Хванаха висша съдийка с 10 000 лева подкуп

Висша съдийка от Варна беше задържана в момент на получаване на подкуп от 10 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха висша съдийка с 10 000 лева подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помогнете ми Благодаря на този човек. Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

Истинската история на Лори: Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

Qsno. Znae se.

ako dannite v nqkoi ot komentarite sa verni to az o4akvam krav sorry

Емил Динчев, евалата! Свалям Ви шапка за точният коментар и прикрепените към него факти! Г-жо Андрeeва нещо да имате да добавите в случая, защо замлъкнахте, или г-н Динчев лъже? Съмнявам се да лъже, значи лъсна ангелското лице на г-жа Цветкова, а инaче се опитвахте да ни убедите в това колко праведна и честна била тя! Е изложихте се според мен!

Вън крадливото ДПС от власта,резняците незаконно управляват България!

Когато ви чета коментарите -на вас кадърните Варненски адвокати и съдий ми става хубаво.В България се намирам-където няма завист и злоба.Всички сте еднакви-алчни и некъдърни.Ако не тя щеше да е друго юлско агне.

ПОРЪЧИТЕЛ НА ПОСТАНОВКАТА Е ПРОТИВО КОНСТИТУЦИОННАТА БАНДА ДПС СЪС ПОД ИЗПЪЛНИТЕЛИ БЕЗРОДНИТЕ НАЦИОНАЛ ПРЕДАТЕЛСКИ СЛУГИ ОТ ИЗМИСЛЕНАТА ТОЧНО ЗА ТАКИВА ЦЕЛИ ДАНС!

И най хитрите правят гафове , ачността и убеждението че са неприкосновени им играе лоша шега ,а още по-вече Анелия не е много хитра - няколко години не си е променяла схемата на вземане на парички а също и посредниците , глупаво много глупаво.

Каква варненка била горната .... Казаха ви, че тази е от Перник, от родния край на гоце. Каква постановка ще е това, някой си да си остави парите и златото в чужда къща, след като знае , че после то остава като доказателство в съда. Кой ще се прости с толкова злато и пари, само за да навреди на някой, пък бил и той най-големият му душманин.

За никой във Варна не е тайна че Административното отделение на ВОС по късно Варненски Административен Съд се е превърнал в едно ЕООД , Нелито си назначи нейни слуги за шефки на отделенията и делата се разпределяха според интереса , всичко може да се провери кои съдии кои дела са гледали и какви са решенията и да не забравяме процента върху сумите от актовете на НАП и другите институции които съда по-късно на обжалването ще отмени а паричките през Жорко на Нелито

За никой във Варна не е тайна че Административното отделение на ВОС по късно Варненски Административен Съд се е превърнал в едно ЕООД , Нелито си назначи нейни слуги за шефки на отделенията и делата се разпределяха според интереса , всичко може да се провери кои съдии кои дела са гледали и какви са решенията и да не забравяме процента върху сумите от актовете на НАП и другите институции които съда по-късно на обжалването ще отмени а паричките през Жорко на Нелито

Невинна ли била?! Постановка ли?! Цяла Варна знае, че Анелия Цветкова лапа от години и е нагла и безогледна кучка. Колко удобно звучи версията за бившия любовник! Ами нали точно неговия син е назначен за неин административен секретар в съда и то без конкурс - Добрин Стефанов, а другият син на Коти- адв. Георги Стефанов също е посредник за рушветите до председателката. Само ще кажа, че той е адвокат и на небезизвестния Роди Черния - наркобос и ще замълча. В административния съд във Варна при съмнителен конкурс е назначена като деловодител и съпругата на окръжния прокурор. Личната деловодителка на Цветкова е също като нея от Перник и е назначена от председателката по обясними причини. Тя има отделен кабинет и коли и беси в съда. Нейната дъщеря пък е съдебен секретар и получава тлъста заплата. Нито едно от назначенията на Цветкова в съда не е случайно. Секретарката й пък е сестра на известна варненска адвокатка, която също е посредник до Цветкова и й предава подкупите. Абе, неповторима идилия. И с цялата им наглост- сега пък било постановка... Няма как- пропее ли Цветкова, всички магистрати по върховете във Варна ще изгърмят. Трябва да се поддържат

Браво Нели,няма да казваш за другите заровени на вилата,в лозето жълтици... Те ще трябват за делото наше,амин!!!!!

Ало ДАНС защо не започнете от софийския районен съд примерно от 72, 73 и т.н състави и преминете през съдия държавен изпълнител М.Колева които са взели толкова рушвети от ,,Вальо Топлото и негови авери за да им прикриват далаверите и толкова дела имат с обратни присъждания точно обратни на това което пише в закона че няколко петилетки няма да Ви стигнат да прегледате само документацията по делата дето са водени формално а да не говориме какви пари са се ляли в джобовете на тази съдийска мафия от поръчителите.

Гергана Стянова няма амбициите да става председател, но има такъв потенциал. Няма да стане защото е върла националистка, нея интересува политика пък хич. С дпс-то не се обичат защото все им слагаше прът в колелетата - ту не им подписваше договорите за заменки, ту защото се заяждаше да плащат местен данък хорицата на сокола и други такива. Иначе що друг ентелегентен народ се изяде от яд като обявиха назначенията на 29.11.2006 г. брой нямат... Абе вие да не сте някои тях, неуспелите просто много ви личи завистта. И какъв всъщност ви е на вас проблема - нали тази съдебна система я скапваха в продължение на повече от 10 год. и то все хора с дипломи от СУ-то.

вижте какво бе хора, Г-ЖА СТОЯНОВА не ви е удобна. На кого в днешно време му харесват справедливите и умни хора...... С голяма болка трябва да призная, че от прочетеното си дадох сметка колко ограничени и безпомощни в тъпотията си същества има. Дерзай те, защото и срещу нея да бягате няма да я стигнете.... Явно СЪДИЯ СТОЯНОВА, доста некадърни задници е наритала, основавайки се на закона.... и 100% е била права. Моля, всички страхливци намерете си друга риба за ловене, тази е голяма за вашата въдица..... Гледам обвинения с правописни грешки..... СРАМОТА КАК ИМАТЕ ДИПЛОМИ ?

Интересно, какво ли е по прокурорските къщи и вили? А!?

Ако беше делила със софиянци /ако не е натопена де/ нищо такова нямаше да се случи.

Може и манипулация да е ,но аз само като я видя на снимката и мога да ти кажа ,че е подкупна. А за парите намерени в къщата и какво ще кажете г-жо Андреева? А за случая в Чайка? От такива случай разказаха играта на квартала.Само ,че там проблема е от по нависоко. Абе егати нацията дето сме.Гърците добре са ни кръстили навреметоВулгари май имат право. Ставаме само да се докопаме донякъде и да крадем с пълни шепи,както дойде-я подкупче,я премийка за чужда сметка или напрово бъркане в кацата както си му знаем. До кога? Честно срам ме е че съм се родил Вулгар

Защо е постановка ли?Трябва да се отчита дейност.А чрез медийте става най-лесно.Никой няма да дойде и да ти каже,после.Медиите са най-големият фокусник.А 10 000лв са никакви пари за съдия от подобен ранг.Помислете и ще разберете,накъде сме тругнали (1 на всеки 7(без коментар).Жалко, но факт, корупция и защо не ? Помислете ако Ви дадат 10 000лв вие няма ли да свършите нещо?И защо не.Това ни е заложено..Дано да има ново начало,и то да бъде по-добро...

Само ти шопе, само ти...

Какво се оказа,че най-подкупните или най-често хващани са варн.магистрати?

Много ви се ще въпросната новина да е истина, ама не е. Много ви се ще да е виновна. На тези, които се пишат колеги и познавачи отвътре на нещата, ще им кажа, че на всеки един от гилдията може по сигнал на който и да е, ей така, щото не сте уважили неговото становище, да ви спретне такава постановка, че свят да ви се завие. Пуска си сигнала човечецът, полицията прави поредната шумна акция, после след акцията - после, а не преди и по време - се събират доказателствата. И после тези доказателства не издържат. Няма да ви го пожелавам - ако сте наистина от професията, ще сте наясно, че това е възможно и се случва. Ако не сте, излишно е да се дърлим. Никой от нас не знае нито дали е пипнала парите, нито къде са намерени, нито как точно е протекла срещата и ареста - четете сензацията напълно безкритично. Никой не е наясно при този така наречен обиск дали е спазена процедурата с поемните лица, кога и в чие присъствие е отворено жилището. Не е толкова просто, и не приемам на доверие съобщенията в печата - само за последните две години издънките на прокуратурата по уж скандални корупционни дела, уж напълно доказани, лъснаха яко. И господинът, който смята, че признавам наличието на корупция заради коментираната сума от 10 000 лева и че е смешно малка за ранга на Анелия Цветкова - да, малка е и точно размерът й е първата подсказка, че става дума за постановка. Звучи несериозно съдия от подобен ранг да поеме подобен риск и то по такъв глупав начин.

Та тя е от 2 години приблизително, от толкова време са адм.съдилища. Като са я правили шеф, какво са гледали - поне мазната й ,самодоволна и простакешеска муцуна да бяха видели!?

един по-малко.... сега трябва всички хора на който тази МЪРДА е гледала дела да съдят нея и държавата....

Само ти шопе, само ти...

Идиоти,само корупция ви се присънва,къде е тая корупция бе,тая е невинна като момина сълза,намерили 150000 лв у тях,голяма работа,спестила е от закуски.Докажете обратното,че ги е крала,ще я пуснат,нека да отвлече малко вниманието от по важни проблеми.

sled kato po varhovete vsimat sa

На народа дайте хляб и зрелища,а като няма хляб повечко зрелища да не пита за хляба.

На народа дайте хляб и зрелища,а като няма хляб повечко зрелища да не пита за хляба.

Takiva k... fizionomii sa mi qsni. Selqnka gadna! Trqbva da se lin4uva po islqmskite kanon-S KAMANI I RITNICI!

и нея ще я пуснат като тези от сапард, а ние ще им плащаме кражбите. и с нова длъжност ще я наградятл

Много готина съдийка на снимката.

има една поговорка - за кокошка няма прошка, за милион няма закон. докато не се въведат крумовите закони в българия няма да има ред. Срамота - народа е под минималния праг на доход, едва оцелява, а те висшите ....... ограбиха всички благини и продължават. Всички в тая държава знаят, че съдебната система е най-корумпираната. Пази боже да търсиш правосъдие.

Само ти шопе, само ти...

samo az li sym zabelqzal, che koito upotrebqva varnaliq, vmesto varnenec e pylen choban. sydiikata e natopena, znae se koi q e natopil, blizyk do neq chovek e. tova sa faktite. ako malko se zamislite, shte se setite, che na takiva postove horata gi uvolnqvat ne zashtoto iskat podkup, a zashtoto otkazvat. choveka koito i go e organiziral tova, e nein poznat veroqtno e ima vyzmojnost da ostavi tiq pari i zlatoto v tqh.

Ако съдебната система е най-корумпираната,ло е да залавят единиците некорумпирани ,но все пак,наличието на белязани пари е смущаващо.Развитието ,вероятно ще зависи от компроматите ,които тя има ,или срещу магистратите,които ще я съдят,или срещу поръчителите.

А вие от кои съдии сте? От тези които вземат подкуп или от тези, които не вземат? Питам за да знам, дали да се наемам да защитавам клиенти по дела, по които вие съдия. Все пак съм виждал доста обратни решения писани от варненските съдилища.

тия от фонда до кога ще гният в ареста за кокушкарско престъпление, а таз под гаранция.На правителството това им харесва, че в затора има някои вместо тях.ГРЕХОТА.

Само аз ли забелязвам, че от варналия човек не става?

88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато от къде за държавен служител!!! Пак ли е нагласено, а и 10 хил. лв може и капаро да е било!!!

а знаете ли кой ни спусна Гергана Стоянова да правораздава във Варна ? Тези , които днес топят Анелия Цветкова Това лице Г. Стоянова не само, че няма морал да е съдия, но и никаква квалификация . Всички , които я познават знаят колко е тъпа и посредствена и че е назначена с протекцията на ДПС А дали тя не е следващия председател?

Na ploshtada i s kamani! Inache niama opravia

Андреева, ако обичате, щом сте от гилдиятя и 10 000 лв. не са сума и за младши съдия, моля побликувайте точната тарифа, а аз ще имам грижата да запозная Бюксел с вашия ценоразпис! С уважение: Барозу

Нещата с подкупите в съдебната система просто не се правят по този начин а как се правят, и щом 10000 са нищо какви са? Къде да кандидатствам за съдя, аз съм съгласен за смешни 10000 хил.

Браво, 10 000лв. не били пари, добре, че си признахте на колко високо играете, а иначе в друга новина от деня, един човешки живот е равен на 1900лв. е какво да коментирам в случая? Разбира се, че няма да има коментар от никой неин колега, та нали всички лапат от баницата! Утре може да изгърми някой друг, затова всички мълчат! Ей мъка, мъка в тази държава!

Е от такива шматки като теб сме на това дередже!!!