Вълчев към депутатка от БСП: Няма "джендър идеология" в учебника по биология за 9 клас

Не трябва да говорим с децата в условията на морална паника, подчерта министърът на образованието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи самия ти си джендър

Сексуалната идентичност може да се разглежда в учебник по психология, а не по биология. Биологията изучава биологичните закони и норми, а не ОТКЛОНЕНИЯТА им. А за полова и социална зрялост - нямам думи. Половата зрялост започва от пуберитета, а социалната, като чета постовете, може никога да не придобиеш. Вземете и препишете учебниците преди 30 години и няма да сбъркате. Нито биологията, нито химията, нито физиката са се променили.

Всички сме супер разкрепостени! Обаче, да накараш детето да не псува, да има обноски, да си мие зъбите, да ползва вилица и нож, да произнася звуците правилно, да си е подготви уроците, да бъде спокоен , да се грижи за тялото си НЕ СТАВА, но щом е за еб,ане всички за всичко сме за Скоро освен хубави ли са ни жените, ще има въпрос и за мъжете !

Ако въобще е необходимо да се говори за това, то ясно трябва да се спомене, че това са психически отклонения, които трябва да се лекуват, а ние единствено трябва да не тормозим тези хора, стига разбира се те нагло да не навират психоотклоненията си в носа ни.

И кой точно е "излекувал " хомосексуален, че ми е много интересно? И ако е психическо или психологическо състояние, защо има хомосексуални кучета, телета, прасета и всякакви животни? Сигурно следват мода?

на първо четене.

Само да поптам тоя и ментора му как са се пръкнали на този свят след като родителите им са били сексуално ''необразовани'' та сега седнали да обучават тези дето вече практикуват секс какво е това ''чудо'' на демокрацията..

Джендъризма в учебниците би трябвало да е наказуем, от закона. Гей парадите също трябва да се приемат, като прояви извън нормата на поведение. По телевизията, когато предстой да се каже нещо, за след 22 ч. се слага червена точка. Така е по закон. А на улицата може, не просто думи а голи задници и всякакви извращения, от асортимента на гей"културата".

Как ще има бе дженджър след като няма как да проумеете вече реалност и измислици при вашето властване.. И кой бе дженджър я направи тази морална паника?????или и това не знаеш че нещо не ви отърва да си признаете гяволиите и кразжбите и се чудите още в какви фантасмагории да се увиете..

Аз едно време дойдох тук със смели и корави войни и направихме държава . Тези джендъри, какво по--точно представляват? :-)

Чисто биологично, ако момчета са родини с различни хромозоми за момчета, започват да се привличат от момчета, както е при момичетата. Общо взето е това за биологията. Няма нужда, да се учат изключения в училище какво ще стане ако една лесбийка стане гей :D ... луда история.

Билология .... л-то е под о-то :D Биология :)

И понеже вкъщи това е тема табу, а видиш ли училището не е мястото - на улицата се научава всичко, от най-лошите учители...после аборти на 16, венерически болести и така...

Ако ще разказваме на деветокласницитие за отклоненията в секуалната и полова идентичност, то е редно да споменем всички такива, а не само хомосексуалността. Такива има много и ако ще ги обучаваме нека да е до край...Моето мнение е, че по биология се изучават стандарните природни закони и положения,за да може ученикът да разбере основата. След това във факултетите по медицина, психология и други науки ще им бъде обяснено за т.нар състояния извън стандартните. Другото е чиста проба пропаганда, защото споменаването на хомосексуалността, говорейки за полово съзряване автоматично я прави част от нормата, не ли?

Сексуалното образование на децата не принадлежи на училището и други външни лица ,а на родителите и семейството (вътрешни лица).