденци.

Филми с насилие, наркотици, компютърни игри с насилие и брутално порно в интернет, не водят до добро, ... погледнете в амерка - ученик с автопат разстрелва публика в киносалон, за какво да коментираме и говорим повече. Всички знаем от къде идва, но не можем да го спрем, ... защото някои така наречени хора, или още богоизбрани, използват слабостите ни за да се обогатяват.

Преди демократичните промени всичко това беше до голяма степен спряно - не на 100 % да речем на 90 % , но всичко се контролираше, какво ще се гледа по кината, по телевизията като говориш дори си правиш сметка къде и пред кого го говориш - сега портите широко са отворени и простащината навлезе в нашите домове , по улиците , по магазините ,в училищата , в болниците и медицинските заведения дори. Вероятно скоро няма да има край чак до рестарта, който със сигурност ще настъпи само остава да чакаме и да се молим.....

За некой тромпет ли е бил спора? Липсват нещо музикални инструменти, а!

Лапешка работа, бой без ритници не е бой. Толкова ли няма клони, винкели, или други железа, ами се бият с юмруци. Аматьори!!!

Това е България. Каквото обществото такива и учениците.

През 70 те всеки божи ден ,всяко междучасие се биехме и сега се виждаме и си спомняме с радост тези луди години.Такъв е живота,природа,бой винаги ще има.

Моооля?? Ти в ТВУ или в циганската махла ли си расъл??

Абе педал прост, нали ако ме хване яд и ще ти пръсна черепа на пар4ета по асфалта, ве! Как може да се допуска такова нещо, колко му трябва на човек да те убие, а!? кажи? Ако ей так ами се изрепчиш, и ме удариш, свършил си

Е точно пикли не се биеха. А сега пиклите се бият повече от пикльовците.

Варна за последните 30 години, по категоричен начин се оформя като втори изродски град в България(след София). За разлика от София, тук се забелязват някой особености, а именно силното руско влияние, включително и в областта на човешките взаимоотношения. Варна "засмука" младото население на Североизточна България - Шумен, Добрич, Силистра, Разград, Девня , Търговище и сега ги "възпитава" в законите на джунглата.

Проблемът на Варна и София е, че обитателите на селските дискотеки се преселват там. Няма какво повече да се каже.

Видеокасетата бетамакс или бетакам е, че веХаЕсаа е много нова

- достига до Регионалното управление на образованието във Варна с видеокасета. - ВИДЕОКАСЕТА, 2017-А ГОДИНА ?!

Абе тук има бая умни коментатори изумени че ученикът ползвал 'камера'. Някои питат и колко тежала?? Записът е пратен на касета заради част 'анонимност'. Явно ученикът е гледал доста филми, но коментаторите прекалено малко...

след падане на единия от биещите се на земята, се удари фатално и почина- падане причинено от удар бе галфон

Коврите стават все по-брутални! Популацията пропада невъзвратимо! Ужас!

филми дрога комп. игри и брутално порно в интернет не води до добро,

Ама вие - коментиращите - много интилигентни станахте. Когато има тема Русия или САЩ трябва да продължите в същия дух. Даже сте станали и грамотни?! Рядко на този сайт коментарите са толкова грамотни, без цинизми, без писане на английски или руски думи с български букви...

изтриха те само защото каза, че всичко това лошо влияние идва САМО ОТ АМЕРИКА. Тъкмо щях да ти пиша, че не е възмжно и те изтриха. Разбраха, че ще дадм пример със сина на Корнелия Нинова който завърши в Америка и пресата писа, че е изключително щастлива , че никога не е била така доволна от това, че за Коледа миналата или по-миналата година и тя отиде в презрения САЩ и се видя със сина си.

Е, и?? Да знаеш още колко деца учат и ще учат в чужбина и то от съвсем "обикновени" семейства?? А след като синът й е победител в национални и международни олимпиади, даващо му право на прием в най-престижните университети - теб какво те бърка?? Завиждаш, злобееш или смяташ, че те са единствено за "демократи" и новобогаташи ли?? Само че, за разлика от теб те държат на качествения подбор!! Между другото, да си спомняш че навремето дъщерите на Надежда Неински, тогава Михайлова, бяха записани в частен колеж в Швейцария и както беше изключително скъп/но за кой ли тогава около Костов е било проблем/ , от ръководството му, на майката обръщаха внимание за някакво приличие, а не демонстрации чрез колите, с които ги посещава, а дъщерите, след няколко предупреждения ги изключиха за липсата на дисциплина, за системно нарушаване на реда, и слаб успех. Но да, за теб - щом са "демократи", имат право на всичко, построеното от всички преди тях да е само за тях, да ни грабят, излагат и манипулират, нали, а останалите - дори без правата валидни в ЕС:-((!!??

Това са децата на "Новото време".От малки гледат боеве и насилие като почнем от детските филми и продължим с америк. филми за масови убийци и т.н. Пък и действителността ги убеждава ,че наглостта,незачитането на правила и закон са печалившо поведение.и не наказуемо.

дами и господа.Народът се опростачи - нали Слави Трифонов го възпитава. И това е цветът на нацията,това не става в Сливен в циганската махала, а едната боксьорка учи музика, самата аз съм музикантка - класическа - нямам думи, не ми се вярва. Преди всичко родителите са виновни, не училището, не държавата за всичко виновна ,но в случая виновни са само и изключително родителите.

Та вие на флейта ли свирите или на цуктромбон. ха...ха...ха... Отдалече си личи, че сте видна путеноидка с изпрн мозък. ХАйде хващайте се за флейтата и отиватайте да свирите в Масква! ха..ха..ха... Ама не знам дали там ще се впечатлят от способностите ви, по простата причина, че сте жена. ха...хга...ха...

Леле, Щереф, ама мноого си прост! Използва целият си наличен речник и не пропусна ни една от просташките си думички! Ами ти изкара, без да съзнаваш, че "Масква" е най-културната столица на света и музикантите са най-големите русофили! Плиткият ти мозък смята, че който свири на флейта е...путиноид(ка)! Същото отнася ли се и до проф. Лидия Ошавкова или до флейтистите от Държ. филхармония? Ама ти какво си чувал или знаеш за класическата музика, за "путеноидите" Гершуин, Стравински, Шостакович, та дори за П. Владигеров? Долнопробна герберска измет и простаци сте вие, протежетата на Боко Тиквата и Цецо Пъпеша!

А на теб пък ти личи, че си тийнейджър, който си въобразява, че изглежда вече голям мъж, като ръси простотии:-((. А ако все пак си по-голям - жалко, на какво ниво си зациклил, нагледен пример за опростачването на нацията ни.

Българи - юнаци! Най- културната нация в ЕС!

.пое бавани якооо,..!

Корнелия много, взе и сина и като го запрати, та чак в САЩ, в най-престижния университет Бъркли и да не мислите, че Корнела плащала баснословните суми за този университет, не-е, Щатите платила. Това на мен смърди та се не трае - не е в Русия даровитото момче, Русия не го заслужава - в САЩ е и той плаща на нашета червена ръководителка. НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, АМА Е ВЯРНО!!!

Тъпанарите и снобите отиват да учат в престижните университети в САЩ. Тия дет знаем какво искаме, ходим да учим в абсолютно неизвестни руски учебни заведения при абсолютно неизвестни професори.