Ваксинационен пункт в автобус заработи в София (снимки)

Не е нужно предварително записване, може да се поставя и първа, и втора доза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изцквъкаш такъв автобус в центъра на София и да превърнеш всяка гледка в болница и поликлиника.... Невероятно гнусно. А за тези "ваксини" изобщо не мисля и да коментирам.

Убийци на хора.Знаеме какво сте ни намислили.Много е грозно,не очаквах че толкова гадна е човешката маймуна,рлодала се на дявола...

Фандъкова ли прави ваксините? Щото няма далавера без нейно участие.

Айде в рейса на ваксинация :) по 50 лева ще предлагат за консумация в заведение или да идеш на море за ваксинация. Простотия до простотия, седем няма да носят маска , но 8-мия ще носи. Смешни са. Време е тази агресивна пропаганда да се прекрати.

Дано му блокира двигателя и не тръгне повече

Купонът да върви.

Сложете и будки по кръстовищата. Докато чакаме на червен светофар и ни мият стъклата защо да не ни боцнат първа или втора доза? Шматки

Да стоя далеч от големи бели бусове с чичковци дето предлагат нещо безплатно. Колко права е била!

От къде е това усърдие? Някой да е чувал нещо подобно с грипните ваксини? Правителство ще купи няколко пъти повече "доброволни" ваксини отколкото е населението, без да се интересува каква е нагласата и доколко "извънредността" е толкова извънредна. Сега ще се моли на всеки като грешен дявол да се боцне! Не само, а ще използва целия държавен апарат да принуди и рекетира населението да се подложи на това масово мероприятие. Пита се къде е президента? Или това не изглежда като нарушение на конституцията, и най-примитивна корупция с власт?

Ама, разбира се. Нищо извънредно няма в умрелия туризъм, който в България храни 12% от работещите. Нищо извънредно няма в неколкократно спираните планови медицински манипулации. Нищо извънредно няма в няколкото милиарда, похарчени за помощи за бизнеса. Нищо извънредно няма в 30-те хиляди починали над статистическата норма през последната година и половина. Единственото в реда на нещата е липсата на мозък у Ганьо.

Какво общо има това с един автобус за ваксиниране, и изобщо с ваксиниране? Вземи топ страната в Европа по ваксиниране, Малта, която води със 135.51% единична доза. България е последна с 22.84%. И каква е разликата? Спада на пандемията и в двете старали е един и същ, а туризма в Малта (който разчита основно на англичани) е още по-зле. Всичкото което изреждаш е в резултат на политическото решение (умишлено или не) на един медицински проблем.

Числата са ви у лево. В България поне една доза са си поставили 12.9% от населението. В Малта изпитвам затруднение да си представя какви са тия 135.51%... Спадът в пандемията в двете страни е един и същ, ама друг път. В Малта има регистрирани 0, 1 и 0 нови случаи в последните 3 дни. В Бъглария има регистрирани 42, 157 и 161 нови случая в последните 3 дни. Допълнително ще си говорим след няколко седмици, след като ни поналази по-сериозно индийският вариант. За общото между автобуса и извънредността ще проявите малко въображение или ще попитате автора на началното мнение – той/тя отвори приказка за извънредност.

Нещата са си направо, това е по официална статистика на 100 човека от 14 юни: https://www.statista.com/statistics/1196071/covid-19-vaccination-rate-in-europe-by-country/ Малта има 3 случая днес, говорим за население 500,000, което формално приравнено на 6 милиона ще рече 36. Индийския вариант вече те е налазил, хайде скрий се някъде. Великата Британия е втора, със 105.58% ваксинация, и я полази делтата. Това е точно у лево.

Съвмем са улево, да Да ти преведа собствения ти линк: това са брой дози, а не брой хора с поне една доза... Като пишете неграмотни глупости, поне ползвайте гугъл транслейт. Мен индийският вариант няма да ме налази. Антителата са ми through the roof. За неграмотни Ганьовци – до небето. Пожелавам ти и теб да не те налази, че жална ти майка и жална ти останалата по-възрастна рода. Ай със здраве...

Като свършат аргументите и идва нарицателното "Ганьо". Ти можеш ли да четеш български: " ... топ страната в Европа по ваксиниране, Малта, която води със 135.51% единична доза". "... статистика на 100 човека" Къде видя тука "гугъл транслейт"? Ти това дори на български не можеш да си го преведеш. На страницата която посочих пише "per 100 population" което Google превежда "на 100 население". Да има нещо такова в коментара ми? Кажи сега от какъв зор се хвалиш с антителата си? Искаш да се убедиш че си защитен от "вируса"? Или не вярваш на "ваксината"? Изобщо защо здрави, и най-вече здравомислещи хора трябва да изпадат в тази истерия. Ами след 3 год. ще дойде делта или омега 100 и не знам си колко версии на този и друг "вирус". С тази фаталистична психология ли ще живеем? Драги ми ми индивид с антитела до небесата, съзнанието на теб ти е болно, и ваксина за това няма открита.

Аз предлагам ваксационни пунктове пред тоалетните - ако не си ваксиниран не можеш да влизаш...

Тъпотата е заразна!

Да си чувал за ирония...гении.

Само да питам бе таз факсина първоначално нали се съхраняваше на минус 20 градуса.Минетчийски се беше снимал пред едни огромни фризери където се съхранява.И се привозваше с камиони където преди това са возили кремвирши а сега се предлага като хамбургер на сред парка при 25 градуса температура.После някой ще ми говори за ограничен умствен интелект

Личи си колко си запознат с процеса на съхранение. Жалкото е, че хора като теб получават плюсове на постовете. Четете бе хора - как, кога и защо се държи при -70, -20 градуса и прочие. Кога и колко време може да изкара в нормален хладилник, кога и колко време може да изкара приготвена като доза в спринцовката. Ама като се чете през редовете така става - форумни специалисти с претенции за интелект и разбирания по теми, които са доста далеч от тях.

Колко сте услужливи само... А, себе си ваксинирахте ли, а децата си? Хм?

Модерната душегубка. Екзекуцията се извършва хуманно, с инжекция.

Спорно е доколко хуманно се извършва екзекуцията. Зависи от страничните ефекти после, колко са тежки и дали са краткосрочни или дългосрочни. По-точната думичка е "елегантно". Овцете сами се натикват в кошарата и доброволно отиват на заколение. Това е перфектното убийство.

Наскоро един лекар се оплака ,че нямало желаещи деца за ваксинация.Децата ставали безотговорни когато са без ваксина.

1941 г. в автобуси са прибирали евреите и са ги инжектирали с отрови ,за да умрат . Уж ги ваксинирали срещу зарязани болести. Та и сега изпълняват плана Златен милиард.

Да не свършиха желаещите за ваксина , че сега ходите и да ги търсите ?

Естествено, че ще свършат. България е с много ограничен интелектуален капацитет.

А вие ваксинирахте ли се ?

Да.

Смешницииии,палячовцииии