Оранжев код за обилни валежи за областите Кърджали и Смолян

Оранжев код за обилни валежи е обявен за областите Кърджали и Смолян за 27 март. Жълт код е обявен за 4 области, съобщиха от НИМХ.

Обратно в новината

Коментари - Оранжев код за обилни валежи за областите Кърджали и Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опасност от най-висока степен: 1.Дървената мафия, начело с Доган и Кобурга, изсича поголовно горите в цяла България и я обрича на НАВОДНЕНИЯ и СВЛАЧИЩА. 2. Стоителната мафия работи изключитено некачеаствено, за да си осигури свръхпечалби. Затова падат мостове, пътищата се напукват и разрушават, сградите се лющят и пропадат.

Ко значат тез кодове: карабозев на зилени чертички ??? Далтонист съм! Най-накрая го направете на степени: 4, 3, 2, 1! Малоумие западно!

ти кодове какъв смисъл имат някога когато валеше по 5 месеца зимата имаше ли такива кодове не се една полза с природа не можем да се борим такива са сезоните

Да поизпуснат малко язовири предварително, а? Бавно, постепенно

Пролет е вали дъжд. Нормално е.

Днес стават 102 години от превземането на Одрин по време на Освободителната Балканска война 1912-1913 година.

Дъжд може и да не вали,но вижте може язовири да изпуснат и да кажат че някъде било валяло порой.

DIDA

Дъждовете трябваше да започнат да валят според прогнозите в СРЯДА вечерта, днес е четвъртък вечер и няма НИКАКВИ изгледи за дъжд. Може би остава за ПЕТЪК?!

Очаква се да има отново къщи под вода,няма какво да се прави.дано да имат повечето бедни късмет,да не са те на пангара.

Господ ни наказва заради олигарсите

Язовирите не са проблем при валежите, напротив, язовирите помагат. Ако ги нямаше язовирите ,една приливна вълна при голям водосбор щеше да е много по-катастрофална. Не се оставяйте на политици като Корнелия Нинова да ви лъжат, а се пазете вие самите.

И в крайна сметка кодът за Хасково жълт ли е или оранжев?

Вместо каруци, да се раздадът на циганите лодки и салове. Вместо коне и магарета да се раздадът на циганите делфините от делфинариума във Варна.

Pesh0

Раздадохте ли плавници и шнорхелина пенсионерите ? Защото е ясно че няма да източите язовирите .

ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН е да си поддържа изправна инфраструктурата. Излезте и си проверете и почистете шахтите. Държавата НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ВИ МЕТЕ НААКАНОТО.

Чакай ти като прелее язовира канала в банята да поеме водата

Ако всеки СЪВЕСТНО си изпълнява гражданските и служебните задължения, язовира няма да прелее.

Важното е да не къса стена, преливането е нормално и е с дебит на самия валеж, понякога и по-малко.

Уличната канализация е общинска собственост.От дни почистват в квартала със специализирана техника битова и дъждовна канализация.Аз как да я почистя?? Шахта от шахта са на около 60 м.....да вляза в тръбата ли???.Ф-400,аз съм 70 кг.:)) Виж,като видя двете водосборки за дъждовна вода пред къщата ми затлачени с листа и нещо друго ги почиствам.

Да се въведе кафяв код за управляващите -ТЕ СИ ЗНАЯТ ЗАЩО.