Коментари - Обстановката в страната е под контрол (Снимки) | dnes.dir.bg
назад

Обстановката в страната е под контрол (Снимки)

ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ информира за ситуацията в страната към 12 часа.

Обратно в новината

Коментари - Обстановката в страната е под контрол (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, потъваме под контрол. Бълбък, бълбук...

Нищо не е под контрол. ЛЪЖЦИ.

Бат' Бойко лично ходи по придошлата вода и като замахне тя се разцепва на две да могат да минат хора, коли и каруци. Както и уж специалните автобили. Аз мисла, че ако се напъне още малко направо може да накара водата да се оттече обратно.

Обстановката е отдавна под мафиотски контрол! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Толкова е ''под контрол'' че бая НЕконтролируеми места се видяха:(((Герберасите един през друг лъжат и мажат сякаш хората са глухи и слепи...

Всичко щеше да бъде нормално, ако някои хора, на които това им е работата, си я вършеха тихо, кротко и качествено. Тогава щяхме да бъдем нормална държава, поела редовната за този сезон порция дъждове! Но не сме нормална държава, защото направихте това да изглежда като паника и психоза! В очите и лицата на "големите" мъже се четеше страх и уплаха. А стойките, които заемаха бяха откровено преекспонирани. За кой ли път се заблуждавам, че са ме "информрали" по медиите!? За кой ли път осъзнавам, че без тази "информация" ми е много по-добре... Запомнете, че всеки, който работи качествено, е важен! И нямаме нужда да си въобразяваме, че този, който организира другите, е свършил цялата работа и видите ли е по-важен от останалите! Та този, последният, дори не е пипнал лопатата!!!

дъжда спря и всичко е под контрол до следващия дъжд

Не бе! Хората са наблюдатели. Всичко виждат и си въобразяват че го контролират.