Външно е извикало албанския посланик след антибългарските изказвания на Еди Рама

Няма да признаваме паспорти от окупираните части на Украйна, само 7 заявления за гласуване са подадени там, съобщи говорителят на МВнР

Обратно в новината

Коментари - Външно е извикало албанския посланик след антибългарските изказвания на Еди Рама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джамбазки и компания не са спряли да сипят помия по Албания и Косово и Албанците в РСМ но никой не обръща внимание . Еди Рама констатира факт , България наистина спираше преговорите на Албания за ЕС. Само ще кажа на всички българи до като Борисов беше на власт никой на балканите нямаше проблем с България, включително Турция. Сега ми се струва че проблема с емигрантите те първо започва, с РСМ не е ясно какво ще се постигне а с Албания въпреки традиционните добри отношения и изпълнение на всички БГ условия за Българското малцинство в Албания като чели има търкания. Гърция обеща слотове за Американските кораби а сега се отметна. Сърбите са негативна константа на Балкани. Но ГЕРБ се справяха с лекота с подобни проблеми.

Първият акъл: По десетилетна традиция тая работа с нашто МвНР е като "Те го плюят, той вика "Дъжд вали". Време е да втъкнем стоманения български щик и сочна свинска мръвка в сквернословното шиптърско гърло! Албанците по три на нож, Тирана е България, Адриатическо е второто от трите български морета. Ура! Ура! Ура! Вторият акъл: Уф, няма да го бъде тва... Обаче можем да държим албанците вън от ЕС до армагедона. Шепа курназлък само трябва.

Вие размахайте пръст на оня мангал Еди Рама той въпреки забележките от наша страна продължава да наглее трябва по сериозни мерки като например блокиране или замразяване на преговорите с тях докато този е премиер и докато не си променят отношението спрямо България като по уважително

Това този тип го прави защото започна спор за българите в източна Албания, които фиромците смятат по погрешка за македонци! Това е мръсен номер за да не можем да защитим правата на това население. Няма да работят с нас, а с макетата. Самото население с български паспорти вече би имало по- добър статут в самата Албания където 90% от територията са страшни кьорсокаци. Но това не е случайно и ще трябват някакви мерки.

Ще съжалаваме много че не подкрепихме, и не подкрепяме сърбите за Косово. Косово си е наша и сръбска земя. Може и да не се харесваме и да сме се били със сърбите, но сме си една кръв. Онези са съвсем други. Косово и досега е нефункционираща, непълноценна държава

Дали функционира или не - няма сначение. Там се намира най-голямата база на НАТО, затова мълчи и търпи.

Зад всеки албанец стои САЩ. Еди Рама говори с авторитет еквивалентен на всеки американски политик. Българското външно може само да го лапа.

Целувайте още македонски и албански задници и се чудете, що имате горчив вкус на езика.Онова лайно Желев и тези, които гласуваха едно време за него дано се въртят во веки в гроба.

Трябва да се внимава с албанските политици. Вече на балканите има 2 албански държави, като третата е на път да се случи в РСМ. Не е изключено в бъдеще България да граничи с Албания. Както е тръгнало след време е възможно мнозинството от населението на региона да е албанско. Трябва сериозно нашите бъдещи управляващи да предприемат адекватни действия във връзка с демографската катастрофа, в която се намираме.

Те само мен не са повикали за разпит. А, ако не ида и ги изпортя на макетата? Малко ми е като генералшействието от преди ВСВ.

България е подкрепила спирането засега на споразумението между ЕС и Руската федерация за улесняване на издаването на визи, потвърди още Коджабашев. Това нещо го пишеше вчера в руските групи в телеграм. Значи други страни можеше да не го подкрепят, но ние нали сме верни кучета. И после очаквайте отговор от Газпром. Предатели мръсни!!!!!! Срам и позор!!!!!

Гонете го тоя. Албанците изнагляха, а трябва да си знаят мястото.

А ти ми се вижд, че много си нагъл.

"В Украйна са подадени само 7 заявления за гласуване от наши сънародници, които са пожелали да дадат вота си на 2 октомври. " Забелязвате ли? Това е щото вече няма българи там. Всички са вече укри. А някой е посмял да се пише българин, нацитата може и да го ликвидират. А ние да даваме още пари и помощи на нацитата. За да изтребват и съсипват българуите та, Нещо, което руснаците 150 години не са им правили. Но родните дебили, в името на американските грантове, тия работи леко ги пропускат.

Българите, които заминаха за Канада също са първо канадски поданници и слагат Канада на 1 място. Това българи ли са? -само когато имат изгода

А от Северен Кипър признавате ли документи? А от Северна Сирия? Ердоган чака да му наложите санкции.

Бай рама нали беше голям прЕател с биби? Що стана сега, че 8 години сме ги били спирали?

Няма какво да го викат ! Изгонете посланика им ! Когато се извини тогава може да прати нов !

А на любовницата ти Митрофанова един шут в дебелия, миризлив гъз, нали русофилче?

Илиян Илиев

Не ме бъркай със себе си ! Знаем , че обичаш дърти и миризливи краварски дирници !

Еееееххххх, Серьожка, Серьожка, заболя те нали? Свиквай, истината боли, а скоро русофилите наистина ще ви боли и нещо друго, ха ха. Геополитическата топка не е във вашето поле, сори.

и кво са му казали.. повече да не правите така лошо момчета.... Докато същевременно отваряме широко вратата за тях във ЕС както и на макетата защото познайте кой ни предаде ГЕРБ,ДПС,БСП,ДБ

Забравих и ПП

Заглавието е за Албания, ама в статията ни занимавате с Украина. Май Албанецът ще излезе не чак толкова черен...

Виждате ли защо е грешно да правим калимера с шиптерите / Сърбите може да са всякакви, доста сме се клали с тях, доста мръсотии са правили, но шиптърите просто са друга категория хора. И като сложим на юг турцяи, на запада Македония ( поалбанчена), албания и особено косово, с любезната подкрепа на бошняци, става една много красива картинка. Ортакувайте още с шиптърите, хаир ще видите.

Какво ме интересува колко заявления имало от "окупираните територии" в Украйна?! Но след като разводнихте новината - Там обикновени хора не живеят ли?! Повече ме интересува наглият албанец. То ако всеки талибан започне да ни плюва защото си прави ПР, до къде ще го докараме?! Такива наченки, с големи шамари, още в зародиш, трябва да се спират!

С кво да ги спреш? Тия са най-верните на САЩ, имат статуя на Клинтън в Тирана. Да ги спреш с чертежи на самолети ли. Всички около нас се въоръжават, ние лапаме мухите и мечтаем да ни пуснат в Шенген, та да емигрират още по-лесно младите. Тя работата е вече свирена.

Тоя що не го изгонят