”Лукойл” се възмути от обвиненията на Ваньо Танов

"Групата "Лукойл" изразява възмущението си от нелепите твърдения на г-н Ваньо Танов за някакъв интерес на компанията от воденото срещу него съдебно дело" - това се казва в позиция на "Лукойл-България" по повод твърденията на директора на Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - ”Лукойл” се възмути от обвиненията на Ваньо Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо българските власти взеха решение да премахнат от пристанището "Росенец" последния пост на властта - митническия пункт. В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от "Лукома" и български от "Ипон", която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, "ерата на съмнението" не е отминала в историята. Г-н Танов е напълно прав в изявленията си,но за съжаление в мутренска държава "една птичка пролет не може да направи"

приноса на руските мутри е само в това, че взимат акциза и ддс-то от крайните потребители и го внасят в държавата - те са една трансмисия- освен това правеха и сигурно правят фиктивен износ на горива, които се връщат в България по информация от медиите.

Защо ли не вярвам на Лукоил? И защо се изявяват като говорител на прокуратурата? Дали е случайно? А?

и аз се възмощавам от лукойл не им стигнаха цените на бензина това е истина което казва Танов.Трупат пари за нови сватби големия бизнесмен в.Златев.

За постъпленията от акцизи разбрахме - че са най-големите, може да е вярно, но пък дали са в пълен размер - това е друг въпрос! А как сте тази година с печалбите, бе Златев, че от две години май не генерирате приходи към хазната по това перо?

Абе Златев ! Абе Танов ! ... Абе я-там Започвайте да Описвате на Всички Нас какви-точно взятки си прехвърляте един-на-друг ( и плиуатеуи) !, че-ее ... да не си такова таковата . И по-бързо, ей !!