Двойно убийство във Варна, убиецът се простреля

Мъж и жена бяха застреляни във Варна. 39-годишният убиец успя да избяга, а два часа по-късно се простреля в главата в сграда недалеч от мястото на двойното убийство. Той е в кома в болница.

Обратно в новината

Коментари - Двойно убийство във Варна, убиецът се простреля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се ядосах се гръмнах е в простата глава. Сега докторите ме спасяват, после пак ще се гръмна

Това си е една чиста криминална драма! Тук политика няма! Една майка -! И какво постигнаха? Вместо да се разведат като много нормални хора и да продължат напред, те предпочетоха да се изпозастрелят и оставиха две деца сираци! За такива като тях е измислен развода!

Luna0102

Добре, че БСП са на власт иначе не знам колко щяха да са застреляните. Сега са двама-трима, иначе щяха да са поне 2-3 хиляди. Да благодарим на другарят Станишев, че ни освободи от страха да мрем по поръчка.

Бойко няма да се върне власт тепърва предстои мачкане за неговите хора навсякъде и едва сега започва. Това е.

Виновен е Станишев ...

Силната ревност е страшна болест на психиката ,а също така и лабилен характер!!НИЩО В ТОЯ ЖИВОТ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ СТИГА ДО ТАКИВА МЕРКИ!!!

С админите не можеш да се бориш!! У тях е и ножът и хлябът!!!?

Тук всеки сам си говори, на тема блуждаеща из кухата му лейка. Трудно е да се съсредоточиш и да изкажеш мисъл по някаква тема, когато дъската ти хлопа. Повечето коментари са достойни за учебник по психиатрия. Сигурно болшинството сте от тия дето сами си говорят по улиците.

Да не си колега ??! Започва и се диктува от "върха"!!

ПОВОД ЗА ДА СЕ СЕ ИЗЕМЕТ ВСИЧКИ ЗАКОНО ПРИТЕЖАВАНИ ОРЪЖИЯ ОТ ХОРАТА И ДА СЕ СКЛАДИРАТ В НЯКОИ УПРАВЛЕНИЯ И ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ПРОДАВАТ НИКАКВИ ОРЪЖИЯ В БГ ЗА ДА НЯМА ТАКИВА НЕЩА И КОЙТО БЪДЕ ХВАНАТ ПОСЛЕ С ОРЪЖИЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМЕ ИНАЧЕ НЕ НИ ТРЯБВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Това няма да промени нищо. нямаме съдебна система и страх от справедливо възмездие. Вече нямаме и адекватна наказателна тежест.

Като нямаш справедливо Правосъдие... правиш саморазправа!! По мое време -така беше! Можете и да се съмнявате!!

Не чувстваш ли , че си ПАЦИЕНТ??! Възмутен , но чак пък толква?? Пиши грамотно, в едрия си шрифт не си скрил нищо съществено!!

Така ще е оттук на сетне. Имаме и бонус. Новите дантелени закони наложени поради съображение за модерност от същите Брюкселдки чиновничета, които се занимават и с въпросите на щастливите кокошки и правите краставици. А имайте в предвид ,че още не са дали команда отвън да се активират нелегалните екстремисти от третия свят , на които нашите подлоги във властта така щедро и безотговорно, без никакво основание ще им дадат. Тази държава определено се управлява от българомразци. Като гледам колко кротки са българските данъкоплатци може да им пожелая само едно. Свиквайте.

Подобни жестоки трагедии ще се разиграват непрекъснато, докато не бъдат премахнати двата злокачествени тумора, разяждащи България - комунизмът и русофилството!

А в Щатите се мине-немине месец и някой влезе и отстреля 20-30 деца в училище или 20-тина човека в някой МОЛ щото.......Орешарски не си дава оставката, нали?

това е щото там бъка от комунета и русофили. Питай Цветана - тя ще ти обясни.

Кукувица кука от зелена бука: "Изкука Цветанка, изтрещя, чак за Рокфелер и се прищя." Те там дето русофилите са кът нали щото вървиш си Цветано по авенютата и минувачите ти поднасят маргаритки.

Много сте зле всички.

тука може би си права!!!при геиовете няма убииства от ревност!!! вав здравите общества все още има любов и ревност!!!малко като прибавиш и мутренска култура от прехода кам демокрация-стават и убииства!!!как е рокфелер, варви ли програмата за световната власт???макар че не ми приличаш на такава!!!говориш за демокрация но сас тоталитарен партиен тон!!!не си крии партииният произход от котилото на бкп!!!

Ако е вярна версията за изневяра и отмъщение ... явно тазсутришната спирка "свирка" не е била късметлийска за седмицата, годината и въобще за тези трима души ...

А ето, например, какво станало в Англия по Нова година:"Man accused of murdering his identical twin brother after row at family New Year's Eve party" ... Човекът е обвинен в убийството на своя брат-близнак след свада в семейството ... Така е - в тази комунистическа Англия и с Орешарски начело ...

Точно щях да кажа същото - щом от такъв инцидент ГЕРБ-аджиите искат да трупат дивиденти явно бая са го закъсали.

Само едно не мога да разбера. Как така по времето на ГЕРБ всяко битово престъпление беше по тяхна вина, а сега не е по вина на некадърния моряк, гей и бей? Някой от вас, другарите има ли логично обяснение на този парадокс?

Какво има да се чудиш? Сега пишат психарите с гербаджийски убеждения глупости, преди го правеха психарите с комунистически убеждения. Въпросът е ти от кои си?

Верно е казал народа - простотията не ходи по гората, ами седи пред монитора и драще ли, ли драще... Засрамете се бе, утре на ваши близки може да се случи, какво тогава ще ви помогнат тия заради които с цялата си простотия се пъчите на виртуалната амбразура?

То в тази преходна от 1989година държава ,освен за убийства,изнасилвания,кражби,далавери,измислени цени на тока,безработица и т.н. и т.н.,почти нищо хубаво не може да се види.Изключенията се броят на пръсти-малко успехи на математически състезания на деца,малко успехи в спорта,...и... ?Е,свободно безпарично мотаене из Европа...

това е резултат на на неадекватното и некадърно управление на герб .

Сигурен съм, че всички твои колеги от Позитано, щракащи опорни точки ти повярваха :)))

Какво обидно ,цинично и накърняващо имаше в шегата ми, че отличителните черти на убиеца ,може и да се лъжа ми приличат на Мишо Шамара,че да го игнорирате!?Това цензура ли се нарича или пропартиен форум в партиен сайт?

Най-после едно бързо и качествено правосъдие.

Шефче, не 25 години а 25 + 45 защото това което имахме в България се казва СТАЛИНИЗЪМ!!!!! А Сталин сигурно гори в Ада защото първото нещо което е направил е да срине църквите в Русия до основи!!!!

По разказ на баща ми, бил е на 18. Годината е 1944-та.Двама руски войника изнасилват жена в града.Строяват всички войници и тя познава двамата.Веднага до стената без съд и присъда.

Mrany

А ако след три дена се окаже, че е объркала единият и го види на улицата? М? Този въпрос е сериозен и много деликатна е тази материя, за да ес дава едностранно и бързо решение.

Ако те изнасиля няма ли да ме познаеш....или ще ти бъде толкова хубаво че да затвориш очи:))))

Разликата е съвсем малка. тогава е било по време на война и други закони са имали предимство.

вход челото-изход тила егати липсата на късмет да се самоубиеш какво ли ще е ако оживее и го осъдят ?!?!?!?!?

Все новече държавата заприличва на джунглата.Май всеки ще почне да стреля на поразия,по когото и където свари."Демокрация"в действие:България 1914 година,член на ЕС.Да живее правителството!

Проблемът не е в управляващите. Психарите са си психари и при БСП, и при ГЕРБ и т.н. Лошото е, че няма нормален механизъм за проследяване и въдворяване на лудите

Точно в управляващите е проблемът! Кой друг, ако не те, да създаде такъв механизъм?

Е като ГЕРБ обещаха, а не създадоха такъв механизъм що гласува пак за тях, а?

Самоубил се, като "куршумът е влязъл през челото и е излязъл през тила" ... Мисля си, че може и да е "използвал" чужда ръка, за да се самоубие по този съмнителен начин. Но пък и комата не ми се връзва твърде с посочения вътречерепен път на куршума ... Ако написаното в репортажа е вярно, разбира се.

За няколко дни три убийства и едно самоубийство! И това благодарение на "най - доброто" правителство от 24г. насам. Баи Местане, лъснаха ви задниците и на теб и на серГЕЯ, нищо , че се целувате по устата.

Те в Бояна скришно други неща си целуват.....

И като си представиш, че когато и да има нови избори пак те ще ги спечелят как се чувстваш?

Няма го вече страха и всеки може да стреля колкото си иска и по когото си иска. Честито, вече сте свободни и спокойни.

Във Варна доколкото си спомням един младеШ миналата година се пали заради Бойко. Но няма доказателства застреляните да са заради сега управлявщите. А и колкото да пишете и да ви е вътре Бойко нЕма да се върне на власт. Това е положението "младежи" :)

Пий си гинкоприм-а или гинкобилобата, не те знам на какво си, но имаш нужда определено. Младежа, дето се запали искаше оставката на кмета, не на Бойко. Или някакви нови опорни точки са ви спуснали ?

Такава им е била съдбата.Моята е да съм далече от мизерници като вас :))

Червено тролче, ОПОРНАТА ТИ ТОЧКА е сбъркана. Този който се самозапали е заради кмета Кирил Йорданов, нали така, гюбре червено. Сега , да ти вътре и на теб!

Пали се заради това, че знаеше че идва диктатура на ХУНТАТА. Има и доказателства за това. А че Бойко ще се върне можеш да бъдеш повече от сигурен, само гледай. Ако не си идете с мир - гражданска война и всички малоумни пенсии изколени, хем да не тежат на бюджета

И как ще се върне, като той 50 % сам никога не е имал и няма да събере, а всички други, които биха влезли в парламента отказват категорично да го подкрепят?

проблемът на тъпанарите като теб е, че не могат да мислят, щото нямат с кво!

И къде са доказателкствата, че се е палил заради Бойко? Щото аз имам доказателства, че заради НЕКАДЪРНОСТТА и МАЛОУМИЕТО на КАЛИНКАТА и МОРЯКА ЦВЪЙО за 2 дена бяха убити 3 младежи

В Гагаузко е пълно с психари и комплексари...а тоя убиеца се самозастрелял в гърба с 5 изтрела и един контролен в главата...

Станишев и Орешшарски казаха , че народа се е освободил от страха да отвлича,да убива, дасе самоубива и да изнасилва, Народа вече има свобода да прави всякакви престъплания тъй като е освободен от страха,

zosha_@

крах и на идеята за толерантността на нашия народ. толерантност означава разбиране. разбирането предполага взаимност. като няма взаимност - кой откъдето е. живота продължава. но не нашия пич решил да мъсти за чест и вероятно накърнено чувство собственост. резултат - трима души по-малко. вчера си отиде и едно младо момиче от варненско, пак по такива причини. съболезнования на семействата на всички!

БСП, ДПС и АТАКА дойдоха на власт чрез мошеничество, голямата им битка е с демократично мислещите хора, пука им на тях за някакви пристъпници. Ами нали и Петното им е привърженик.

С Костинброд всеки го може.

Някъде четох, че днес бил най-депресиращия ден в годината. Не знам, но аз като попрочетох коментарите тук наистина се депресирах. Орешарски убил с чук някакво момиче. Вътрешния министър въоръжил друг субект и го пратил да убие момче и момиче. Предишния министър-претседател бил мафиот и трепел наред с базука, после обичал да храни с пържоли на кучета ако открият други удушени момичета, неговия вътрешен министър или пък финансовия му дали тубата с бензин на Пламен да се самозапали...абе ей?! Ама то верно ще излезе, че в България е пълно е с интернет лумпени и побъркали се след празниците анонимни злобари. Спрете се бе, може неволно децата ви /ако имате такива де/ да вземат и да прочетат какви ги драскате тука.

Коце, по-добре спри червената чума, защото тя отравя живота в България вече 7 десетилетия, ако не ти е ясно!

Тази измет от Позитано направи така, че млади хора се изпозастреляха. Разбирам да са стари, няма лошо - електорат на Столетницата са.

Това е битово убийство и няма нищо общо с психично болния ти коментар.Сега се сетих кой викаше на връх нова година оставка без да има връзка с темата :))))

Ами не съм съгласен. Когато имнаше битови престъпления по времето на ГЕРБ, тогава чугунените тикви като теб пишеха, че ГЕРБ са виновни и искаха оставката на Цветанов. Сега положението е същото. Вие ни отворихте очите, че който е на власт, той е ВИНОВЕН. Или не си съгласен?

Браво младеШ, какво прозрение задълбочено! Така е, трябва да се начуква отвреме-навреме мат`ряла за да помни вината си, че Ме пренебрегна, мен Великия, Здравия, Умния. Аз дето съм прочел и двата тома на Винету, ама то простия мат`рял де ще разбере...

Убиецът успя да избяга, а два часа по-късно се простреля в главата Е от такива "талибани" спасение няма. Тези смъртно наказание не ги плаши.

От всичко, написано в статията, фактите са два: 1. Двама младежи са разстреляни. 2. Един мъж е проистрелян. Всичко останало са умозаключения на неосведомени репортери, базирани на "свидетелски" разкази. Ама свидетел, който твърди, че убиецът "зарежда и стреля, зарежда и стреля" с пистолет са за боклука.

ТОЛКОВА. ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ и СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ ВЕДНАГА ДА СИ ДАДАТ ОСТАВКИТЕ И ВЪН ОТ МВР. ВЧЕРА ОТВЛЕЧЕНО И УБИТО ДЕТЕ ,ДНЕС СТРЕЛБА НОВО УБИЙСТВО,А ТИЯ ДВАМАТА ГЛЕДАТ САМО КАКВО ДА ГЕПЯТ ОТ МВР И ВСЕ ДРУГИТЕ ИМ БИЛЕ ВИНОВНИ.СТИГА ТОЛКОВА КРАЖБИ ,ТИЯ ДВАМАТА РАЗСИПАХА МВР ,ЧЕ И ДЪРЖАВАТА- ВЕДНАГА ОСТАВКА . В ДРУГА ДЪРЖАВА ТИЯ ВЕЧЕ ДА СА С РАИРАНИ ПИЖАМИ ЗА НЕ СПРАВЯНЕ С РАБОТАТА И НАНЕСЕНИ ВРЕДИ НА ДЪРЖАВАТА.

Хапчетата !

Май си ги забравил, м?! :)

Голям си сладур. В други държави като чухме какво каза Боко за Мишо Бирата какво щеше да се случи с него? А пък да казваш, че Йовчев "все се оправдавал с други", след като Тиквата не спря 4 години да повтаря как все Станишев му е виновен... е това вашето е диагноза!!!

Гюбрета червени, когато имаше самозапалвания, виновните бяха Борисов и Цветанов, според позитанските тролове. Е, сега за тези масови убийства и самоубийства, виновни са СерГЕЯ и Бея. Виновни сте и вие че сте ги избрали.

Хаа,хаа....самоубийства заради политика ?

Браво на кабинета на Уринарски, браво и на матроса Цвъйо - шеф на МВР. Такъв хет-трик никой не успя да направи за 24 години преход - за 2 дена = 3 МЛАДЕЖИ НА ПО 20 ГОДИНИ УБИТИ. ЕВАЛА Уринарски, Евала моряко Цвъйчо

Нали, те тия двамата не си поплюват. Единия с чук претрепа момичето и го изхвръли в канавката, другия отскочи до Варна и набързо застреля трима други. Абе да си правоверен гербер е диагноза.

А отде знаете, че убиеца се е гръмнал сам ? Нима за 1-2 часа експертите успяха да установят, че сам си е дръпнал спусъка ?

ТЪПИ КОМУНИСТИ...КРАЙНО ВРЕМЕ Е - СКАЧАЙТЕ В КАЗАНА!

Трябва да СИ ПРЪВ, щото ти дори не си комунист, а си войнстващ БОЛШЕВИК!!!

А бе пендел,честните българи нечленуващи в никаква партия къде да скачаме??Вашта мама недоубита.

Не знам защо, но си представям как един мургавел показно разстрелва две млади български създания. До кога, а...???

жените са виновни,да стане закон да не излизат от къщи.

Така и ще стане, ако продължава да ни управлява ДПС(БСП).

Полицейска държава!!!БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ обратно на власт ,при тях такова чудо нямаше

Че те затова ги свалиха от власт,но нали българинът е слабоумен или наивен пак върнаха ЧЕВЕНАТА ПАПЛАЧ на власт

или престъпниците останаха повече от честните хора или избраха престъпно правителство

Или просто си някой отстранен от хранилката "активист" и лелееш отново за доброто време? И стига се лъгали, по времето на Борисов имаше също толкола кринални прояви колкото и след и преди тях. Или може би забравихте момичето от Перник, забравихте обирите посред бял ден на инкасови автомобили, банкови офиси и магазини? Да не говорим за мафиотските престрелки ката дено когато Борисов беше главен секретар на МВР и се пъчеше в генералска униформа.

2 случая за 4 годдини, а сега при ХУНТАТА 3 младежи убити за 2 дена. Всеки ден се ограбва банка и по 5 стареца стават жертви на телефонни измами. Както и да лъжеш, всеки вижда разликата и че плещиш тъпотии от опорни точки

Абе хора, почвам да си мисля, че сме нация от идиоти и малоумници!!! Случили са се няколко ОТВРАТИТЕЛНИ убийства, каквито се случват във всяка една държава /за съжаление/! Само господ може да знае, какво се върти в главата на един човек, чийто мозък е спрял да работи нормално! Нито Йовчев, нито Станишев, а дори е проблем и за бате Бойко да влиза в прикритите мисли и намерения на хората! Освен това избухналата "демокрация" унищожи АГЕНТУРНИЯТ апарат на МВР, а без такава структура всяка полиция е БЕЗСИЛНА!!! Та не мога да разбера колко БОЛЕН МОЗЪК трябва да си, за да търсиш моментално ПОЛИТИКА в една трагедия!!! Изглежда трагедията в българското общество е дори ПО-ГОЛЯМА, като гледам на какви МАЛОУМИЯ се слагат "+" -чета..................................

Не се хаби, няма да те разберат побеснелите покрай некачествената пърцуца на васильовден поклонници на Цв-Цв и Началника Му. За тях ако утре падне мъгла ще е щото неблагодарния мат`рял не ги избра отново.

Ама как така когато ГЕРБ бяха на власт бяха виновни за всяко престъпление, а сега мутро-милиционерската ХУНТА на диктаторите гея, бея и фикуса не са? Това има ли някакво обяснение, или тогава не си чел по форумите?

Червен парцал, а когато имаше самозапалвания преди една година, нали всичката измет от Позитано и техните привърженници, драскахте, че това е следствие от политиката на ГЕРБ? Е сега , тези ежедневни убийства са следстви от политиката на серГЕЯ и Бея.

шефче

...............и Господ не е прав да прави такива........................, ама това е положението....................

Интересно ми е какво щеше да мислиш ако дъщеря ти или синът ти беше жертвата???? Нали знаеш каква е поговорката на тъпият Българистанец? На чужд гръб и сто тояги са малко???? Колкото до политиката, кажи ми как този тъпак с очил се е сдобил с оръжие?? Естествено че политиката е виновна за деградацията на една нация!!!! Само по времето на Първанов за 10 години са пуснати 500 наркотрафиканта и убийци!!!! Политиката директно е отговорна за това какво става в обществото!!!! Ами ако се окаже че този нещастник е бил пуснат от затвора точно от бай ти Ангел Марин?????

шефче

Ако имаш способността да мислиш, щеше да си прозрял, че положението е такова поради 25 години унищожаване на държавността от всякакви политици, всякакви партии и всякакви месии, та дори и от чужбина, та дори и НЕ БЪЛГАРИ!!!

Леле шефче, ти си бил по-тъп отколкото предположих по-рано! Това по рождение ли ти е, или ти е от соца? Или си спал с някой неподходящ? нали знаеш какво казва др. Путев "Социализмът е като спина - предава се или по наследство, или по полов път" При теб как е?