Хотелиер сам си бута незаконния строеж

Хотелиер сам започнал да събаря незаконня си строеж, след като от регионалната дирекция “Национален строителен контрол” му съставили акт.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиер сам си бута незаконния строеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хотела не се събаря ........ просто нова постройка, която е в имота на хотела, но не е част от него. Журналистите пак си пишат каквото им скимне за едната новинка .......

Айде, почна се. Вижте, че не е страшно. Ми тъи де, защо са ви тия грозилища? С тях ни изгонихте в Гръцко и Турско. Бутайте, нема страшно, после се върнете на полето и садете ябълки, круши и праскови Правете това което можете и повече не си помисляте за хотелиерство.

Еми човекът просто разчиства за да строи по-голям хотел ... кво толкова :)

правилно е постъпил,защото не се знае,кой му е казал,че ще му купи парцела.

Ами да вземат да си бутат и незаконните кооперации ще бъде чудесно. Подкупните от Приморски направиха от един прекрасен квартал с къщи в кочина от 7 ет. блокове между къщи.

Първа хипотеза: платил е на чиновника да му състави акт и да бутне това което не е негово и не го е построил Втора хипотеза: съставен му е акт и са му поискани пари за да го отменят, впоследствие хотелиера е отказал да даде рушвет

Кини е сравнително стар хотел, още от преди модата да се строят безмислени чудовища край всяко интересно или не толкова място. И не е чудовище, а доста малък. Може би ще бъде заменен с нещо по-умно, комлекс от къщи... собствениците не са дебеловрати цървули, интересно ми е каква е хитрата идея.

Защо изчакаха до края на сезона, ами не ги остригаха още в началото?

Ако започнат да глобяват всяка година, както е в Гърция например, много хотелиери ще събарят сами.

Странно, точно Кини? Тук има нещо покрито.

Ако са ония тоалетни - че те са от времето на баща ми, ако не преди това?!

чиновникът, който е подписал документа за категоризация на НЕЗАКОНЕН обект /3 звезди/. Какви наказания са му наложени? Съден и ОСЪДЕН ли е за корупция? Искаме точни данни!!!

хотела не се събаря бре хора ........ има нова постройка, която се събаря и няма нищо общо с хотела - просто е в имота към хотела. Пак журналистите си пишат каквото им скимне ....

ТИМ-аджиите си разчистват терена, смее ли оня да не си бутне сам хотела.