Коментари - Жена сложи край на живота си, скачайки от хотел във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като има такива управляващи,какво може да направи?Да чака да я огрее европейското бъдеще,което е поредната измама,опиум за източноевропейците.

Проблема на България са тези Българи които пишат такива коментари. Не знаете какво се е лучило каква мъка е имала жената или може би е била болна ,но развивате темата бойко комунисти, извънземни и т.н. Засрамете се и замълчете недочеловеци!

Не можа да дочака Трети манда на Примера, да резне лентите на Кула на отчаяния несретник- банджиста, и поредната Мегастрада- "Към Ада"!

Тая да не е била някоя Директорка на данъчното, комунистка, докарала всичките си роднини и взимала хора в данъчното срещу подкупи ??? Но нямало кой да я уволни ????

Отново във Варна, дано не сте забрави Пламен, оня млад мъж който се самозапали недоволен от управлението, недоволен от съвремието, безработица, безпътица, корупция живот без бъдеще и мечти. Може би тази жена не е виждала изход, виждала е само разбитите си мечти, загубила е пътя, не е виждала смисъл да продължи да живее, уморила се е да пада и става, уморила се е безкрайно да се бори. Лека и пръст!

Пламен беше политически проект на опозицията срещу правителството.

ДРУГАРИ С ЧЕРВЕН БИЛЕТ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА СМЕШНИ.АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО , КОЙ ЩЕШЕ ДА ВИ Е В..УСТАТА.НА КРИВАТА РАКЕТА ,. КОСМОСА И ПРЕЧИ.

Заплатите във Варна са малки затова. Навъдиха се от околните градове и си мислят, че мизерните заплати ще им стигнат. Като не могат да свържат двата края се хвърлят я от Аспарухов мост я от вълнолом.

Да те е*а в материалиста ако мислиш, че всичко опира до заплатите.

Във Харема, на примера с два Мандака, само червени Бабички и Каки назначиха! Цеца, Румата, Карацвета Цветанчева, и, кресливата Лудогорска писана Гарга!

Точно каквото трябва да се напише под подобна новина! Браво, българино! Син на юнашко племе!

Това не е българин, а баба Тудорка във вихъра си! Трябваше по това време да си е легнала, ама не.

това е от хубавия живот в евроатлантическа България предполагам...

Живота на българина, благодарение на ежедневните грижа на българските политици става все по-хубав и весел.

Тези политици не си ли ги избирате вие ? С коя глава мислите като гласувате ? кУрнелка защо е толкова силно убедена, че ще спечели следващите и то предсрочни, парламентарни избори ? . . . . .

Жалко за тази жена, която е извършила това безумие. Защото ако имаше вяра в живият Бог на любовта и истината и неговият възлюбен Син, никога нямаше да го направи. Но служителите на мамона се стараят да заблуждават хората проповядвайки им митологиите за еволюцията, за да могат да ги контролират и те да стават толерантни към тяхното беззаконие и техни волни или неволни съучастници. Последствията са духовна и материална разруха и смърт. Това е античовешка престъпна идеология, на която Божият Син ще сложи край. Дано Господ се смили над тази жена и на всички други които са се отрекли от живота заради глупост и незнание.

Ванко, точно тия най-много се самоубиват или убиват други, в името на Бог.

Малко си се объркал. Никой не убива в името на Божият Син Исус Христос. Убиват в името на измислени езически Богове аватари на луцифер. Прави разлика.

Айде, поредният религиозник почна да проповядва колко е велик тъй нареченият му господ, дето праща рак на малки дечица! Нямаше начин да се мине без промитите мозъци под такава трагедия!

Господ праща рак на малките дечица? Какъв елементарен манипулатор си. Втора Божия заповед. "2. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; да не им се кланяш, нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди. " Който се отвърне от своят Създател и поддръжник в името на безсмислието на гордостта и суетата, се отвръща от живота.

ВВ -"Каракачанка", се излая: - Не искам, повече, раскоша, на мутрьото Гойко в Харема, и, по две ТелеЖки прЖолки, за Закуска, Обеда, и Вечера!

Страшно е, че все по-често, почти ежедневно стават подобни трагедии! Накъде вървим?

someone

може да е от много неща, наи-често клинична депресия/психично заболяване/големи финансови проблеми.

Какво значи накъде вървим? Ние отдавна сме го стигнали.

Кой знае каква непреодолима мъка си е имала жената - болест, любов, парични проблеми, депресия ... Мир на душата й.

първо дали се е самоубила или са ии помогнали - не ми е ясно.полицията в бг много обича да прави моментални заключения като това. но второто,по-важно нещо е пълното бездушие. значи персонала е видял че жената ще скача и вместо да проявят човещина и да се опитат да я разубедят, - сервитиорката ии направила забелезка!!! това е отвратително!

и като я спрат к`во? няма да намери начин да се самоубие ли ? вероятно преди това други са я спирали, но за самоубиеца няма спирачки.

гонзалез,явно идваш от джунглата и не си чвал че за депресията има лечение.ако маикати или сестрати попаднат в подобно положения със сигурност би искал някои да ги спаси.не знам дали си примитивен по природа или си дрънкаш еи тъи от скука....

В този ресторант по живково време ходеха предимно комунисти. Сейчас тоже. Комунистите са обезверени защото Бойко ограничи възможностите за крадене. А за комуниста кражбата е залог по голям от живота.

цитат на Б.Б. по българската телевизия: "Аз мой партийна книжка не съм я върнал и няма да я връщам".........та кой и на кого,какво е ограничил

dsco@

Фашиста си е фашист. Не знам къде са ходили комунистите, но знам къде са се "пенсионирали" Бандера, Пиночет и SS диверсанта, чийто име използваш - в Западните Демокрации. Бог да я прости жената.

i'm going to fly! И Фююююююююууууу и цоп! Дано не е изкъртила плочките долу. че отде ще търсим майстор да ги оправи?

как не те е срам

От кво? Да не би да съм гол?

Тиквата прави геноцид в България и плещи за някакви хуманитарни помощи по света. Може би иска по още една риза да ни съблече Банкянския мутрек за да помага на други народи. Самоубийствата при този безнадежден живот у нас са нещо нормално. Долу гроб и гробарите. Доли мутрата, долу цвъклестия грозник.

погледнах данните за самоубииства на 100000 човека за всяка отделна страна през 2012- има статия в уикипедя. - има около 70 страни, като някои от тях са страни джуджета. българия е з0 - тридесето място, америка е на 3з тридесет и трето, като тези които са на първо са с наи много самобуииства на 100000. голяма част от страните в западна европа са с доста повече самоубииства на 100000 от българия. така че не пишете, преди да сте погледнали статистиката. лека и пръст на жената.

След години настоящето време ще се описва в учебниците, като ерата на Боци Капута!

Герб като дойде на власт и така става .. не мога да разбера само едно така и така някой е решил да се ....... грешно е гадно е ама и безцелно да е е направо тъпо .. поне да беше се взривила в народното събрание ! Лека и пръст !!

Не вините мнье , пожалуйста, я бьил далеко, когда ето случилос........ Помолимся бог будет простит етот женсчина!

Много,много жалко.

от Герберастска мизерия !

За трупове не се праща линейка.

Не е така. Има си отделна трупна линейка без медицинско оборудване. Нали тялото все пак трябва да бъде транспортирано до моргата...

За и без това многобройният и обгрижван български народ! Как да не скочи, като е видяла битовите условия и "екстри" в хотелите и цените в ресторанта...ЧЕЗ и Топлофикация ще я карат поне още 15 г. да си плаща набъбващите с лихвите сметки за ток и парно по стара добра традиция и практика.Отървала се е, жената, ако не изтъргуват и органите й тайно някъде.

...папуаси, премахвате коментари ,за щото не ви е известна мутрата от Банкя????? И смятате ,че няма вина за тази безкрайна поредица самоубийства?????? Мизерници!!!

щом има пари за Черно море няма да е от бедност и богатите скачат дано да е олигархка

И на беден не пречи да поръча в скъпо заведение, особено когато знае, че няма да плати.

Който не скача е червен! И тази ли ще я обявят за луда или протестър? Линейката пристигна навреме, но не беше оборудвана подходящо.

А ако имаше каска, нямаше да умре. Малшанс....

Ей много роднини на Дънкан Маклауд в тая Варна. Онзи дне близначетата, днес братовчедка му ....

"Изясняват се причините, които са довели до това решение. Категорично към настоящия момент няма улики за извършено престъпление. И как така "категорично няма улики за престъпление"?! Тая шефка на МВР явно не е чувала за чл. 127 от НК за склоняване, подпомагане или довеждане до самоубийство! Малей, колко пpocти са станали милиоционерките!

Господи, до къде докараха народа!

Незабавно трябва да се направи министерство на самоубииството към Министерски съвет. По показатели сме първи в Европа и би трябвало да се отпускат субсидии за да се извършват безплатни погребения. Заслугата на това правителство, а и не само на това е видима от целият български народ.

Не може всеки така да се самоубива където си иска Трябва спешно да поискаме пари от Европа с които да се провеждат курсове и обучение на самоубийците

По кои показатели точно? Матушка води убедително, следвана плътно от Украйна и Беларус. Ние се нареждаме след държави като Франция, Япония, Холандия, Швеция, Белгия, Дания, Чехия....

Жената направила поръчка, малко след това взела стол и се покачила на него в опасна близост до парапета. В рамките на черния хумор, явно сметката е била доста висока. Бог да я прости.