Въоръжен мъж се опита да проникне в сграда на ФБР в Синсинати (снимки и видео)

Потребители на социалната мрежа Габ, популярна сред бели расисти и антисемити, предупредиха, че се готвят за въоръжен бунт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няколко магистрали заради пистолет с пирони . Баси дърварската работа!

Бели расисти и антисемити? ПХАХАХАХАХАХА. А черните расисти, латиносите расисти и азиатците расисти? А ционистите? Те в кои платформи виреят? :D :D :D

Какво точно иска да каже авторът? Този въоръжен мъж на какво се е надявал, като е нахлул във ФБР-то в Синсинати с пистолет - ще го почерпят с балкава, може би ? Народът, по света и у нас, масово изтрещя ... Другият от статията за Ливанската банка отишъл да си тегли СВОИТЕ пари с автомат Калашников, на каса :)) Питам се тук, в БГ-то, ако до такава степен изтрещи народът - какво трябва да следва ?? Банки много, всеки втори въоръжен със законно и незаконно оръжие, ако всички решат да си теглят парите на каса по този начин ... или пък решат да нахлуят някъде другаде, пак въоръжени ... В много интересни времена живеем :))

Сорос се опитва да превърне Америка в Китай като вместо китайската комунистическа партия да ръководи страната да сложи сектата на демократите.Няма да стане- стария пеал няма да го доживее.

Инфлацията на Бай Дэн Не се Търпи, Ората - Полудяват!

че не е успял

Е пред гражданска война

Да не е бил руснак? Само те са толкова кухи да влязат в ФБР и те са най-големите националисти и антисемити, пък и харесват тръмп? :)

кой е антисемит, ве: Вовка Шаломов, братя Ротенберг, коня Лавров кръстоска между еврейка и арменец, Киркоров кръстоска между еврейка и арменец, Усман-ов, и цялата дружина от Ленинградсщата Братва, кой не семит ве? Същият Вовка Шаломов, който нарече целият полски народ през януари 2021г : МРЪСНИ АНТИСЕМИТСКИ СВИНЕ! Защото Полския Сейм единодушно гласува, че СССР е Захватчик и Окупатор на Полша.

При това въоръжени. Преди десетина години тексаски собственик на земя бе удостоен с невероятния данък от $1,5 МЛН. Никакви опити за разговор с Данъчните не се разрешава. Човекът предприема последна стъпка: Закача допълнителни резервоари на "Чесна" и с МАХ скорост се забива в сградата на Данъчната служба в Тексас.

Населението не желае да го управляват леви боклуци под прикритието демократи.

Време е да си тръгва насраният старец от белият дом. Заедно с еврейската потеря след него.

ИМАМ ПРИЯТЕЛ , ТВЪРД ДЕМОКРАТ , РАБОТИЛ В .... ИНТЕЛ .. ЖЕНА МУ КЛЕЧКА В АМАЗОН ... ПРАВИ ОДИТИ НА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ .... 40 ГОДИНИ ЖИВЕЕХА В ПАЛО АЛТО ... " СИЛИКОН СИТИ" .. НА 12 КМ ОТ ЦЕНТЪРА ДО ЕЗЕРОТО . .... НАСКОРО КУПИ КЪЩА В КАНАДА И СИ ИЗБЯГА ОБРАТНО .... ... КАЗА ДВЕ НЕЩА : - НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ - ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ... НЕ ГОВОРИМ ЗА US ПОЛИТИКА С НЕГО И МОЯ КОМШИЯ ... ПОКРАЙ КОГОТО СТАНАХМЕ ПРИЯТЕЛИ ... ТЕМА ТАБУ

на др. Путин готвача е шпионирал по членската карта на ФСБ имало сърп и чук

Като гледам събитията - не е нужно човек да е Хари Селдън за да предвиди че натам вървят нещата.

Абе, защо рустрол има американско име с български букви? 3)

Или пък художествена литература, руска. Чети например Акунин.

Погледни коментарите на всичките руски защитници тук в този форум.

Социалната мрежа Габ не цензурира потребители те си. Затова е популярна за всеки, който се сблъска с цензурата на Фейсбук и Туитър. Но вие така сте си свикнали. Да изкривявате всичко, както ви е казано

Говориш така, все едно той менажира цирка.

Ако иска някой да види расизъм, да иде в Южна Африка. Там местните са тотални расисти. Към бели, към черни от съседни държави, към всичко, което не им е комшия и е черно. Черен търговец от съседна държава, който по нищо не се различава от тях и опитвайки се да прави някакъв бизнес и да преживява, го хващат десетина от местните и го пребиват до смърт. Намушквания и побои са всекидневие. Горят магазини, офиси на чужденци. Щото не са местни. А самите те не създават нищо.

Отишъл да ремонтира някакви врати в сградата.Писнало му да ги чака и си тръгнал като преди това забил два пирона в гредата на КПП.Те го погнали и той се защитавал със законната си пушка.