Коментари - Археолози търсят античен град, предсказан от Ванга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накъдето се обърнеш-само хамериканци !!! Развалят ми пейзажа !

Златният град отдавна е намерен ,това е властта-вземаш и крадеш докато можеш ,не е нужно да копаеш ,само лъжеш ,лъжеш и т.н.

С респект коментирам и пиша за баба Ванга. В световната история са малко хората като нея, "виждащата" минало и бъдеще! Не разбрах само едно, дали е дала указания, къде да се търси този град? Лек ден.

първо,заглавието на статията е подвеждащо,защото артефакти от този античен град са открити ,доста преди ванга да каже,докато тя е дала по подробно описание на града,зашото е имала такава способност,без да са необходими магически ритуали,имала е пророческа дарба.и след като е вече е открита и плочата на града с името от археолози,защо се пишат глупави коментари и простотии.никои не коментира,че тези антични хора са били много просветени,на високо духовно ниво,което е много по интересно от златото"метала",които ще открият.златото си е било там,а развитието на цивилизацията е друго.

как може да се предрече нещо, което евентуално ce e случило вече

Защо предсказанията на Ванга не се публикуваха приживе, а дълги години след смъртта й някои занимават наивниците с уж предсказанията на Ванга...

Върнете Трудови Войски, вземете ЕС-финансирене и кажете на мангалите, че под вулкана има желязо... Не им говорете за злато, защото ще се избият един-друг още преди първата копка и Европейския проект ще пропадне...

kak moje da se predreche neshto, koeto se e eventualno sluchilo veche

Хайде , прехвърлете си омразата и плювните върху "пишман гледачките" и разни други вещери , които са "щатни" на тая длъжност и живеят на гърба ви като кърлежи ! Защо ги има тях ли ? Гледате турски сериали и би трябвало да ви е ясно,че за 5 века няма как да не прихванем тази болест ! То са клетви,магии,проклетии...! Най-лошото е , че много от телевизиите у нас изнамерха добър доход за себе си да правят предавания с тяхно участие и да "подклаждат" огъня още повече! Не всеки един от нас може да бъде Христо Стоичков , Дан Колов или Ванга ! Природата не е еднаква към всички ни ...! Ванга беше една - в България и извън нея ! Сега са стотици "циркаджии", които Ви манипулират и трупат дивиденти от простотията човешка...!

Е не трябваше да споменаваш Стоичков, изведнаж ми спадна... Все едно да беше наредил до тях и Сидеров, и Бареков, а и не дай Боже и Станишев... Оправдавам те само ако си признаеш, че Davidof е водката...

Не бе, собственик съм на фабриката за цигарите "Davidoff" .

Това археолозите са една скъпо платена от гражданите Мафия... Току някой изкара или измисли някаква легенда и започва преливане на средства от обществото към мафиотите... И ако намерят някаква пара или строшено гърне - вой до небето! И нови легенди, как сме били центъра на света! А иначе живеем като мизерници, само че "велики"...

Граматиката ми е достатъ4на, за да резбереш ограни4ения мозък на 3 измерно съшествуващия биоробот - 4овека, в 4астния слу4ай - Доктор Иванова, - нещо неясно тука а? Аз ги търся такива то4но в неделя, щото е ден за отдих и купон. 4овешкия ви мозък преценя и изпраща тялото ви в действие - вашия коментар нещо не ми се вписва в обстановката, и крещящо изказва липсата на информация във двигателния център на тялото ви. Надявам се тази картинка да е противопложна на съвършенството кето се крие зад синьо -зелените ви органи за възприятие. Ако пиехте моите хап4ета щеше да ви е ясна панорамата във която сте дошли от нищото и като ви усещам енергията, - работата отива на следващо прераждане за намирането на вашата медицина за осъзнаване магията на живота - б слу4ая вашия госпожо Иванова. Един съвет от мен, - насо4ете се към лекарството ЗНАНИЕ, гледам сега е безплатно в аптеката пред вас наре4ена - ИНТЕРНЕТ. Вселената се изу4ава и отдолу и отгоре. За вас следващата гимнастика ще е отгоре, и там щеш не щеш няма - знаеш вси4ко. Тука (долу) - знаеш каквото ти се каже от тези дето са ти дали дипломата. Питай ги тях кои са, - нямат идея - освен земното им разбиране за тази реалност и тяхната роля в нея. Господ е горе и не дава много много инфо, щото и дявола има душа, - нали е 4аст от него. За религия няма да се отварям щото ще ви блъскам дипломите в полвин4атите менци. - не се обиждайте моля, - може някой ден да изгледаме филма с Иван Иванов, щото кой знае за утре - ти ли красавице? Ай 4ао.

Виж, Шизо, би ли го повторил това, ама по накратко, защото не мога да диференцирам диагнозата за твоя случай? После ще помислим за лечението...

Проблема на 4ове4еството е 4е няма идея за миналото си, и за да хе се кахърите много много - занайте а 4е живите сега, нямя да го разберат - говоря за дале4ното ви минало. Тази генети4на манипулация дето се оглежда в огледалото сутрин преди да се хвърли на робското трудово поле за оцеляване, няма представа за основата на собственото си съществуване, - като ве се втъкне отзад ревете за Бог, като лапате и ви е кеф му благодарите. Тука става въпрос за енергийни разкодирания - предсказания, има си идея в тях и се изпращат от места с които се запознавате като си смените земния план. Газ да не закъснееш за ба4кане - и гледай на да не строшиш магията на тази реалност. Сигурно не сте наясно за какво е зъздаден 4овека в днешния му вид. 4етете за Ануннаките - и отивайте да копаете злато.

За граматика и правопис да не говорим, но се безпокоя дали сте си взели лекарствата днес... Освен това, май и алкохол е приет от ранна утрин? Да-а, неделята е коварен ден.

Не бъдете толкова мнителни! Светът е толкова огромен, че няма нищо, което да не би могло да бъде. Това, че не разбираме или не приемаме, че съществуват хора и сетива, за които не сме готови, не значи че те не съществуват. Отрицанието не е по-добро от лъжепророчеството! Но второто може и да не е такова. Оставете портата на съзнанието си леко отворена и бъдете любопитни, какво има зад нея! :-)

Хераклея Синтика??? Но вулкана Кожух е изгаснал преди около един милион години. Тогава не е имало хора в Европа.

...на древна високоразвита цивилизация е предположение, което занимава учени и археолози от цял свят. За съжаление без доказателства. Ако наистина са били на земята от преди 15 000-20 000 години, нещо да са ни оставили. При високи технологии няма начин да не са открили пластмасата. А находки няма, някой хард диск или флашка, или ЖСМ...Няма!

България е страната с най-много гледачки, баячки и екстрасенси на глава от населението. Това е достатъчно за да се оцени простотията на голяма част от народа.

"Разкриването на златния кон и други артефакти ще превърне местността Рупите в топдестинация на Балканския полуостров". Просто ако беше живяла в подходящото време, тая неграмотна откачена бабичка е щяла да стане най-големия туроператор

Съгласна съм с "гражданка", че голяма част от филмите, направени за нея и статиите, написани за нея са пълна измислица и не отговарят на истината. На нейн гръб продуцентия, режисьори и журналисти правят пари по неморален начин. Съгласна съм и с твърдението, че нашият народ е меко казано прост. Но не съм съгласна с твърдението, че Ванга е проста жена, бръщолевеща тъпотии. Аз я познавах лично и Ви уверявам, че това не е вярно. Убедена съм, че не я познавате и затова говорите така за нея. Малко са хората пред които бих се преклонила и тя е една от тях. Лека й пръст.

новата мода. Ванга. Една проста жена, бръщолевеща тъпотии и разни приказки, еклетика между Междузвезни войни и Златното момиче, един феномен, рожба на народната примитивна вяра. Днес чух че в Русия С ПОЛИТИЧЕСКИ и идеологически ЦЕЛИ, разбирай отново имперски, направили филм за нея пълен с измислици и тия нещасници на блатния народ масово го гледали. ха ха ха. Всеки народ си има простотия, но нашата е пагубна. Защото сме прости и доста примитивни.

Стига бе, това нашият главен археолог, голяма работа, голямо нещо. Чета и не вярвам на ушите си.

През годините човечеството никога не е осавало без пророци. Говорим за тези, които са с доказани такива способности - като Ванга. През 20-ти век те живяха в България. Три са - Стойна Преподобна 1883г-1933 г., проф. Слава Севрюкова 1902-1991 г. и Вангелия Гущерова (Ванга) 1911 - 1996 г. Способностите им са "доказани" от планини от факти, пресказания и действия. Както се е случвало и друг път, човечеството и отделни неговои екземпляри отхвърлят това, което не разбират ... Понеже тук има най-различни мнения, някой лековати някой шеговити искам ди ви кажа следното: - Въпреки, че през годините на "соца" Ванга и някой от роднините и са по някога е тормозени от властите, тя не мрази комунизма и социализма. Дори се изказва многократно положително за този начин на организация на държава. И тя и Слава Севрюкова (българка е просто е женена за руснак), казват, че България и българите ще са добре, когато са близко и когато е добре Русия. И двете не дочакват "развитието" на демокрацията у нас но и двете говорят за нея. - Ванга се е виждала с много първенци на соц. България, както и с много от културния и спортен елит - известни са дълговременните и връзки с Людмила Живкова, Светлин Русев, Нешка Робева, Иван Тататрчев (след 90-та). България не остави Ванга на произвола на съдбата, такака както тя не изостви българите (и хилядите чужденци които я посещаваха) въпреки трудния и живот! НЕКА БОГ И ПРОСТИ ВСИЧКИ ВОЛНИ И НЕВОЛНИ ПРЕГРЕШЕНИЯ В НАШИЯ СВЯТ. ТЕ И ТРИТЕ СА БЪЛГАРСКИ СВЕТИЦИ ОТ НАЙ-НОВОТО ВРЕМЕ !!!

Хайде още една Царичина!!!

Всичко хубаво, но защо са ви американците. Гледайте да не ни окрадат както правят навсякъде по света.Последно в арабскитестрани Изнесоха съкровищата на Ирак.

Ебати и глупостите дето ги е плещила тази Ванга. Ама иначе и вярват доста от простите хора.

Да беше видял приживе какво опашка, какво чудо от чакащи се виеше пред дома и в Рупите. Остро съсредоточаване на глупаци Липсваше само надписът: "Българската нация - нация техническа..."

Ние този град го намерихме отдавна. С парите, дето взехме от опашката на златния кон финансирахме фалшифицирането на Омир и най-вече подмяната на коня с дървен, филма "Троя" и некакви артефакти някъде из Турция, за да ходят тъпите европейци там да копаят и да не ни се пречкат. А пък тези уж геотермални извори из Рупите не са никакви геотермални извори, а охлаждането на вагрянката в която си топим по малко златце от коня при нужда.

PS Баа - голям кон беше ама е на свършване. Добре, че са му направили големи златните топки, та още има с какво да се прехранваме

Прост народ - слаба държава. А "учените" ни са най-глупавите учени в селия свят. Това ми прилича на глупостите с двуполовия човек. Пак ще се хвърлят стотици хиляди левове на вятъра (или може би в джобовете на няколко териката) вместо да се дадат за други по-полезни неща.

Защо да са глупости! Аз знаеш ли колко двуполови познавам! Явно и преди ги е имало!

и защо са дошли новите ни роднини от Хамериката да търсят и те, вероятно, за да прилапат каквото сварят, ни не сме по-прости от тях, да си вървят у тях, каквото има ние да си го търсим, а не тази дрогирана пасмина травестити.....

Забелязва се, че когато един народ е по-простичък, съчетано с тотална криза и срив на ценности и отношения плюс бедност, се появяват тутакси притчи и митове за заровени съкровища и чутовни юнаци, които един ден пак ще станат да ни освободят и ще настъпи благоденствието. А дано, ама....Вие си ги чакайте, аз пък утре ще заработя известна сума с труд до 22.30.

Абсолютно си прав. Те и военните търсиха акъла си в дупката в Царичина ....

Нищо няма да се намери. Мирише ми на митове и легенди, като изчезналия Кивот. И какво трябва да стане ако го намерят, тая змия как ще я убия? Ами проклятието?

Задава се Царичина 2.

Предсказанието не е християнска ценност напротив-дяволска работа.

Е, защо да е дяволска работа? Някои хора си го имат като дарба.Просто един природен феномен, който няма научно обяснение все още.Не е непременно дяволско дело.

Пок ние хамериканците ще вземем златото, а на вас българити ще оставим каменните стени, да показвате на туристити и да се хвалите, каква култура и развитие сте имали преди векове. Да ама тогава е нямало комунисти на власт. Иначи щяхти да видити развитие и култура. Щяхте да ядете пак ..ра.

А Ванга предрекла ли е сегашната катастрофа на България,която няма равна на себе си през цялата ни история!?Народе...заблуден и прост народе,докога ще вярваш на фалшиви идоли,а не се заемеш с реалните си проблеми! ...докато изчезнеш.

Ванга не, но Слава Севрюкова - да.Видяла е лошото, което идва с демокрацията.

Две неща ме изумяват: 1. Как е възможно толкова хора да вярват на глупостите на една врачка; 2.Как във всяка тема успявате да намесите и оплюете американците и евреите?

Мен пък ме изумява фактът, как така се намират хора, които не вярват на врачки, ама все се връзват на всичко казано от евреи и USA американци.

България е Божествено место. Но НИЕ трябва да се поменим. По добри и отзивчиви. Българи със самочувствие и родолюбие.

Това като описание звучи като Атлантида

Успех на иманяри те

Боже ,колко Болни хора има!

Не си позволявай подобно поведение друг път.

Хамериканците що са тука, като нашите археолози, прибират 90% от намереното в джоба си! Явно коня ще да е доста тежък!

ИСКАМ ДА СТАНА НЕВИДИМ ще видите БОЙКО ВОЖДА ви като дойде на власт и стане невидим кви чудеса ще сътвори ще се гордеете че познавате БОЙКО БОКО ВОЖДА ВИ СНИМКА ИМАМ ДОРИ С АРНОЛД ШВАРЦНЕГЕР ЩЕ го поканя на вилата си кат дойде да снима НЕПОБЕДИМИТЕ - 3 и аз ще участвувам там.

БОЙКО стига си говорил глупости-Отиди до жената си любовницата и по добре да ти прави минети от колкото да киснеш по цяла нощ по форумите.Стига се излага бе че кой ще ти дойде свестен градинар за 1000 лв да чисти лайна и пикня не те е срам.

Рупите не е случайно място.Сините камъни до Сливен също не са случайни.Тази местност е наситена с магнетизъм.Затова такива места трябва да се пазят и почитат Ванга е виждала с трето си око.Тя е виждала видимото и невидимото.В човека са вложени12 сетива,които чакат своето развитие.Ползваме само 5 сетива.Ванга ползва и 6 сетиво,третото око.Земята е претърпяла промени.Африка и Азия са били съединени,после са се разделили.Средиземно море е било суша.Възможно е този град, който Ванга е видяла да е под вода в дннешно време.

Виждала е.... с петото си око

Търся си спешно градинар който да ми почисти градината от кучешки изпарения и от пишканото и от аканото от кучето ми.Ще си правя пикник с близки приятели за уикенда и давам 1000 лв награда за тоз който най-добре се справи ама искам качествена работа не да задиряте каратистите охранители.

Малко научна фантастика ми се види ама бях чул че ВИТОША е вулкани ако изригне щя ни омете от всякъде ей таз ВАНГА бог да я прости.Лавата от ВИТОША БРЯ ще стигне ли вилата ми на БАНКЯ.Намират ли се граднинари да ми пошетат на вилата през следващия уикенд че кучето ми много пишка и ака.

Споко, Витоша изобщо не е вулкан!

Vulkan e i osste kak!

Витоша не е вулкан - география - 9ти клас!

Tezi koito vqrvat na predskazaniqta na Vabga inat nuzda op psihiatri4na pomo6t.

Всички антични неща хамериканците да ги отнесат на съхранение при тях както направиха с градините на семирамида пък и с други държави поканени или само поканили се

gladna kokoshka proso sunuva

деер

Ами Турция вече има автентична дестинация!