Отказаха на Кирил Йорданов извънредна сесия, ГЕРБ готви оставка

Няма да има извънредно заседание на Общински съвет – Варна, съобщи председателят му Николай Апостолов. Групата на ГЕРБ в местния парламент е готова да подаде колективна оставка.

Обратно в новината

Коментари - Отказаха на Кирил Йорданов извънредна сесия, ГЕРБ готви оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господина председател на Общински съвет Варна Николай Апостолов заявява че нямало причина за свикване на извънредна сесия! Господинчо,ако и при това положение във Варна смятате че няма причина,то най-добре се махайте от там!

Заплаши ги, че ще издава тайни и се разбягаха. За да говори истини не му трябва сесия!

Кмете бъди мъж -в живота си поне веднъж Иди се бе човек -стига с твоите смазки вече-Народът е излязъл срещу теб и ще те гоним ПРЕЗ ВСИЧКИ ДУПКИ НА ГРАДА

Бе къв е тоя Иван Потен и от какво се е изпотил? От крадене или от лъгане?

Портних също е от кликата на ТИМ... Да се знае по принцип...

Ами че то на физиономията му е изписано , че е от ТИМ.Много интересно защо журналистите , които се врат на всякъде ги е страх да се поразровят около тях. Нали следват желанията на народа.Цяла България говори за тази групировка а журналистите са заровили главите си в дупки като щраусите. Много интересно защо ли?

Във всички областни градове герберастите са едни и същи като този Иван Потни или Иван Потник.....да им го на....ч...ам!!

ГЕРБ подават оставка от себе си?!

Този кмет не го е избирал общинския съвет. Избирахме го ние, тъпите варненци с нашия безмозъчен глас! Затова, кмете Йорданов, излез пред общината, там, където се самозапали Пламен Горанов и на същото това място ПРОЧЕТИ ТЕКСТА НА ОСТАВКАТА СИ и я връчи на някой общински слуга да я заведе в деловодството и да ти връчи входящия номер. Може и да се изтъпаниш в коя да е от Варненските дупки, наблизо са една до друга, ама трудно ще те видят гражданите! И НЕКА ОТ ТЕБЕ СЕ ПОЧНЕ...

Какво му пречи на кмета да си ги каже тия страшни работи на редовно заседание, те протестите нява скоро да приключат та затова да изчака.

И във Видин следва същото,но първо от кмета чакаме мъжко поведение и политически разум.Да подаде оставката в итнерес на града.След това и ''съветниците'' да последват неговия пример!

братче центъра на протестите .... Само един бушон ли ще изгори бе хора - Кирил Йорданов? Тоя дето гледа тъпо от снимката какви илюзии си прави? Народа казва покрай сухото гори и мокрото. Е може и да изгорят 1-2 дето не са крали (най много толкова), ама другите си го заслужават. То е така при революция.

Какво искате, господа УПРАВЛЯВАЩИ? Съсипахте хубавата ни страна и сега само с Божията Помощ можем да ви вкараме при Вальо-"топлото", а може и при Михаил и Ева Михови.

Алооооо, варненци, какво става там при вас бе? Цялата ви местно управление ли е яко затънало в л....а до шия, че бързат да "напускат кораба"? Ако успеете в борбата с тези лапнипарици, шапка ви свалям!

Няма да посрамим Чавдар войвода!!!

Не само управата на варненската община е затънала в корупция, шуробаджанащина и финансови престъпления, а всички общини управлявани от кметовете на ГЕРБ и щедро финансирани от правителството! За другите общини средствата не достигат и се прави така кметовете им да бъдат сменени с такива от ГЕРБ, а също и общинските съвети! Варна не е изолиран случай в България! Същата корупционна политика съществува и в столицата. Да не повярваш, хората, които единодушно гласуваха за софийския кмет - г-жа Фандъкова, сега реват по площадите "оставка", сякаш не са имали акъл, когато са гласували! Така е винаги когато даваш отрицателен вот!

Това е следващия кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна. Друг е въпроса какво ще се случи. И трети - кой поръчва тези случки.

Тоя от ГЕРБ защо е Портних? Не е ли българин? Нещо руско ми звучи

От тука идва - порти, изпорти

По-скоро украинско, но казват, че е пич

С това размазано червило прилича повече на "пич.."

кмета виновен за всичко няма да мине.