Четири кораба на НАТО акостираха във Варна

Четири кораба на НАТО акустираха в четвъртък на Морска гара във Варна. Те са част от Първа постоянна група патрулни кораби на Алианса.

Обратно в новината

Коментари - Четири кораба на НАТО акостираха във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

omrqli sme za tapite amerikanci mnogo mu trabvat na nqkoi tyea gazominici

Какво толкова е трябвало да проверяват акустиката?

Руски военни кораби и подводници също ходят където не им е мястото. Да не говориме за самолетите им. А армадата им ще си циркулира из Черно море след като не им позволиха да превземат Босфора и Дарданелите преди години, пътем освобождавайки България. Затова и ни окастриха. Никой не иска задунайска губерния на Балканите.

Относно кораьите на НАТО. Има споразумение, че кораби на никакъв пакт, алианс или отделна държава, не могат да превишават количеството на корабите на всички членки граничещи с Черно море. НАТО да не дрънка глупости с планови учения, ами да си признае че пресира Русия.

Относно кораьите на НАТО. Има споразумение, че кораби на никакъв пакт, алианс или отделна държава, не могат да превишават количеството на корабите на всички членки граничещи с Черно море. НАТО да не дрънка глупости с планови учения, ами да си признае че пресира Русия.

Абе тия натовци защо не си използват военните кораби по предназначение. Дошли да играят футбол! А е къде е Русия!

това че никой не е превземал афганистан е мит направи една справка с монголската територия и ще се убедиш освен това и руснаците са го превземали и американците .това е глупост за непобедимия авганистански народ те в момента са колония на американците така че не се излагай с тея клишета за непревземаемата територия

ХЕ ХЕ ТИ ЩЕ МЕ УМОРИШ 8-9 ДЕНА ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ А ,,,,?????ТИ МАЙ НЕЩО СИ ПЛАТЕНО МЕКЕРЕ САМО ОНЯ ДЕН ДЕМОКРАТИЧНО ОЧИСТИХА ЕДНА СВАТБА 90 ДУШИ СЪС СУПЕРТЕХНОЛОГИИ ВИСОКОТОЧНИ...ЩЕ ИМА ДА ДУХАТ ТАРАТОРА И ТО ЯКО....

че какво се пенявите - просто съюзни кораби във Варна, всичко си е нормално, добре са дошли.

SMURT ZA CHERVENATA ARMIA !

Колкото и да се напъват БГ продажниците НАТОвските патрулки няма как да ни станат симпатични. А за това,че щели да напуснат Черно Море ,ами разбира се. Не са толкова глупави да не знаят каква Армада има базирана в Севастопол.

А независимите абхазци и осетинци вече тренират писане на доноси , и как да оцеляват без храна разбира се...

Очаква се 4-те фрегати да бъдат атакувани от руски войници, желаещи да...емигрират.

Хе-хе Грузия обаче е по добра от НАТО в свалянето на руски самолети...

куха лейко колко загинали има в осетия (цивилни) и колко грузинци понякога трябва и да почетеш нещо не само да пишеш неинформирана

аххахахахахаххахахах със всеки ден американците губят се повече и повече воиници в афганистан а руснаците си заминаха заради перестройката не защото са ги набили както се изразяваш прав си той рамбо ги разби сам фана една Мка и ги помля а американците ги разбиха лошите араби и сега градят демокрацията там а и в ирак е така сега чакаме и американската демокрация в иран само да не се препъне супер силата в която си влюбен като и фалират банките и се срине прехвалената им икономика която вече издиша под натиска на развиващите се страни върху които се градеше

Bravo na rusnacite, a ti (Marry) qvno dosta se vjivqvash v lizaneto na nqkoi 4asti na 4ujdi tela :)

Скъпи 19:17 АВГАНИСТАН никой досега не го е превземал. Ако си имал внпредвид Афганистан - него също. Англичаните 200 /двеста/години се мъчиха да го колонзират и безславно бяха прогонени. Руснаците - само 14 год. и те с променлив успех. Вярно, срещу тяхната разнородна и немотивирана армия се изправи целият ислямски свят , активно подпомаган и въоражаван от американските миротворци. Така или иначе и Съветската армия безславно се изниза. Сега само не си мисли, че тексаските и аризонски рейнджъри ще постигнат каквото и да е. Въпеки активната помощ на Киргизия, Узбекистан и , ЗАБЕЛЕЖИ - Русия!, въпреки, че те наготово използват прекрасната, ЗАБЕЛЕЖИ! руска база в Баграм и тях неминуемо ги очаква безславно изтегляне тип Виетнам. Така, че не се пени много-много. Във война лесно се влиза и трудно се излиза. А географския център на Европа е в Латвия /или Литва/ ...защо ли ти отварям очите...

Червен тъпанар,по вече подхожда определението ти за гру зинския президент за тебе самият!Шибаните руснаци може би смятат,че е 1979г.за да разиграват авганистанската карта,къдети подложиха на унищожаване цял един народ ,който нищо не им е на правил.Или ,че ще повтарят налудничавите си действия в Географският център на Европа-Чехия!Мужицит изпитват панически страх,когато видяха как за 8-9 дена американците превзеха Авганистан ,докато СССр загуби след като яде боя 13 год.Тиквеник,проумей че света има свой ход.и въпреки злобата си болшевиките,включите и ти само щуе се вайкате и плачете неутешимо!

Ти май не гледаш фокс нюз ...пък плещишь за промиване не мозъци....

Добре. И ние акостирахме в НАТО. Надявам се, че е правописна грешка, а не квалификационно определение на боеготовността ни. Колко са фрегатите все пак?

Да се махат.Не са желани.Демонстративн присъствие,абсолютно безполезно и безпричинно.

otgovor na 1744. iavno glavata ti e palna sas ruskata propaganda che Saakashv.ubi hiliadi choveka. ne slushai samo kakvo prikazvat Ruskite prodajni i pokupeni ot kreml SMI , a voobraziabvai malko s sobstvenata glava.

Че колко фрегати имаме? 1 или 2?

Адмирал Хуан Родригес бил категоричен, че посещението на Първа постоянна патрулна група в Черно море не е свързано по никакъв начин с конфликта в Грузия понеже било планирано още миналата година. А кога е било планирано избиването на хиляди хора в една нощ от американското мекере Саака...какъв беше там като повод за войната там, дали знае този чичко?!

Аман от неграмотници! Кога ще се научат каква е разликата между О и У...

Ще има работа за проститутките.

Bravo na rusnacite, a ti (Marry) qvno dosta se vjivqvash v lizaneto na nqkoi 4asti na 4ujdi tela :)

Bravo na rusnacite, a ti (Marry) qvno dosta se vjivqvash v lizaneto na nqkoi 4asti na 4ujdi tela :)

Казва се акОстирам от coast - бряг. Няма нищо общо с акУскиката.

акУстирам от акОстика ли идва :)?

още има акУстирали кораби... айде още малко ;-)

пише се акостираха бе неграмотници