Външните министри на България и Северна Македония с коментари за бъдещето на спорните клубове

Османи: Подкрепям откриването на нови, ако намерението не цели провокация. Милков: Очакваме Скопие да осигури нормална среда за функционирането им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сме подгазувала на Запада заради тази пропаднала провинция. Австрия а Холандия ни режат за Шенген и в същото време ни натискат заради тия майцепродавци. Да им теглим една майна на всички. Българи, вдигнете най-после гордо глава!!!!

Много нагло и нравоучително бе Буяре! Не вярвал човека в идеалния изход, земетръси имало. Деба и геолозите ми то може и вулкан да изригне знае ли човек. ЮОбаче що мисе струва, че стози закн за имената на клубовете макетата си вкарват автогол...

Да последваме албанския пример значи нова гражданска война в Северджания, хубав съвет. И този е един от най-умните политици в страната на идиотите.

Османи, викаш да следваме примера ви. Ми то точно поради това на макетата трябваше да им даваме танкове навремето. Яко празнодумие. Ма и нашите мълчат. Кажи му, че албанците са вписани в конституцията, поради което тоя е и министър, докато българин и кмет на село неможе да стане. Да действат по въпроса за вписването ни като държавнотворен народ, иначе верно ще последваме примера им.

Македонските още преди да падне ветото знаеха че могат да си позволят да се държат нагло и агресивно, защото смятат българите за цигани и боклуци които ще махнат ветото ако ги притиснат от ЕС. За съжаление бяха напълно прави в преценката си. Тук целия форум се кълнеше как никога повече няма да гласува за политик който би гласувал за падане на вето. След падането на ветото разбира се по стара българска традиция се подредиха като овце и гласуваха с мнозинство точно за хората предали национални интерес. Просто вече не пишат за това във форума..... Когато една нация оскотее до такава степен няма смисъл да продължава да съществува.

Румен Радев подготви падането на ветото като подмени българската позиция и вкара Кирил Петков в политиката. Кирил Петков свали ветото за РСМ, независимо, че 80% от българите бяха против и че това свали правителството му. Бойко Борисов сложи ветото, но след като падна от власт пръв заговори, че трябва да го свалим. Христо Иванов шикалкавеше през цялото време, но беше ясно, че е за сваляне на ветото. В 'Панорам' каза, че бил македонец и бил голям инат, да се чуди човек, щом се чувства македонец, дали се чувства като българин. Корнелия Нинова сложи ветото като червена линия, но след дерогацията на руския петрол, забрави за нея. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Интересно че дори не си споменал(а) Борисов въпреки че той беше буквално първия който поиска сваляне на ветото. На това му се казва лицемерие... Радев и ИТН имат много кусури, но реално бяха единствените които заеха твърда позиция срещу това поредно национално предателство.

Дърто, бабата май ти е скрила очилата...