17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простака не обича умните хора, създават чу комплекс за малоценност. Анализът му е доста сложен за семпли умове. Като е направен доста безпристрастно, без да е за или против едната или другата страна. А че магаретата / т.е. ние българите/ страдат, когато атовете се ритат / т.е. САЩ и Русия/ е безспорен и доказан от историята факт. Просто в анализът са показани всички евентуални "болки и страдания" за магаретата от този конфликт, в който едва ли ще има победители, а само победени.

Надали има по-голям боклук от изпърдяния боклук Валерий Тодоров.

Добър анализ !

От учебниците знаем, че всяка война се предхожда от световна икономическа и финансова криза. А тя се предизвиква изкуствено.

В нашия случай изкуствения балон на борсата не мож да се до спука с ковид и сега войната би следвало да довърши процеса …

Нема такова българско име. Валерий си е чисто порусчен Валери. Също като собственика на Дир.бг. - Валерий Жаблянски ли беше , Жаботински ли беше..... депутат от БСП и т.н. Пълно с руснаци в нашата хубава Родина!

Презимето ми е Краснодарова …това лоша ли ме прави или по-малко българка ? По имената ли съдим за хората или по опита и знанията ? :) Колко от хората с големи български имена са грамотни или познават историята на народа и културата си ?

Ама как говорят веее! Ама какъв речник деминстрират какво нещо е "учения".... ще те саглавичка и ще си получи хонорара за мецането. ето четете дъумите му: "максимално притискане от отсрещната страна" .... "Това обаче е много тревожна линия" ........"Тук вече се говори с военен език"! олеле майко! ..... "структура на сигурността" ........ , и още и още

Ще бъда кратък ! Вие сте един от Мъдрите и Умни Дипломати , а не като някой ястреби от ГРОБ !

Който говори неща които ти харесват е 'мъдър' , а другите са 'глупави' - логика от детска градина или ..старчески дом.

хаа ха ха а така мъжки евалла браво батко. мятай го!

Абе война. Рашата и сащ ще се разпаднат всеки момент

Защо не сме тук и сега и осъзнаем какви действия трябва да направят управляващите, за да ни изкарат от безройнито много кризи, в които се намираме точно сега?

Малкия Мук няма пари за голяма война,надушил е че военните му готвят Курт капан и гледа да ги разскача далече от Москва .

Ако има война искам да се докопам до картечница - тежка. И ще разкътая мамицата на целият парламент.

А какво ни донесе и получихме за 30г. Без война????

Браво! Добре чу го каза на този убитак!

Този анализатор на практика е обикновен "анал-лизатор". Всичките му тези за пробити, и са отражение на идеята му какво би се харесало на определени силови центрове да се приказва. И на времето плещеше глупости, а сега плеще старешки глупости.

Валерий. Приключих.

1.коя война? 2.тук експертите, всичко ли оправиха, та ще дават акъл на другите?

Поредният анализатор ... що не си ЕПМ

"Крим наистина в момента е руски, но се питаме, ако искаме той да стане отново украински, как да бъде постигнато това, след като беше пропусната възможността примерно там да се развие една свободна икономическа зона или автономия. Украйна закъсня с политически реформи, които бяха обещани още от времето на президента Виктор Юшченко..." И немският вицеадмирал каза, че Крим е вече руски. Така че, всичко е ясно. Само пропагандата лъже народите, че Крим е украински и НАТО ще защитава Киевския режим!

Украйна не приема чужди войски . България приема воена техника и войници от цял свят. Радев е решил плацдарма да е България. Взел е поне 1 милиард евро войната да започне от България.

Идиот! Бъркаш Радев с Чекмедже-Шкембе-Юнак и много бъркаш като сравняваш манталитета на военен пилот с този на генерал Тарикат.

Без война 32 мъртви на 1000 жители. Рекорд в световната история. С война 500 на 1000 ще е.

"Не поставя ли Русия абсурдни искания"- нали знаете кой поставя такива искания - този, който желае битката или войната! В случая тези, които поставят неизпълними искания са руснаците - досега те използваха точката от устава на NATO която гласи, че държава, която има неуредени териториални спорове със съседите си не може да кандидатства за член на алианса - така постъпиха в Молдова, Грузия, Азърбайджан, Украйна, опитаха в Казахстан, но не се получи. В случая от война има нужда Путин - той е решил, че може да възстанови Руската империя, а това без Украйна е невъзможно. Всеки що годе интелигентен човек го вижда, само подпетените от "освободителите" мозъци не го загряват. Между другото не е зле да си припомните какъв беше повода за нападението над Финландия, повода за нападението над Чечня, повода за нападението над Грузия, повода за анексирането на Крим - поводът за навлизането на територията на Украйна ще е също такъв! Той винаги е един и същ: слаба и малка държава, нищожна в сравнение с Русия във военно отношение напада държавата "освободителка" на всичко и всички с цел да заграби територията и природните и богатства!!! Е, ние може и да не сме толкожа умни, като стратезите на Кремъл, но въпреки всичко не ядем доматите с колците!

Пред теб езнее дори Нострадамост,а стратега Наполеон направо е незабележим

Съд и каторга за антибългарските терористи от бъсъпъ и дъпъсъ , взривявали църкви и влакове

тоя как ги сметна тези 60% бре бааси малоумния толуп...

Напънала се планината (Русия) , и родила мишката мунчо решетников

а ти това ли успя да родиш?

Нали гласувахте за промяната ? Нали имахте някакви усещания за корупция? При Бойко било застой ,статукво ! Ето ви я сега промяната в цялост ! Гребете с пълни шепи от нея , и с празни джобове на студено и тъмно !!!

то, че от подмяната чеп за зеле не става е ясно.... ама да ми вадиш тиквон като алтернатива... хаха

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Да си дадем сметка , за кризите които имаме сега без война от военния мунчо и геювете му

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ И ДПС !!!

Този измислен "анализатор" е 100 км назад и 50 км в страни от реалността!!!! В настоящият момент Русия няма никаква полза от навлизане в територията на Украйна. Тази бивша съветска република е опоскана до кокъл. НАТО под диктовката на САЩ ескалират напрежение с прекомерните доставки на летално въоръжение /остаряло м/у дугото/, намаляват умишлено бройките в посолствата и плашат Русия с нови санкции. Това погледнато през очите на военните експерти е признак на СТРАХ!!! Може да е неприятно на мнозина , но за момента Русия превъзхожда САЩ и НАТО като едно цяло във военно отношение! Със съществуващите в момента хипер ракети от които нито една страна от НАТО не е защитена. А подбудителя за всичко случващо е САЩ, които Русия ясно предупреди че при евентуални действия с/у Русия удара ще бъде върху страната вземаща решения за това- сиреч САЩ!!!?! Според висши военни от Пентагона САЩ НЯМАТ никаква защита против ракети на Западното крайбрежие!!!!! Най-големият страх на САЩ и Великобритания е "МИРЕН ДОГОВОР" м/у Русия и Германия. Именно за това правят всичко възможно Германия да НЕ стане разпределител на руския газ в Европа!!!

то е ясно че няма намерение , ама ако някой е решил ще се инсценира рязане на глави от някакви в руски униформи ! може и наемници руснаци да ползват за тая цел !

Звучи логично, но ми липсват доста други факти. Както знаем България е част от НАТО и като такива сме подписали договор , от който сега няма как да се отметне , а и не виждам логика. НО….ако само САЩ натискат къде са другите участващи от НАТО ? В крайна сметка НАТО не е САЩ нали ? Става дума за вероятност от военни действия на територията на Европа …. НАТО биха ли допуснали подобни дейности в Европа ако само САЩ го искат и предизвикват ? Не би ли следвало тогава останалите държави да не позволят намеса на техния континент ?

Важното е че решихме кризата номер 1 - махнахме крадливата банкянска мутра !

анализаторът Тодоров да си яде ушите!!!! Конфликт в момента има между Украйна и руснаците - Донецк и Луганск са окупирани от чужди сили!!! За Крим да не говорим!

То и Одрин е Окупиран от турците, ама нещо не ревеш как да си го вземем обратно? Или и ти си от тия с виолетовите венци :)

ама тия отрепки вярно май НИ гласят за война !!!!

и моето усещане е такова. Искат разни да рапозлагат войски у нас, нашите укрепвали граници.... изобщо света е извратен! Трябва ясно да заяви, че това НЕ Е НАША ВАОЙНА И НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ! Направо не мога да си преставя какви изроди управляват държавата в моамнета!

Китай стартира изкуствено слънце, инсталацията работи 17 Мин. Китай стартира 6 G мрежа, знаете ли какво е това ??? При разговор с някого, можете да присъствате в къщата му като холограма ,!!! Ние, с нашия неокомплектован батальон , фрегатата Дръзки и кораба Радецки за тил , къде по точно се вместваме в картинката ???? Та, предлагам веднага да се скрием по хобит дупките си и да си траем.

Споко, тя войната приключи. След споразумението между Иран и Русия, само на някои анализатори ще им се привижда война. След дни започва срещата на Президент Путин и Президент Си. Няма да има война, да знаете.

Абе ние тоя плейбой премиер го направихме, ти с война ще ни плашиш.