"Ваксина" е дума на годината и за американския речник ‎Merriam-Webster

Изборът последва определянето на vax за дума на годината от издателите на Оксфордския речник на английския език

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксина; пандемия; локдаун... А бе, КОВИДЯСВАНЕ е Думата на думите...

резина а хаха ковидари

Ваксина идва от думата крава на латински. За мен дума на годината е идиотизъм.

А ВСЪЩНОСТ НЯМА ИСТИНСКА ВАКСИНА. ИМА ПРЕПАРАТ, КОЙТО СЕ ТЕСТВА НА ДОБРОВОЛЦИ.

И философи из форумите, на които всичко им е ясно.

Одобряване на ваксините в Европейския съюз. Създателят изпитва ефектите на ваксината. Това включва изпитвания в лаборатория и върху животни. Изпитванията включват проверка на качеството на ваксината: чистотата; съставките, включително неактивните съставки или „помощните вещества“; как е произведена. От първоначалния замисъл до официалното разрешаване процесът може да отнеме около 10 години. https://vaccination-info.eu/bg/fakti-za-vaksinite/odobryavane-na-vaksinite-v-evropeyskiya-syuz

ти що не ходиш да бачкаш за 20к на месец бе разбирач ? усещаш ги нещата явно

Добре де, кога ще си съгласувате информацията и мненията? " Заразените с варианта Омикрон не боледуват тежко - каза пред Би Би Си Анжелик Кутзи, председателка на Южноафриканската медицинска асоциация. " В крайна сметка на кое да вярваме и от какво да се пазим?

Все още няма достатъчно данни и се спекулира. Има оптимизъм, че ваксините защитават от тежки последствия и от този щам, но дотук е само на теория. Няма данни, които го доказват. В родината му има съвсем различен профил на населението - средна възраст над 15г по-ниска от тук. Тепърва ще се събира информация. Повишено внимание не е излишно в такъв случай, при толкова неизвестни.

Защо българските медии (и не само) оглушително мълчат за разследването на конгреса в САЩ срещу Фаучи за финансиране и създаване на Короната в Ухан?

Защото е фалшива новина

Значи излъчванията на живо на заседанията на конгреса са фалшиви. Добре, че си ти да ми го кажеш, овцо заблудена. Дори не си седнал да го провериш, нали? Отвратен съм, че съжителствам с хора като теб

А "неработеща" сигурно е втората дума на годината... Третата е ковидиот...

Дебили- това е ключовата дума за последните 2 години!

Хм, а Бил Гейтс и Фаучи на кое място са в класацията и оня къдравкия от СЗО, любопитна съм