Валери Симеонов: Българската полиция е по-бърза от немската

Българи ръководили дистанционно от София германските си колеги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

куку,куку,куку,куку,куку,куку

Тоя е пушил от триметровите растения.

ПОЛИТИЦИ (всичките 240) да некадърници и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!

Яж си хуй мръсно копеле

Тоя наистина изкукурига напълно

Luna0102

По-бързо се крие в храстите и по-бързо прави пачка.

Айде бе винкел, ти бъзик ли си правиш какво ли?

Голям майтап

Един случай от много, и то все още не е довършен!

И колко е бърза българската полиция, когато цялата циганска махала знаеше много преди нея за случая.

Срам нямате ли?!?!?!?!?!?!?

Биволиците още не вярват че може да е толкоз просто в случая ...

Немската полиция ако дойде тук тогава ще разберат много хора за какво иде реч

Обаче най се смях на това как нашите "дистанционно ръководили" швабсите полицаи.

Не се хвалете. Като върнат цигането , да не се обърнат доказателствата срещу някой друг.

Ако живеехме в бяла държава, отдавна трябваше да търкаш нарове, а не да се правиш на министър ли си какъв си , един господ те знае !

Особено ако трябва да арестува журналисти или да прикрие някого.

Няма ка да не се съглася с Валерката! Нашата полиция е толкова бърза, че минава покрай престъпленията като експресен влак покрай малка гара! Даже не намаля покрай тях скоростта! За спиране и дума не може да става.

Отдавна показвате тенденция, да се пънете, да се сравнявате с Германия и подобни държави! Та и отгоре да говорите за тях! Накрая да не бъдете изненадани?!

Хахахахахахахахаха

по-ърза как? за ерекция ли става на въпрос

Е тЕ тВа е вица на годината

Тоя изяде хляба на Шкумбата))): Га ти лафа , цепи мифки )))):

Тва, понеже решихте толкова бързо атентата в Бургас или кражбата на века, КТБ?!?!

Кой е по- по- най-, нали? Тоя номер минава само при бате Енчо, с дечурлигата... Румпелщитцел...

Ако го върнат, защото ако случайно не си прочел, вземи и прочети как немците поставят условия на страната ни, че трябва да гарантират за живота на въпросния циганин и тогава след 10-ина дни може би ще го върнат.

Пуделчето на Тиквунчо пак заджавка! Като е толкова добра полицията, защо всеки ден има репортажи за някое село, което е пропищяло от циганската престъпност? Къде беше полицията в Русе, когато изрода изнасилваше и убиваше жената????

Хванали някакъв малоумен, неграмотен мангал и вече много велики! Валери какво стана с 57-те млн на Домусчиев, 3.5 млрд от КТБ, милионите откраднати чрез ЗК Олимпик? Питам и отговор не искам!

Хванали някакъв малоумен, неграмотен мангал и вече много велики! Валери какво стана с 57-те млн на Домусчиев, 3.5 млрд от КТБ, милионите откраднати чрез ЗК Олимпик? Питам и отговор не искам!

В какъв смисъл , г-н Симеонов ?

Мммммм, да замълчим пред титаничната мисъл на Валерката Симеонов, както вчера замълчахме пред поредната основнооразователна изцепка на баце. Търкай народе талончета от лотарията и хвали вожда, хвала нему , просперитет и благоденствие за всички.

Нали и Ченалова това им казва .

Ама не са го хванали те бе човек, немците го хващат,нашите само се фукат, демек " ръководят дистанционно".

"По думите му в нашата страна журналистите не са зависими от правителството, а от собствениците на медии. Според него страната ни се превръща в "царство на словоблудството". Тези думи, казани от собственик на медия от регионален и даже национален мащаб, са направо скандални;) Сигурно СЕГА го твърди от позициите си на участник в правителството - все пак е вице на Баце;) Но като оставим това настрана, да питам вицето така: при положение че у БГ над 80% от медиите са собственост на едно корпулентно лице, можем ли да твърдим,че ТОЙ и неговите медии са царете на словоблудството?;) И внимавай какво ще отговориш, Валерко, щото тези царе на словоблудството не спират да Го хвалят;) Но ка

Абе, откога стана компетентен и по полициите? Ходи там си мери шума и опъвай кабелите и толкоз.

В смисъл на "бързата кучка слепи ги ражда";)

АКО СИМЕОНОВ НЕ БЕШЕ НА ВЛАСТ , ДАЛИ ЩЕШЕ ТОВА ДА ГОВОРИ , ....ИЛИ НАПЪЛНО ОБРАТНОТО , ДА ХУЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ?

Далаверко парите те измениха ! Хората говорят че Полицията пак е спала ,Циганите от Махалата в Русе са го издали ,какво ни правите на котараци ! Още малко и ще ви изгоним от лапачката ,но ти другия път ще видиш НС !

Валка свалка много си прав.Бързо ,,разкриха" убйството на собственика на ,,Агресия" над Бистрица.Още по-бързо шеф от системата на НАП.Най-бързо Търновският бизнесмен.Да не си спомняме за други десетки поръчкови убйства ,които бяха ,,разкрити" със скороста на светлината.Е така си е ,,Родната полиция дали ни пази?"

Умря циганката която ги хвалеше , та започнаха управниците НИ , сами да се хвалят ... ИзлишноСТИ !

Еякулация...

Чужди посланници обидиха незаслужено България - премиера ги събра да им се скара Руския патриарх ни обийждаше и се държеше нагло на гости - президента мълчеше като рибок и не ни защити Мнения ?

Ниц, бе, Валерка! Това да не е състезание?!

Нищо не е ръководила Семьонка, нищо. Били са като пате в калчища докато от махалата не са го издали на полицията. Едва тогава почват да проследяват движението на заподозрения и стигат до Германия. И ББ да не се сърди на никой че но нямат доверие като държава. 10 години е на власт ГЕРБ и нищо не направи

Е, чак пък..Няма нужда от големи хвалби. Иначе е прав, ББ правилно скастри посланиците..За разлика от един друг, дето му се карат разни полковници от КГБ

NE ISKA NIKOI, GZ MU DA POMERISHE, V EVROPATA!

Еми полицията си свърши работата този път. Колкото и на някои хора от позитано и президентството да им става неприятно от този факт :)

само руска пропаганда Ви е в главите не зная, то не бяха русофили, русофоби, руски шпиони , Путин и т.н.... Много им пука на тях. Стига глупости. За простотиите в България сме си виновни ние и никой друг. Робската ни психика и ориенталски манталитет.

Убицеца на всеки як купон по морето,хвали родната полиция,и критикува немската. .Безценно.

Нооооо! За наши хора!