Свидетел разиграва съда по дело срещу бивш магистрат

Свидетелят Георги Стефанов от Варна разиграва съда, който гледа делото срещу бившата варненска съдийка Анелия Цветкова.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел разиграва съда по дело срещу бивш магистрат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази и за краварка, не става, те я направили магистрат...Така се получава, защото селото превзе града и наложи правилата на цървула.

Ама много ви моля, г-да Дир.бг, престанете с тия досадни реклами, които закриват текста и минават с прибежки из цялото поле на екрана. Много досадно! Да не споменавам, че при мен ефкта е на анти-реклама. Знам, че без реклами не може, но поне нека си стоят в десния ъгъл на прозореца, а не да ми дращят зрението при всяко отваряне на нов прозорец.

Това е от доставчика на интернет. Абонирала си се за много евтин интернет и така фирмата си избива парите. Нема да се плашиш, матрицата държи всички ни под контрол.

ревизиика за Г.Г................

Около тая съдийка са се въртели толкова пари и толкова бизнесмени са замесени, че едва ли ще я осъдят. като нищо да се окаже, че и политическата връзка има не само фирмена.

Ма тя таз тая перничанката, дет се изпедепса като налеп в морската ни столица (та ги извъртя едни ум-да-ти-зайде .... дори и на тим-урковците) -- още ли мотае кой/защо/как я изпедепса !?