Вълна от солидарност: За часове събраха парите за ново сърце на малката Амая

Очаква се в близките дни детето да отпътува със самолет линейка до болницата в Индия

Обратно в новината

Коментари - Вълна от солидарност: За часове събраха парите за ново сърце на малката Амая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде остана държавата!?

Гуркоту индийску дитенце! Умряло или предстои дъ умиръ, ... катастрофъъ, недуяждънее, болест, ... боше колку е жистог свитъ! Сърчицету нъ тува умрялу индийче шти затушти ф другу дите, ....

прост си като избушен галош...

своят скромен принос за ...нов живот !

НА КЪВ ЕЗИК ПИША БЕ ДИРНИЦИ СМОТАНИ А????

Цените на подобни операции са 8 пъти по- ниски в частните клиники в Индия. Но това , което се предлага е за чужденци и богати индийци. 96 % от индийците са готови да продадат бъбрека си за 1000 долар . Това е положението...сещам за един игрален филм, където едно дете се събуди без очи. Слам милионер май беше името.

сляп милионер, да

Не виждате кръгли суми, защото банките си удържат пари за превода. Например ако решиш да дариш 100 лева, реално даряваш 98 лева, защото банката си взема 2 лева за превода. Ако решиш да дариш 5 лева същото. Някои банки вземат по 2 лева, но някои вземат и по 2-3 лева плюс стотинки. Ако родителите дадат лична сметка, ще кажете , че искат да злоупотребят с парите. Няма угодия за мрънкащите. Радвайте се, че българите, колкото и да ни изкарват прости, всъщност сме добри хора и помагаме, с колкото можем. И чукайте на дърво да не е за вашето дете, че тогава и 50 стотинки ще ви се виждат помощ.

На народен съд и линчуване на пингвините

500К долара за обречена съмнителна неморална кауза. Ще убият здраво дете (тъмна Индия), за да дадат година-две живот на това. Ако въобще закара дотам.

Не бих се изказал толкова категорично, но и аз се замислих как се "купува" сърце за дете. Дано някой обясни цялата история, за да няма съмнения.

Ама и тук има "добри лекари". За такива пари бързо ще "подсигурят" донор.

Сговорна дружина,планина повдига!Остава само божията воля,да помогне на това дете. А за тези,които се чудят защо Индия. Защото детето няма време,да бъде слагано в списъци и да чака,защото в Индия има висока смъртност и оперират малки деца. Защото в Индия има наистина добри специалисти и това с един клик в Гугъл може да установите. Молете се за детето,ако пък не замълчете!

Или си супер наивник или .... просто един немислещ глупендер

Ме дразнят такива като теб, много мислещи, всичко знаещи, наричащи останалите, които не искат да се разхождат с алуминиеви шапки на главите наивници.

Само като прочетох Индия....и ми се сви душата....

прочетох името тита и ми стана ясно че далечната ти рода е точно от там

Желая й успех!

Да е живо и здраво момиченсето и да има ново и здраво сърце, но защо в Индия?

Пардон момиченцето

БРАВО!!!!!! Но на ОБИКНОВЕННИТЕ хора !!!! Чудя се ЗАЩО на Здравната каса и отпуснаха 8 милиарда/за крадене/!!!! Това ли е "грижата" на държавата за децата ?? СРАМНО и пошло !!!

Дано късмета да е с него

Браво! Аз съм от хората дарили и много се радвам че успяхме за това красиво дете! Дано бог е милостив към него и му даде живот!

Майка му Сега трябва Да направи 75 000 свирки х 10 лв.

Кретен!

те изчислят анадолските дервиши на чеверме

Пък чак в Индия ?

Какво да кажа....би било хубаво да се спаси детенцето, на като чета описанието, има много "ако". Та детето е вече на апаратно дишане. не се и знае кога ще го приемат в Индия (между впрочем, в Индия ли са топ специалистите по сърдечни трансплантации?!), не се знае ще има ли донор. Надявам се също, няма да убият някое друго дете за да му вземат сърцето и продадат за пари, че да живее това дете. Дано Бог е милостив към него, но шансовете за успех, уви, не ми се виждат големи. Ако не се получат нещата, родителите дали ще дадат дарените пари за да се лекуват други деца?

Оздравявай, малка Амая!

Някой преди това трябва да умре...КОЙ ЛИ И КАК ЛИ?!

близнаците,малката жената как са????

Прочетох го .....и искате да ми кажете че за 750хилки сме платили смъртта на чужди деца някъде ви.......???? Рано или късно бог ще ни накаже за тези грешки!!!! Срам и позор за семейството че се съучастник!!!! Ужас.

Нямаше ли нещо наречено фонд за лечение на деца в чужбина?

Но пак ще отбележа на орките че в нито една нормална държава на Запад от Сърбия пари за операции не се събират, а държавата те лекува. Вчера гледах глупавите орки да ми коментират Какви били Испания Какви били Германия Какви били ФРАНЦИЯ, а тъпите орки живеят в най-скапаното място познато на човека няма по абсурдно корумпирано и изостанало място от България пак ви го казвам зомбирани ОРКИ!!! Колкото и комплекси Да избивате винаги ще останете в държавата на Боко и Шиши които са горди с това че управляват най-тъпото племе на света просто и робско!!

И хората в България се борят, както в много други страни. А най- големите тарикати избягаха в по- уредени държави, защото е по- лесно. Но явно и там не се става човек, съдейки по коментара.

Дано да е успешна операцията, макар, че се съмнявам, че това е възможно, и че тези лекари не продават лъжлива надежда. Ако нещата не се случат, най малкото родителите и ще знаят че са направили всичко което зависи от тях.

Винаги се намират хора с добро сърце и душа. Дай Боже здраве и успех на малката Амая!!!

Винаги се намират хора с "добро сърце" да "помогнат" само на тези на които не може да им се помогне. Аз искам да направя всички да могат да пол;учават помощ от държавата за което е нужно само да ме подкрепите, но никой не иска да се запише, защото когато държавата се грижи за всички, такива "добряци" няма да могат да хвърлят накой лев от откраднатото на "просяците" и да се направят на добри. Харесва им да подхърлят пари, но не и да помагат. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Хахха, ти луд ли си! Най-пладнешките разбойници ли да подкрепяме?

Май не си разбрал, че ПП и Бойко вече са една партия, Венце!

Абе дебилоиди. Какви пладнешки разбойници какви ПП, какъв Боко бе? Тия е ясно че всичките са разклонения на БКП-то. Мене ме подкрепете бе малоумници.

Извинявай, ама кой си ти? Познавам един Венци, който се ожени за комшийката ми отгоре, после разбра, че е добро момиче. И Венци ходеше из квартала и се караше с хората. После реши да си направи кисело зеле, но преди това падна по стълбите, удари си главата в бидона за зелето и полудя.