Вълчев към депутатка от БСП: Няма "джендър идеология" в учебника по биология за 9 клас

Не трябва да говорим с децата в условията на морална паника, подчерта министърът на образованието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сексуалното образование на децата не принадлежи на училището и други външни лица ,а на родителите и семейството (вътрешни лица).

Ако ще разказваме на деветокласницитие за отклоненията в секуалната и полова идентичност, то е редно да споменем всички такива, а не само хомосексуалността. Такива има много и ако ще ги обучаваме нека да е до край...Моето мнение е, че по биология се изучават стандарните природни закони и положения,за да може ученикът да разбере основата. След това във факултетите по медицина, психология и други науки ще им бъде обяснено за т.нар състояния извън стандартните. Другото е чиста проба пропаганда, защото споменаването на хомосексуалността, говорейки за полово съзряване автоматично я прави част от нормата, не ли?

И понеже вкъщи това е тема табу, а видиш ли училището не е мястото - на улицата се научава всичко, от най-лошите учители...после аборти на 16, венерически болести и така...

Чисто биологично, ако момчета са родини с различни хромозоми за момчета, започват да се привличат от момчета, както е при момичетата. Общо взето е това за биологията. Няма нужда, да се учат изключения в училище какво ще стане ако една лесбийка стане гей :D ... луда история.

Билология .... л-то е под о-то :D Биология :)

Аз едно време дойдох тук със смели и корави войни и направихме държава . Тези джендъри, какво по--точно представляват? :-)

Как ще има бе дженджър след като няма как да проумеете вече реалност и измислици при вашето властване.. И кой бе дженджър я направи тази морална паника?????или и това не знаеш че нещо не ви отърва да си признаете гяволиите и кразжбите и се чудите още в какви фантасмагории да се увиете..

Джендъризма в учебниците би трябвало да е наказуем, от закона. Гей парадите също трябва да се приемат, като прояви извън нормата на поведение. По телевизията, когато предстой да се каже нещо, за след 22 ч. се слага червена точка. Така е по закон. А на улицата може, не просто думи а голи задници и всякакви извращения, от асортимента на гей"културата".

Само да поптам тоя и ментора му как са се пръкнали на този свят след като родителите им са били сексуално ''необразовани'' та сега седнали да обучават тези дето вече практикуват секс какво е това ''чудо'' на демокрацията..

Ако въобще е необходимо да се говори за това, то ясно трябва да се спомене, че това са психически отклонения, които трябва да се лекуват, а ние единствено трябва да не тормозим тези хора, стига разбира се те нагло да не навират психоотклоненията си в носа ни.

Всички сме супер разкрепостени! Обаче, да накараш детето да не псува, да има обноски, да си мие зъбите, да ползва вилица и нож, да произнася звуците правилно, да си е подготви уроците, да бъде спокоен , да се грижи за тялото си НЕ СТАВА, но щом е за еб,ане всички за всичко сме за Скоро освен хубави ли са ни жените, ще има въпрос и за мъжете !

Сексуалната идентичност може да се разглежда в учебник по психология, а не по биология. Биологията изучава биологичните закони и норми, а не ОТКЛОНЕНИЯТА им. А за полова и социална зрялост - нямам думи. Половата зрялост започва от пуберитета, а социалната, като чета постовете, може никога да не придобиеш. Вземете и препишете учебниците преди 30 години и няма да сбъркате. Нито биологията, нито химията, нито физиката са се променили.

И кой точно е "излекувал " хомосексуален, че ми е много интересно? И ако е психическо или психологическо състояние, защо има хомосексуални кучета, телета, прасета и всякакви животни? Сигурно следват мода?

на първо четене.

значи самия ти си джендър