Назначиха временен началник на Свиленградската митница

Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов назначи временен шеф на Свиленградската митница - Георги Костадинов, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Назначиха временен началник на Свиленградската митница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Капитан Андреево има опашка,а да питам какво става на Дунав мост 2,Танов има ли обяснение,висим по 4,5,6,7 часа,гранична полиция и тя си чеша перчема,те са на смяна и ги боли, че ние висиме и бавиме доставките за наша сметка.Европа ни се смее.

Потвърждавайки Тотално представените от Вас ДАННИ - позволете да Сме Тотално Откровени : - 'наште' просто САБОТИРАТ !

назначавай мафиотчета като теб и герберастката ви банда, че ще ви вземат наркоканалите!

Все едни и същи хора въртят, защото сложат ли някой неопетнен, някой извън системата, такива неща ще извади наяве, че от митничар до министър всичките ще трябва да си ходят.

Къде са сега активистчетата, дето скандираха срещу скандалното назначение на Пеевски? Явно вече, като се докопаха до власт, им е все едно къде кого назначават - мутри по митниците, необразовани в другите ведомства, изобщо .... калинки навсякъде, а вече - и наркотрафиканти! Очакваме на следващо назначение - сводник все още не е получил подобаваща държавна службица....

jingiby

Арестуваният от ДАНС преди година тогавашен зам.-началник на митницата в Свиленград, а сега вече началник - Георги Георгиев е бил разработван за участие в организирана престъпна група занимаваща се с контрабанда, изнудване и търговия с дрога. В разработката му изплуват и имената на пловдивския бизнесмен Георги Гергов (спометат в справката като областен координатор на БСП) и на турския наркотрафикант Фарук Кадрич...

Факт е че от повечето проститутки стават най-добри майки и верни съпруги след това.

Оправдан- Имаме ли провосъдие в България? Имал пари платил -оправдали го.

Толкова ли няма млади неопетнени хора бе ейййй? Аман от тая шуробаджанащина...

ама не искат да крадат за Боко и Цвъко!!!

Този върна всички стари мутри . И закри Видинската митница-град с толкова митници за да я премести в Лом и да назначи възстанови свой приятел .

там по-лесно се краде! Па и ломските цигани са оправдание!!!!

Колко е платил Георги Костадинов на Ваньо Танов, за да го назначи за шеф на Свиленградската митница?

Ако не бяха утрепали Косьо Самоковеца, сега щеше да е е-е-е къде по нагоре в държавата.

щеше да стане до сега на сите митници!!!!

Българите се оказахте, че не можете да управлявате тази територия наречена България, дано циганите се справят по-добре от вас.

Ами съвсем правилно назначение. Човекът явно е специалист по наркопазарите. Сега каналът през митницата най-после ще заработи както трябва. Разбира се ще има и съответни отчисления за важните хора и партийни каси. Мъдро решение значи.

jingiby

Ало Ваньо, има там едно мое момче, дето го уволниха лани от Свиленград. Ама то ми държи канала за амфетамини от едно време! Виж там да го върнеш на работа, но като шеф! Обещал съм и нема да се излагаме, я....

Горанов отново ни предлага безмислени изречения. Този идивид лъже непрекъснато. Какви са "натрупаните проблеми"? КОЙ ги създаде? През тази митница е основния трфик на контрабандата,това всеки го знае.

Ами той "Честни сини очи" е наясно какви са проблемите, нали той е в МФ от незапомнени времена. А иначе проблемите всички ги знаят-как да вземем повече от окраденото от крадците преди нас !

и къф е тоя сега назначения за началник на митницата хванат с наркотици?

В служебната кола управлявана от него наркотици (стока). Това не е ли СЛУЖЕБЕН НАРКОТРАФИКАНТ (дистрибутор на стоки). Нима не е така???

От неговият заместник.

Чудя се, как още не са скрили тая новина, щото като гледам, коментарите не се вписват в ПР-кампанията на ГЕРБерастките тролове!!!

Стигаме все по-близо до дъното! Наглостта на комуноидните мутро-милиционери от ГЕРБ е съпоставима единствено с простащината на вожда им! Жалко за държавицата ни! Жалко за младите, които ще продължат да я напускат с все по-бързи темпове! Жалко за родителите ни, които ще продължат да умират в недоимък! Жалко за нас, които останахме тук с надеждата, че нещо ще се оправи! Само това назначение да бяха направили, то вече е достатъчно за да се създаде ясна картинка на случващото су у нас! Наглост, войнстваща простащина, чалгарска политика, масова кражба, превръщане на контрабандата и корупцията в норма, пълно безхаберие на държавата! Бог да прости България!

Е,и?

Дали Путин разиграва все още Бъфи БОКо по руските поляни?... :::))) Или Бъфи БОКо е в немилост и е в изгнание в Тундрата...!!! :::)))

Е,и?

Дали Путин разиграва все още Бъфи БОКо по руските поляни?... :::))) Или Бъфи БОКо е в немилост и е в изгнание в Тундрата...!!! :::)))

Ами да хващаме сопите и..... Щото отдавна съм казал - беззаконието ще роди българския Хитлер! За съжаление!!!

В норманните държави "липса на доказателства" значи много. В нормалните държави "липса на доказателства" може да значи, че този който е трябвало да ги събере, не си е свършил работата. В нормалните държави този, срещу когото има "липса на доказателства" би направил всичко, за да докаже че е чист, ако иска някога да заеме отговорен пост. Само в България "липса на доказателства" е достатъчно условие човек със съмнителна репутация да получи ръководен пост.

Тъкмо това е човекът! Този е доказан капацитет...

Аз пък мисля, че трябва да е моят човек - бай Ви Ганьо Балкански. Нищо ново под слънцето-всички са маскари. Не случайно читави младежи, завършили финанси отказаха даже да кандидатстват за митниците и отидоха в банки и после в чужбина,

ГЕРБ СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ ????

Милиционерският номер с амфетките Не мина ! Сега приходите с които се плащаше за мъглата около досиетата и дс-свинете, вече отиват в хазната. Съответно и коалицията на червените циганоиди е в опастност и квичат като на коледно погребение.

Страшна е наглостта на комуноидните мутромилиционери от ГЕРБ но още по страшно тъпоумието на тролове като теб нещастнико

викаш друго са си демократите от дпс и гениалната им перхидролена метреса

От финансовия Министър и от Ваньо Танов се очаква да Уволняват всяккави Корумпирани Началници на Митници, заедно с Корумпираните митничари които са докарали. Като например, оня заместник- началник, с името Горанов, в Митницата в Бургас, които срещу подкуп, взел Живко Подметката, уж за Сливен, а после го преместил, отново срещу подкуп, в митницата в Бургас. Та общото между тоя заместник началник на митница- Горанов и финансовия Министър Горанов, е както общото между предишния собственик на ЦСКА- Борисов( който не плащаше никакви заплати на футболистите и докара ЦСКА до фалит) и премиера Бойко Борисов. Та, тия, нямат нищо общо, само името им е еднакво. ... Освен, ако финасовия министър Горанов не е решил и той да краде като тоя началник на Митница.

- В служебен "Форд Фокус" на митницата, управляван от Георгиев, бяха открити и иззети около 1.5 кг жълти и сини таблетки с лого на каптагон, които при първоначалния тест са реагирали на амфетамин и метаамфетамин. - Oбаче след 1 година айде пак шеф на Митницата. Къде отиваш ти, може би на работа, едва ли не ;))

Много е важно, човек да мисли какви решения взима..а не просто ей така щото му е кеф.... и да очаква уважение

Чукча казва: - "Ало Ваньо" изпълнител, а не разпоредител...!!! :::)))

куче влачи реис дира няма хеи хеи

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Артистииииии....., цигани и милиционери! Столицата не е като Русе и Русе не е като столицата, а си приличат, до някъде.

Ей пак се оправдават с турците нашите слаби и некомпетентни политици. Имаше опашка от 25 км!!! Това е върха на безумието, камионите чакат по 4-5 дни за да минат границата и затова са виновни само нашите митничари, които по цял не правят нищо и си отпмъщават за акциите срещу тях!!! Ако има медии в бг да вземат да направят едно елементарно разследване, а не да препечатват опорните точки на властите!!!

казало ехото. От толкова компетенция навсякъде държавата просперира с огромни темпове.

Кви са тия глупости- назначили за Шеф на Митницата, човек, който е хванат с Наркотици ??? Бойко Борисов, да не е решил да краде от Държавата, колкото може и където може. Хората очакват от Правителството да хваща бандитите. Ваньо Танов да не би да е решил да подава оставка ??? Хората очакват, да хващат други Корумпирани Шефове в Митницата, а и Митничари. Ще се краде ли от тук, нататтък ??? Правителството около ГЕРБ, да не са решили да откраднат каквото могат и да подават Оставка ???

Да, Колега - просто Точно-Това правят Абсолютно-Всичките 'наште' Нонстоп. И ! - Именно-Затова стъпка Първа (на Двустъпковата) Е : --> Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята, която 'наште' Целево шлякат Навсякъде.

лично хвана ли го?

танов отивай сега на другата митница, че сега там има опашка!!!

Уж го арестували за притежание на анфетамини, а пък после няма доказателства!!! Странна работа !!! Бате Ваньо отиде да ускори пропускателния режим явно нещо голямо ще да е минавало през границата...

Като е назначил ще е честен и почтен...и особено е важно хората да бъдат правени на идиоти

няма за какво да те правят, някои са си така.

това не е особено сигурно.

Айде стига бе...Моля някой това да ми го обясни логично и аргументирано.

Според мен-Лично - 'наште' я подкараха Хептен през-просото, Колега. ...което - изчерпва Всичко - и обяснението и аргументите. , че И ! - Пословичното-Ни търпение.

какъвто премиера , такива и подчинените , това е логично , нали ?

от 89 г сме в преход и и няма краи цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Бойко назначи Ваньо, щото не може да намери свестен; Ваньо назначава този дилър, щото не може да намери свестен... Все по-зле ще става, щом свестните се гонят в чужбина.

Никой не е толкова луд,че да сложи свестен човек за митнически шеф.

не е толкова прост, колкото теб, че да вярва на всичко, което му кажат.

На ръководни длъжности в митниците се въртят едни и същи хора.Не е ясно нито защо ги уволняват,нито защо ги назначават,нито дали са виновни или невинни.