17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меграхи го осъдиха единствено косвено по това , че според тях бил работил за разузнаването на Либия. В процеса не стана ясно нито кой е направил бомбата, нито кой я е транспортирал в куфарчето и се е качил с нея във Франкфурт, а после не се е явил на трансфера за полета на Пан Ам за САЩ. Багажа от Пан Ам е натоварен без процедурата по синхронизиране на багажа, т.е. за всеки багаж да има реален пътник на борда. За това Пан Ам фалира , осъдиха ги да платят 2.5 милиарда долара, а чрез осъждането на Меграхи натиснаха тия пари камилар Кадафи да ги плати. Той пък си направи сметка, че може да се компенсира с изнудването на БГ с медиците. Това е лошото да си с гражданство на пропаднала територия, не знаеш кога и какво от къде ще ти дойде.

Всичко за този скълъпен процес е лъжа.И какво излиза , жертвите са невинни хора ? Не е виновна Либия а Иран.Меграхи наистина е невинен. Бомбеният атентат над Локърби е бил поръчан от Иран и извършен от базирана в Сирия терористична групировка, призна бивш служител на иранското разузнаване. Иранският дезертьор Аболкасем Месбахи твърди, че полет 103 на американската авиокомпания PanAm е бил свален през 1988 г. в знак на отмъщение за извършено нападение на американски военен кораб срещу ирански пътнически самолет шест месеца по-рано, при което загиват 290 души, пише в. „Дейли телеграф“.

Пак по това време САЩ (без да са обявили война) обстрелват с ракети резиденция на Кадафи. Загива дъщеря му. Та кандидат-отмъстители много. Според мен делото се възобновява за да захапят Иран, не за да търсят справедливост.

Този Бил Матюс и нашия Гешефт трява едно училище да са завършили. Все отварят минали преди 30 години случаи, докато мине давността на сегашните престъпления.

Прекрасно се знае каква е причината! Преди време, български авиоексперт, занимаващ се с авиокатастрофи го каза по телевизията - РАЗХЕРМЕТИЗИРАНЕ НА САМОЛЕТА, СЛЕДСТВИЕ НА НЕДОБРЕ ЗАТВОРЕНА ВРАТА! Каза още, че е занесъл информаци1та и в Американското посолство, а те - пълен пас. "Боинг" имат още няколко подобни случая! Либиецът и да го оправдаят - каква полза. Обвинен, очернено име!

И при другите случаи - "Боинг"-ите катасрофират(има и човешки жертви).

Седи си нашенеца пред телевизора, гледа кадри от катастрофата и поклаща глава - само разхерметизирана врата ще да е. Такива специалисти можеш да намериш във всеки форум. Верно, че не стават и за чеп на зелето, ама пък са специалисти, ей!

Разликата с тебе е, че ти седиш пред компа и се правиш на мислещ. Но видно е - не ти се отдава мисленето. Не се напъвай да не станеш некой сакаатлък.

Правосъдието много заприличва на нещо имагинерно, нещо нереалистично и безмислено. На кого е нужно това преразглеждане, освен на самата съдебна система?