Вадят курортите от Закона за шума

Когато се прави избор за почивка, всеки ще е наясно какво го очаква

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази кра-а е решила окончателно да съсипе туризма у нас. Но при нас това е правило - министърът на околната среда съсипва околната среда, министърът на здравеопазването съсипва здравеопазването, министърът на вътрешните работи съсипва вътрешните работи, министърът на регионалното развитие съсипва регионалното развитие и така нататък.

Най-после успяха да ни изгонят от българското черноморие. То не бяха лоша храна, фалшиви напитки, крадливи цигани, мръсна вода, некоректни търговци и какви ли не други простотии, с които човек все пак като внимава и е на тръни може да се справи, но с шума и чалгата и господ няма да издържи. Кога така наречените безнисмени ще разберат, че туризмът в България се прави първо за всички български граждани, а след това за всички останали. Явно са толкова тъпи, че не разбират, че един платежоспособен български гражданин/а те вече не са малко/ ще похарчи много повече пари от някакви вносни пияндета. Маля, само минете границата с Гърция и ще видите как почиват нормалните българи. Ако се направи справка колко българи отиват през подината на почилка в чужбина и колко пари са похарчили ми се струва, че картинката ще е плачевна за така наречение български туризам. Все пак не трабва да се забравя, че похарчените пари от българите са придобити в България и са изнесени в чужбина. И такива ми ти работи. Нека министерството на туризма да работи усилено и да развива туризма в другите държави, а в България да измисля колкото се може повече наредби за да може и баба Пена да отиде на почивка в чужбина

тая вещица трябва да бъде вкарана в затвора. Може би трябва да има зони за наркомани , за разрешени грабежи , за улични престрелки.

тая вещица трябва да бъде вкарана в затвора. Може би трябва да има зони за наркомани , за разрешени грабежи , за улични престрелки.

Значи на плажа Корал не може да има постройки върху дюните, което е напълно законно. А на Сл. бряг върху дюните може да има цели Молове -дискотеки и това да е законно. Че, то от дюните, които бяха преди 30 40 г май останаха само спомените и старите снимки и филми. Заради такива пишман министърки, след 10-на години няма да остане нищо и от досега съществуващите дюни. Жалко за красивата ни природа.

С тази промяна и Валери Симеонов ще си почине малко от обиколките по тъмно в Слънчев бряг. Забелязва се, че вече се преумори човека.

Вади? По-скоро ни го слага... в ушите!

Обществото да реши нещо??? ... стъпи им здраво на вратовете бре, жено ... какво ще вадиш от закон и ще вкарваш в наредба ... който иска да куфее с децибели, да се катери на кораба и в морето и като му писне да скача с котва, баси и неразбраната култура, гледай Ибиза, направи Насериса

Тая съвсем се побърка. Тъпо парче

Ангелкова май има голям интерес тези заведения да не са пипат ! Защо ли?

Много ясно бате. Патреота със сини венци валери реши, че трябва да симулира някаква дейност в полза на гражданите. Слънчев бряг не е санаториум!

Въобще има ли такъв курорт в БГ ?! Може би Царево !!! И други още по-малки населени места !

повече от 15 г. съм извадил българското черноморие от местата, които посещавам и като гледам как действат там в близките 15 не се очертава да се излъжа да стъпя там.

Тъпо, защото си българин. Иначе те разбирам напълно.