Нова серия от бомбени заплахи в София и Варна

Нови сигнали за поставени взривни устройства бях подадени в съдебните палати в София и Варна тази сутрин. Председателят на ВКС Лазар Груев поиска спешна среща между правосъдния и вътрешния министър и министър заради "епидемията" от бомбени заплахи. За пореден път с бомба беше заплашен и столичен мол.

Обратно в новината

Коментари - Нова серия от бомбени заплахи в София и Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се шашкайте бе хора , това е операция на Цвинокио ,тренира да не заспат милиционерчетата си . А бе някой да Ви предупреди за бомбата в Сарафово , който иска да гръмне нещо , защо да ви предупреждава бе, опитват се да стресират населението по медиите...

За всеки е ясно, че тези фалшиви бомбени заплахи са долни комунистически провокации, насочени срещу грандиозните успехи на българската съдебна система при управлението на ГЕРБ!

Тези от 112 заслужават гръм да ги удари !!!Изобщо не си вършат работата

алексеи ви доказа,че е по-силен от дурявата................ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не заплахи,а взривове,приятели-за тези,които НИ считат за СТАДО.Дайте да отсяваме действията си.Пушилките са излишни,както и данданиите.Там-в парламента-всички!

Примитивно е при всеки неприятен случай да насочваме иронията си към Цецо физкултурника и Бойко тиквата.Такава безнаказаност цари в страната ни че тия бомбени заплахи съвсем не са най лошото нещо.Колегата написал коментар под 46 добре го е казал.Да се разглежда заплахата в контекста на истинският атентат в Бургас и да се напляска хванатия "шегаджия" с 5-10 годинки да видиш как нещата ще се оправят набързо.На зла круша-зъл прът.Толкова ли е трудно да се сетят тия които отговарят за сигурноста ни.Оставили са някакви келеши да разиграват цялата държава.

Хайде, отрепки, нали регистрирахте анонимните СИМ карти, хайде сега си свършете работата и ги намерете! Оп... забравих, че това с регистрацията на картите не беше с тази цел реално, както твърдяхте, а за да следите хората...

ДА СЕ УТОЧНИ!БОМБА ЗА СГС,ДОБРЕ ,НО СГС СИ ОСТАНА НА РАБОТНИТЕ МЕСТА А ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ИЗНЕСОХА!!!ЗАЩОТО БОМБАТА Е СГС? ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА Я "ПЛЮЕ ТЕ"ТАЗИ СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!

НЕ ДАЙ БОЖЕ ДА СТАНЕ!!! Защото ще си отидат хора курбан, а умникът от виф пак ще плещи глупости по медиите. Всички помним летище Бургас, нали?!

Хайде умнико,много добре знаеш кой режисира обажданията и срещу кого са насочени тези активни мероприятия на някои другари...

Не зная дали съм умник, но ти определено си ... след като не разбираш какво съм написал. Но защо ли не съм изненадан, сигурно и ти си от виф?! П.С. Убеден антикомунист съм! Ако знаеш какво означава това?! Това за инфо, да не потекат гербаджийски слюнки върху клавиатурата ти.

Това палати/съдебни/ ми звучи много аристократично.Не бях се замислил.

Може ли някой да ми каже колко средства от бюджета са заделени за охранителна полиция? И като на входа на Съдилището има не по-малко от двама полицай, защо трябва да им се плаща за дните в които в съдилищата се търсят бомби?!

Грешка! С този проблем- охраната на тези сгради се занимава друга служба т.нар. " охрана на съдебната власт"

Гледай полицията да не посочи теб, че веднага ще запееш друга песен... Не е достатъчно да посочиш някой и да кажеш: тоз е.

Цецо е зает да се разхожда по чужбина, да се снима със знайни и незнайни директори, да се хвали (от чужбина) колко му се възхищават и как всичката престъпност у нас била под контрол (каквото и да значи това).

Това ми мирише на ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ. От кого ли?

Смени си памперса и ще спре да ти мирише!!!

Май ти си вече за памперси!

То се знае от кого.На времето едните взривяваха вагони за майки с деца,а други преди тях палеха мандри в планината,за да не се види колко са откраднали!...

Сънародници, тия продажници в съдебната система вече толкова ги мързи, че сигурно сутрин докато си пият кафето и врътват едно телефонче до МВР-то. Така де, що да се косят да ходят на работа, кога кой трябва вече е платил!

оставете го сега Цветанов, главата му се е запалила от кахъри-главен прокурор трябва се избира, ей, не е шега тая работа... А в останалото време е зает да хвали Вожда-фена на Винету и да разяснява какво е искал да каже Вие сте седнали с бомбени заплахи да го занимавате,аааа

изключително примитивен коментар... избора на редактора явно е тенденциозен, поредния загубен от вас потребител. успех

Гаргамел

Тука е така - най - тъпите са "лоялни"...гьотверяни как казват абитата

А ти какво очакваш от примат-комунист?

ПАРТИЗАНИТЕ-ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БКП-БСП ВЕЧЕ СА В АТАКА.ТОВА Е РАБОТА САМО НА КОМУНЕТАТА.

Продължавай все така, с гербераски плам и кретенизъм.

То и името ти -КРЕТЕНСКО

Че на кой друг? Както каза СТАНИШКО-има и други средства!

Ами като не можете да се справите с комунистите, що само взимате държавни заплати? Хайде чао!

може да бъдат разглеждани съответните дела при условията на терористични заплахи към съда. Дали са им фенове обадилите се или не това засяга техните дела, които са насрочени в това време.

Аз наистина съм съдия и ми бе много интерсно какви са коментарите за тази новина.Най-искрено съм учуден и изумен,че 100 % от коментарите не са от рода на :"Дано наистина да има бомби и всички изроди ,работещи в съдебната система да измрат в адски мъки на място" .Наистина безкрайно съм удивен от почти (пълната) липса на подобни коментари.Хора ,осъзнайте се ,чак се чудя какво ви става.Ило може да ви е обзело приятно коледно настроение ?

Господин съдия, нима не разбирате, че по този начин хората се забавляват с държавата през студените зимни месеци. През лятото пък палят коли или гори, чупят и трошат стадиони... Нали знаете, че като няма хляб трябва да има зрелища.

Наскоро Станишев каза, че ще сваля Бойко по "друг начин". Вече започва да се изяснява какво е искал да каже.

Голям праз.Бре депутати , махнете понятието "самотна майка " и ще спре размножаването на цигани и турци в България . Никой от тях не сключва бракове и неприпознава децата си и държавата им ги гледа до 18 год.и ще има повече пари за отпуска по майчинство на работещити майки.

Станишковците сега към бомбите ли минаха като не могат нищо друго

Радвай се че бомбата не е под задните части на Бойко той я заслужава най-много.

Dали магистратите ще са на работните си места или не е все едно!!! Dелата се точат с години. каква е ползата от тях???

Интересно, защо така се получава? Нали от ГЕРБ казаха, че са прекършили гръбнака на престъпността! Тези телефонни терористи да не би да звънят от чужбина и Цветанов да не може да ги послушва и прихваща?

Цвъ Цвъ подслушва само опозицията и бизнеса!

Грешиш! Подслушва и Бойко :)

Гръбнакът на БСП трябва да се прекърши , там са бандитите!

По добре тия съдилища да ги няма, те така или иначе работят в полза на престъпността.

Завидяха им на бонусите: София, Варна, Благоевград, пак София - почна се....

С този акт се показва пълното безсилие на полицията да се справя с какъвто и да е проблем.

Време е съобщаването за бомба дори и фалшива да се криминализира като терористичен акт и да се наложат съответните санкции като задължителен затвор и умопомрачителна глоба.

в това число и по масовите комуникации

Ох ако знаех какъв е реда за оставяне съобщение за бомбена заплаха бих оставил едно съобщение: "Днес към 14.05 ще бъде насочена ракета чрез лазарна и GPS технология към прозореца на залата където заседава комисията по здравеопазване.

Да се готви комисията по туризъм а колкото до Благой Рагин той си знае.

Айде и една към парламента,Министерския съвет и т.н. Да има радост за Коледа.Като няма хляб,да има зрелища.

Дано тази серия от сигнали да не е за притъпяване вниманието на полицията и накрая наистина някъде да гръмне! Идват християнски празници-удобно време за атентат.

не бой се, ония не слагат бомби по съдилищата и не казват на никой къде и кога

Може и да е милиционерски трик, за да имат основание за репресии срещу доматените протести....

Цитат: "... ако не демократично, то с други средства ..."

Ако се спре да се обръща внимание на подобни обаждания накарая наистина ще сложат бомба- това е и целта. Просто една световна клика иска да следи, контролира и показва техните си като първенци в борбата с тероризма.

стига само са ни лъгали,кога ще избухне най сетне за какво ни е и без това няма съдебна власт за кво ни е съдебна палата

Ама те отдавна престанаха да бъдат СЪДЕБНИ ПАЛАТИ. ВЕЧЕ СА ТЪРГОВСКИ ПАЛАТИ.

Абсолютно не е вярно, че служителите и съдиите от СГС в Съдебната палата в София са евакуирани. Ръководствата на останалите съдилища и прокуратури, помещаващи с в палата, взеха адекватно отношение и изведоха своите служители още в 09.30 часа, а явно ръководството на СГС нехае за поред път какво се случва с неговите подчинени. Смятам, че когато се изнася информация по медиите, то трябва тя да бъде наистина достоверна, а не да се пише наизуст.

Направете проверка , 70% от персонала чакаме отговорник , който да ни освободи .....

Ето това вече е истинска важна новина, а не некви си там претъпкани и спрени влакове.