Коментари - Вълчев: Учителите ще получават допълнително възнаграждение заради ученици, които учат дистанционно | Днес.dir.bg

Коментари - Вълчев: Учителите ще получават допълнително възнаграждение заради ученици, които учат дистанционно | Днес.dir.bg

Коментари

Бла бла бла ! Моята внучка няма 8 години и е втори клас. 6 месеца беше здрава ! Училището не им дава възможност за дистанционно. Нямали готовност. Първи клас детето се справи . Чете , пише и решава задачи. Тази година отиде един ден на училище , пила вода от чешмата и сега е болна с температура и ангина . Това е равносметката ! А другото са празни приказки на тези от МОН , как щели да направят ! Щели ! Едно голямо нищо ! А е още началото на годината ! На родителите , който искат дистанционно , да им разрешат! Ще го направят , но със закъснение !

Тикви, в България не всичи са даскалици! Стига бонуси, стига ухажване, стига незаслужени пари с единствена цел - ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА!! Даскалиците и сега са квадратни, не могат да ходят от килограми! ОТВРАТ! В образованието освен за заплати на учителките за друго не се говори! БАСТА!

Отдавна знаем че администрацията непрестанно си получава увеличение на заплати и бонуси БЕЗ някой да им търси резултат от работата така че купувайте си я белким задържите бройката на тия дето ''много ви обичат'' и както винаги помен с чужда пита правете..

Недопустимо е насила да разболяваш деца, родители и учители!! Дори и ежедневни прогнози направили, срамота! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!

Този така наречен министър отново за възнаграждения говори, никаква грижа за здравето на децата и родителите??! Спрете този хаос в училищата!! Учениците от по-горните класове е най-разумно да учат дистанционно!!! Самостоятелни са,нямат нужда от родителски контрол!! Така ще се намали риска, а не с носене на маски-парцали и ежедневно стресиране със статистики, тестове и всякакви безумия!

Намериха начин законно да крадат от бюджета. То за това Бойко постоянно тегли милиардни заеми. Само дето някой ще трябва да ги връща!

Така се стимулира дистанционното обучение и още по-голямото опростачване на децата. Престъпници. Оставка!

Носенето на маски е противоконституционно! Обн. ДВ. бр.80 от 11 Октомври 2016г. https://www.lex.bg/en/laws/ldoc/2136914670 Според него, на публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. Според друга разпоредба от същия закон, облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни и полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, МАСКИ и други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. ето ви и едно тълкуване на закона и заповедта на здравния министър и че с по-голяма тежест е закона. Та който носи маски следва да бъде глобяван https://petkovalegal.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b0/ отделно маските трябва да са гарантирани безплатно но уви ... Образвайте се и не позволявайте на тоя и хунтата да ви запушват устите както и на децата ни. Вече посегнаха и на децата ни, а вие продължавате да гледате умно и неразбиращо когато някой протестира против маските в училищата и въобще!

ТРАУРЕН ДОМ -БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ ......

Проклети да са. Не става дума само за нашата мутра, а за външните сили мафия който движат глобализацията. Нашето рапонче е част от тази мафия и изпълнява. По всяко друго време щяха да го сменят, но в момента е ключовия момент в трансформацията на човечеството, затова го толерират, въпреки купчините компромати. Радев няма да изпълни техните заповеди, затова не дават предсрочни избори. Дистанционното образование е некачествено образование, либералното образование и така беше ниско качество, сега ще е нулево качество. Неслучайно се форсират някой закони за електронно, дистанционно, правителство. Реално е отнемане на децата, от 4 години системната ги отвлича от родителите и им пълни главите с либерални глупости. Подобно било и под турско, вземат наши деца и стават елитна еничарска гвардия на султана. Този закон за задължителна предучилищна подготовка е равнопоставена на старите фермани на Султаните. Какво ако го пускат вкъщи да нощува, когато на края в 99% излиза увреден либерал.

Красимир Вълчев от този съм в потрес, увеличи ми таксата в университета от 925лв на 1770лв - близо 90% увеличение и две трети от учебната ми програма отпадат. Нямам думи за това, в никоя нормална дръжават такова нещо не може да се случи, този си баш за оставка. Освен това беше пълна демагогия това дето казаха, че таксите няма да се дигат.

Това е тоя министър . Само да си запази капачката го интересува, угажда като лека жена на кой му свирне. Тоя хич не е помислил за децата,друго е важно за него и за учителите, а а защо търпят родителите не се знае.

А на майките какво ще раздават? Аз съм майка на второкласник и нямаме живи за съжаление баби и дядовци,които да помагат.Кой ще ми плаща на мен да си стоя в къщи и да уча с него,защото повече от очевидно е ,че толкова малки деца няма как да се справят с въпросната платформа. Започнаха училище и започнаха с глупостите,цяло лято децата бягаха и играха на вън,бяхме и на лятна занималня ,на море,митингите пълни без да има метър и половина дистанция между тях,заведенията пълни и сега започнали не започнали училище се почна отново с Ковид тук ,Ковид там и веднага увеличение........Ако при тези разпуснати мерки имаше КОВИД :)досега да са се разболели 70%от народа и щяхме да сме втора Италия

Майките на нормални деца не са майки, а данъкоплатци. Майки са само майките на децата с увреждания и за това по 1000 лева на месец им се полагат. Сега се активизираха, вероятно Майчето им е обещала нещо отгоре, ако я вкарат във властта...

А ти какво даваш на учителите, защото те не само учат, но и възпитават детето ти вместо теб?

Ами какво, само заплатите им плаща. И ваканциите. И спокойствието да кютат до пенсия на сигурна заплатка. Нищо работа.

Ще се оправяш както можеш, както всички останали.

Раздават се едни пари на тон само и само да се укротят хората. ОСТАВКА МУТРИ!!!!

Такъв ми е прякора и сега, когато тръгнахме с шлемове, и даскалите-колеги, не само учениците, започнаха да ме подиграват! Или да ни върнат дистанционно срещу по-високо възнаграждение, или да ни дадат и по един меч - така да набивам акъл в главите на другите или да го въртя с 200.

Би трябвало да си Тъп Вейдър. Пак са ви малко парите. А кой ще ги изкарва тия пари дето вие ще ги ядете?

Как кой - ресторантите и баровете.

Напълно те разбирам !

Тези хора така и не разбраха принципите на пазарните отношения. Има ли материален интерес нещо да се случи, то всеки ще работи то да се случи. Толкоз е просто. Един учител дали ще предпочете да седи в клас с шлем или пък да води дистанционно за повече пари? Отговорът мисля е ясен. Единственото неизвестно е как точно изобретателния българин ще го направи. Но ще му намерят цаката, в това няма никакво съмнение.

Мазна, нагла и безотговорна. Пука ми за електората, Пука ми и за децата. Службицата да върви, Майната на всички ви.

Ей голяма конспирация излезе този вирус! И нещо не им се получава - объркали са му формулата или нещо друго, но вирусът е свръхтежък, направо затлъстял за респираторен вирус. Той в началото още можеше да заразява макс. до 1-1.5 м - даже имаше австрийска реклама, дето обясняваха, че бил малък, но много тежък вирус...След последните мутации е станал свръхтежък, че даже и с мощна кашлица трудно се отделя от един човек. Затова го разпръскват със самолети. Не знам откъде го внасят, но сигурно от Турция, зареждат и пръскат Бургас-Варна-Добрич, после минава в Румъния, за кратко спира да пръска, докато завива към Букурещ-Гюргево-Русе и каквото остане - над Шумен. Всеки ден ги гледам като пръскат и проверих - няма нито един заразен или болен, който да работи в АЕЦ-а, в Козлодуй няма заразени или болни, защото е забранена за полети зона и няма как да пръскат, а и при силен вятър, вирусът е станал толкова тежък, че почти не се отклонява - едва 1-2 градуса!

Намесени ли са пари, стимулиращи дистанционното обучение.... значи ще има МНОГО "болни", учещи дистанционно.

Хе-хе. Прост матрял. Ще раздавам пари /и филии с мас/ колкото си искам и на когото си искам. Само да гласуват "правилно"! Майната му на образованието! Бай ви Ганя има от къде да ги вземе. /балкански рев и ++/

Дистанционното обучение отнема повече време на учителите. Не може едновременно и дстанционно, и присъствено.

Дистанционното отнема и много повече време на родителите. Те ще получават ли допълнително възнаграждение за това че вършат голяма част от учителската работа? Миналата година имаше учители, които изсипваха нещо от рода - Моля прочетете си урока на страници еди-кои си. Изпълнете упражнения еди-кои си. За домашно страница еди-коя си. Оттук родителя да му мисли.

Родителите ще получат ценната възможност да опознаят ограничените интелектуални възможности на отрочетата си и да видят, че не са ги възпитали на нищо. Ще видят и собствените си интелектуални възможности като не могат да обяснят на отрочето някоя задача за 4 ти клас. Житейските уроци са най-важните.

А учителите получава ли допълнително възнаграждение, че вършат по-голямата част от работата на родителите - като възпитание и т.н.? Помъчете се и вие малко да поотглеждате децата си, да ги възпитавате, не може всичко в училище....

Пич, не съди по себе си за всички хора. Това, че за теб 4-ти клас е недостижим връх в образованието не се отнася за всички.

Още един нереализиран вундеркинд, който си мисли, че да назубриш урока и да го "изпееш" на децата е учителстване...

Абсолютно така си беше и при нас :-)и за добро поведение,понякога ни качваха разяснение на урока с някой клип от yutub

Айде стига, позлатихте ги, поради собствената си некадърност! Всяка професия има рискови ситуации буквално и преносно.Нали им вдигнахте заплатите? Нали им увеличихте отпуските? Шест месеца ваканция не беше ли добре? Защото само 10 процента съвестно преподаваха на децата! Като си некадърен, слаб и прост, като те притиснат до стената и започваш къде да обещаваш, къде да раздаваш! ОСТАВКА, РАЗКАРАЙ СЕ! НЕ СТАВАШ ЗА МИНИСТЪР! ВИДЯ СЕ ДО КЪДЕ ДОВЕДЕ ОБРАЗОВАНИЕТО!

Какво значи позлатихте ги ? Заплата от 500 евро на месец за учител златна ли ти се вижда? Я иди виж в истинската НЕРУСОФИЛСКА Европа, там където РУСКИ ботуш не е стъпвал - иди виж там колко получават учителите за труда си и тогава сравни.

Не съм чул досега 8 келнера от ресторант да са се заразили. Ваканцията на учители е колкото на другите в системата на МОН. Стани учител и теб да позлатят - просто е.

Не си чул, защото "келнерите" са по 2-3 и работят, а тия кой знае колко са се събрали и какво са правили...

"Трябва да свикнем с мисълта, че ще имаме болни учители и ученици." Учители да си пишат завещанията, това препоръчва министъра.

То е удобно да си седиш в министерския кабинет, и само да кихнеш, да дойдат да те тестват.

Май взехте да се забравяте а. Все пак работите половин година на половин работен ден.

Фризьорите ли?

"Трябва да свикнем с мисълта, че ще имаме болни учители и ученици." А ще свикваме ли с мисълта за умрели учители? На мен не ми се умира. Иска ми се да поживея още малко, ако министърът разреши. Може ли?

И какво? Да затворим държавата, да спрем да живеем, да капсулираме децата, за да си поживееш ти? Като си хронично болен - затваряш се на село, слагаш си маска, памперс и си живей колкото искаш. И си лекувай старческия егоизъм.

Нали уж ако има случай, слагат под карантина целия клас. Сега в статията говори за единици, които когато са под карантина вкъщи ще имат връзка с класната стая и класа си..Просто такова празнословие настава и никаква адекватност.

А кой от министерството ще обясни безумната заповед да не се позволява на учениците да излизат на двора в голямото междучасие? Да стоят в стаята 30 деца е по-добре, така ли?

А за кризисния щаб и координационния център към съответното училище ще има ли допълнително възнаграждение за работа на първа линия? И не е ли време да се определи един час за солидарност с българските учители, в който всички български граждани да излизат на балконите си и бурно да ги аплодират, в знак на преклонение, благодарност и боготворене?!

Използват парите на данъкоплатците за да натрапват дистанционното обучение. Вълчев иска да направи децата ни зависими от цифровите технологии. И като завършат - готови роби на цифровото общество.

неграмотните като теб са най-свободни.

А родителите на учениците, които ще им се налага да учат дистанционно, какво ще получат?

Ако можех да дам. И аз това питам... допълнително на учителите да се плаща само срещу показани резултати от страна на ученика. Иначе дистанционно ще минат за щяло и нещяло да приберат парите.

тъп въпрос, искаш да ти се плаща, че си родител ли?

А бе тъпак. Нали всеки родител плаща заплатите на даскалите, за да му учат децата. Ако родителя сам ще си учи децата, защо да им плащаме заплатите? Или ще учат децата както трябва, присътвено или да си намират друго занимание. Този номер да искат пари, а да не искат да работят няма да стане. И да ми стои даскалицата от вкъщи по пеньоар, зад нея манджата се готви, пералнята върти и тя ще ми води уроци дистанционно.

Да си учител е професия със свободен избор. Ако ще върша работата на някой друг искам фа ми се плаща на мен. Нямам против да си уча детето вкъщи, но да ми се плаща за тази работа. Ти явно си безработен или ниско квалифициран като ти гледам коментара.

Искам да ми се плаща, когато върша работата на някого, на когото му плащат за това.

Ще получат ценната възможност да опознаят ограничените интелектуални възможности на отрочетата си и да видят, че не са ги възпитали на нищо. Житейските уроци са най-важните.

А, и ще видят собствените си интелектуални възможности като не могат да обяснят на отрочето някоя задача за 4 ти клас.

Интелектуалното ниво на учителите е съотносимо към това на средния родител и средния ученик. Учителите са били сред интелигенцията до средата на 20-ти век. От тогава насам са едно просто Ха-Ха-Ха.

Коментари - Вълчев: Учителите ще получават допълнително възнаграждение заради ученици, които учат дистанционно | Днес.dir.bg

Коментари - Вълчев: Учителите ще получават допълнително възнаграждение заради ученици, които учат дистанционно | Днес.dir.bg

Коментари

Бла бла бла ! Моята внучка няма 8 години и е втори клас. 6 месеца беше здрава ! Училището не им дава възможност за дистанционно. Нямали готовност. Първи клас детето се справи . Чете , пише и решава задачи. Тази година отиде един ден на училище , пила вода от чешмата и сега е болна с температура и ангина . Това е равносметката ! А другото са празни приказки на тези от МОН , как щели да направят ! Щели ! Едно голямо нищо ! А е още началото на годината ! На родителите , който искат дистанционно , да им разрешат! Ще го направят , но със закъснение !

Тикви, в България не всичи са даскалици! Стига бонуси, стига ухажване, стига незаслужени пари с единствена цел - ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА!! Даскалиците и сега са квадратни, не могат да ходят от килограми! ОТВРАТ! В образованието освен за заплати на учителките за друго не се говори! БАСТА!

Отдавна знаем че администрацията непрестанно си получава увеличение на заплати и бонуси БЕЗ някой да им търси резултат от работата така че купувайте си я белким задържите бройката на тия дето ''много ви обичат'' и както винаги помен с чужда пита правете..

Недопустимо е насила да разболяваш деца, родители и учители!! Дори и ежедневни прогнози направили, срамота! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!

Този така наречен министър отново за възнаграждения говори, никаква грижа за здравето на децата и родителите??! Спрете този хаос в училищата!! Учениците от по-горните класове е най-разумно да учат дистанционно!!! Самостоятелни са,нямат нужда от родителски контрол!! Така ще се намали риска, а не с носене на маски-парцали и ежедневно стресиране със статистики, тестове и всякакви безумия!

Намериха начин законно да крадат от бюджета. То за това Бойко постоянно тегли милиардни заеми. Само дето някой ще трябва да ги връща!

Така се стимулира дистанционното обучение и още по-голямото опростачване на децата. Престъпници. Оставка!

Носенето на маски е противоконституционно! Обн. ДВ. бр.80 от 11 Октомври 2016г. https://www.lex.bg/en/laws/ldoc/2136914670 Според него, на публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. Според друга разпоредба от същия закон, облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни и полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, МАСКИ и други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. ето ви и едно тълкуване на закона и заповедта на здравния министър и че с по-голяма тежест е закона. Та който носи маски следва да бъде глобяван https://petkovalegal.com/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%b0/ отделно маските трябва да са гарантирани безплатно но уви ... Образвайте се и не позволявайте на тоя и хунтата да ви запушват устите както и на децата ни. Вече посегнаха и на децата ни, а вие продължавате да гледате умно и неразбиращо когато някой протестира против маските в училищата и въобще!

ТРАУРЕН ДОМ -БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ ......

Проклети да са. Не става дума само за нашата мутра, а за външните сили мафия който движат глобализацията. Нашето рапонче е част от тази мафия и изпълнява. По всяко друго време щяха да го сменят, но в момента е ключовия момент в трансформацията на човечеството, затова го толерират, въпреки купчините компромати. Радев няма да изпълни техните заповеди, затова не дават предсрочни избори. Дистанционното образование е некачествено образование, либералното образование и така беше ниско качество, сега ще е нулево качество. Неслучайно се форсират някой закони за електронно, дистанционно, правителство. Реално е отнемане на децата, от 4 години системната ги отвлича от родителите и им пълни главите с либерални глупости. Подобно било и под турско, вземат наши деца и стават елитна еничарска гвардия на султана. Този закон за задължителна предучилищна подготовка е равнопоставена на старите фермани на Султаните. Какво ако го пускат вкъщи да нощува, когато на края в 99% излиза увреден либерал.

Красимир Вълчев от този съм в потрес, увеличи ми таксата в университета от 925лв на 1770лв - близо 90% увеличение и две трети от учебната ми програма отпадат. Нямам думи за това, в никоя нормална дръжават такова нещо не може да се случи, този си баш за оставка. Освен това беше пълна демагогия това дето казаха, че таксите няма да се дигат.

Това е тоя министър . Само да си запази капачката го интересува, угажда като лека жена на кой му свирне. Тоя хич не е помислил за децата,друго е важно за него и за учителите, а а защо търпят родителите не се знае.

А на майките какво ще раздават? Аз съм майка на второкласник и нямаме живи за съжаление баби и дядовци,които да помагат.Кой ще ми плаща на мен да си стоя в къщи и да уча с него,защото повече от очевидно е ,че толкова малки деца няма как да се справят с въпросната платформа. Започнаха училище и започнаха с глупостите,цяло лято децата бягаха и играха на вън,бяхме и на лятна занималня ,на море,митингите пълни без да има метър и половина дистанция между тях,заведенията пълни и сега започнали не започнали училище се почна отново с Ковид тук ,Ковид там и веднага увеличение........Ако при тези разпуснати мерки имаше КОВИД :)досега да са се разболели 70%от народа и щяхме да сме втора Италия

Майките на нормални деца не са майки, а данъкоплатци. Майки са само майките на децата с увреждания и за това по 1000 лева на месец им се полагат. Сега се активизираха, вероятно Майчето им е обещала нещо отгоре, ако я вкарат във властта...

А ти какво даваш на учителите, защото те не само учат, но и възпитават детето ти вместо теб?

Ами какво, само заплатите им плаща. И ваканциите. И спокойствието да кютат до пенсия на сигурна заплатка. Нищо работа.

Ще се оправяш както можеш, както всички останали.

Раздават се едни пари на тон само и само да се укротят хората. ОСТАВКА МУТРИ!!!!

Такъв ми е прякора и сега, когато тръгнахме с шлемове, и даскалите-колеги, не само учениците, започнаха да ме подиграват! Или да ни върнат дистанционно срещу по-високо възнаграждение, или да ни дадат и по един меч - така да набивам акъл в главите на другите или да го въртя с 200.

Би трябвало да си Тъп Вейдър. Пак са ви малко парите. А кой ще ги изкарва тия пари дето вие ще ги ядете?

Как кой - ресторантите и баровете.

Напълно те разбирам !

Тези хора така и не разбраха принципите на пазарните отношения. Има ли материален интерес нещо да се случи, то всеки ще работи то да се случи. Толкоз е просто. Един учител дали ще предпочете да седи в клас с шлем или пък да води дистанционно за повече пари? Отговорът мисля е ясен. Единственото неизвестно е как точно изобретателния българин ще го направи. Но ще му намерят цаката, в това няма никакво съмнение.

Мазна, нагла и безотговорна. Пука ми за електората, Пука ми и за децата. Службицата да върви, Майната на всички ви.

Ей голяма конспирация излезе този вирус! И нещо не им се получава - объркали са му формулата или нещо друго, но вирусът е свръхтежък, направо затлъстял за респираторен вирус. Той в началото още можеше да заразява макс. до 1-1.5 м - даже имаше австрийска реклама, дето обясняваха, че бил малък, но много тежък вирус...След последните мутации е станал свръхтежък, че даже и с мощна кашлица трудно се отделя от един човек. Затова го разпръскват със самолети. Не знам откъде го внасят, но сигурно от Турция, зареждат и пръскат Бургас-Варна-Добрич, после минава в Румъния, за кратко спира да пръска, докато завива към Букурещ-Гюргево-Русе и каквото остане - над Шумен. Всеки ден ги гледам като пръскат и проверих - няма нито един заразен или болен, който да работи в АЕЦ-а, в Козлодуй няма заразени или болни, защото е забранена за полети зона и няма как да пръскат, а и при силен вятър, вирусът е станал толкова тежък, че почти не се отклонява - едва 1-2 градуса!

Намесени ли са пари, стимулиращи дистанционното обучение.... значи ще има МНОГО "болни", учещи дистанционно.

Хе-хе. Прост матрял. Ще раздавам пари /и филии с мас/ колкото си искам и на когото си искам. Само да гласуват "правилно"! Майната му на образованието! Бай ви Ганя има от къде да ги вземе. /балкански рев и ++/

Дистанционното обучение отнема повече време на учителите. Не може едновременно и дстанционно, и присъствено.

Дистанционното отнема и много повече време на родителите. Те ще получават ли допълнително възнаграждение за това че вършат голяма част от учителската работа? Миналата година имаше учители, които изсипваха нещо от рода - Моля прочетете си урока на страници еди-кои си. Изпълнете упражнения еди-кои си. За домашно страница еди-коя си. Оттук родителя да му мисли.

Родителите ще получат ценната възможност да опознаят ограничените интелектуални възможности на отрочетата си и да видят, че не са ги възпитали на нищо. Ще видят и собствените си интелектуални възможности като не могат да обяснят на отрочето някоя задача за 4 ти клас. Житейските уроци са най-важните.

А учителите получава ли допълнително възнаграждение, че вършат по-голямата част от работата на родителите - като възпитание и т.н.? Помъчете се и вие малко да поотглеждате децата си, да ги възпитавате, не може всичко в училище....

Пич, не съди по себе си за всички хора. Това, че за теб 4-ти клас е недостижим връх в образованието не се отнася за всички.

Още един нереализиран вундеркинд, който си мисли, че да назубриш урока и да го "изпееш" на децата е учителстване...

Абсолютно така си беше и при нас :-)и за добро поведение,понякога ни качваха разяснение на урока с някой клип от yutub

Айде стига, позлатихте ги, поради собствената си некадърност! Всяка професия има рискови ситуации буквално и преносно.Нали им вдигнахте заплатите? Нали им увеличихте отпуските? Шест месеца ваканция не беше ли добре? Защото само 10 процента съвестно преподаваха на децата! Като си некадърен, слаб и прост, като те притиснат до стената и започваш къде да обещаваш, къде да раздаваш! ОСТАВКА, РАЗКАРАЙ СЕ! НЕ СТАВАШ ЗА МИНИСТЪР! ВИДЯ СЕ ДО КЪДЕ ДОВЕДЕ ОБРАЗОВАНИЕТО!

Какво значи позлатихте ги ? Заплата от 500 евро на месец за учител златна ли ти се вижда? Я иди виж в истинската НЕРУСОФИЛСКА Европа, там където РУСКИ ботуш не е стъпвал - иди виж там колко получават учителите за труда си и тогава сравни.

Не съм чул досега 8 келнера от ресторант да са се заразили. Ваканцията на учители е колкото на другите в системата на МОН. Стани учител и теб да позлатят - просто е.

Не си чул, защото "келнерите" са по 2-3 и работят, а тия кой знае колко са се събрали и какво са правили...

"Трябва да свикнем с мисълта, че ще имаме болни учители и ученици." Учители да си пишат завещанията, това препоръчва министъра.

То е удобно да си седиш в министерския кабинет, и само да кихнеш, да дойдат да те тестват.

Май взехте да се забравяте а. Все пак работите половин година на половин работен ден.

Фризьорите ли?

"Трябва да свикнем с мисълта, че ще имаме болни учители и ученици." А ще свикваме ли с мисълта за умрели учители? На мен не ми се умира. Иска ми се да поживея още малко, ако министърът разреши. Може ли?

И какво? Да затворим държавата, да спрем да живеем, да капсулираме децата, за да си поживееш ти? Като си хронично болен - затваряш се на село, слагаш си маска, памперс и си живей колкото искаш. И си лекувай старческия егоизъм.

Нали уж ако има случай, слагат под карантина целия клас. Сега в статията говори за единици, които когато са под карантина вкъщи ще имат връзка с класната стая и класа си..Просто такова празнословие настава и никаква адекватност.

А кой от министерството ще обясни безумната заповед да не се позволява на учениците да излизат на двора в голямото междучасие? Да стоят в стаята 30 деца е по-добре, така ли?

А за кризисния щаб и координационния център към съответното училище ще има ли допълнително възнаграждение за работа на първа линия? И не е ли време да се определи един час за солидарност с българските учители, в който всички български граждани да излизат на балконите си и бурно да ги аплодират, в знак на преклонение, благодарност и боготворене?!

Използват парите на данъкоплатците за да натрапват дистанционното обучение. Вълчев иска да направи децата ни зависими от цифровите технологии. И като завършат - готови роби на цифровото общество.

неграмотните като теб са най-свободни.

А родителите на учениците, които ще им се налага да учат дистанционно, какво ще получат?

Ако можех да дам. И аз това питам... допълнително на учителите да се плаща само срещу показани резултати от страна на ученика. Иначе дистанционно ще минат за щяло и нещяло да приберат парите.

тъп въпрос, искаш да ти се плаща, че си родител ли?

А бе тъпак. Нали всеки родител плаща заплатите на даскалите, за да му учат децата. Ако родителя сам ще си учи децата, защо да им плащаме заплатите? Или ще учат децата както трябва, присътвено или да си намират друго занимание. Този номер да искат пари, а да не искат да работят няма да стане. И да ми стои даскалицата от вкъщи по пеньоар, зад нея манджата се готви, пералнята върти и тя ще ми води уроци дистанционно.

Да си учител е професия със свободен избор. Ако ще върша работата на някой друг искам фа ми се плаща на мен. Нямам против да си уча детето вкъщи, но да ми се плаща за тази работа. Ти явно си безработен или ниско квалифициран като ти гледам коментара.

Искам да ми се плаща, когато върша работата на някого, на когото му плащат за това.

Ще получат ценната възможност да опознаят ограничените интелектуални възможности на отрочетата си и да видят, че не са ги възпитали на нищо. Житейските уроци са най-важните.

А, и ще видят собствените си интелектуални възможности като не могат да обяснят на отрочето някоя задача за 4 ти клас.

Интелектуалното ниво на учителите е съотносимо към това на средния родител и средния ученик. Учителите са били сред интелигенцията до средата на 20-ти век. От тогава насам са едно просто Ха-Ха-Ха.