17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато САЩ протестираха против продажбата на руската ПВО с-ма на Турция....Путя си седеше на ушите. Когато Азербайджан смаза арменците именно с байрактари....Пятя заплака.

Давным давно известно всем Россия – тюрьма народов Сто лет и больше.

Путин не забравя..ха.ха.ха Не не го е забравил свалянето на руския таралясник и убиването на руския посланик.ха.ха Путин никога като джудже не пада на колене- може да лапа и прав..ха.ха.ха

Это пройдёт Песен Всё пройдёт, точно майские грозы Чьи-то слёзы, два пальца у рта Как мандат охуевшего единороса Как допрос, как усмешка мента Как Лефортовские коридоры Как Беслан, как Норд-Остовский газ Федеральная свора бездушных майоров Севастополь, Донецк и Луганск Это точно пройдёт... Это точно пройдёт! С пакетом мокрым на голове С электрометками на руке Моя Россия сидит в тюрьме Но верь же мне... Это пройдёт! Какой же чёрный нам выпал век А мне мерещится вдалеке Живой надежды забытый свет, так верь же мне Это точно пройдёт Словно свастика русского мира Как пожары в сибирских лесах Срок для честных ребят из Пензы и Питера Набитый детьми автозак Или с ящиков врущая нечисть 228 и шмон в 5 утра Как омоновец храбро калечащий женщин Как декабрь, январь и февраль Это точно пройдёт... Это точно пройдёт! С пакетом мокрым на голове С электрометками на руке Моя Россия сидит в тюрьме Но верь же мне... Это пройдёт! Какой же чёрный нам выпал век А мне мерещится вдалеке Живой надежды забытый свет, так верь же мне Это точно пройдёт Всё пройдёт, всё проходит когда-то Будет год, будет день, будет миг В одиночестве, в морге вчерашний диктатор А теперь просто мёртвый старик И с петель срежут двери в Лефортово И Россия воспрянет от сна Малайзийским, истерзанным, взорванным бортом В твою ледяную избушку ворвётся весна Это точно пройдёт! С пакетом мокрым на голове С электрометками на руке Моя Россия сидит в тюрьме Но верь же мне... Это пройдёт! Какой же чёрный нам выпал век А мне мерещится вдалеке Живой надежды забытый свет, так верь же мне Это точно пройдёт

не разбирам цигански

Езикът на врага трябва да се знае.

Моя Россия сидит в тюрме! Путин вор и убийца. Гага уже соскучилась по ним, эму светится срок.

Защо се е разтревожил великият Путин от дроновете? По скоро е от нападението от миналата година срещу 34'те турски войници ..."усеща" наближаващото. Всичко си има време и място.

Имаше видео от удара по гаубицата. Разчета бягаше невредим но е възможно самата гаубица да е повредена в някаква степен.

и Ердоган? Тази славянска наивност,граничаща с тъпота!

Сценария е ясен, Меркел като се разкара, укрите ще нападнат републиките в Източна Украйна с идеята Русия да се намеси и Запада да тевне срещу руската агресия. Това да се използва за предтекст да спрат Северен поток 2. Точно грузинския сценарии от 2008!

Елцин подписа ГАРАНЦИЯ ОТ РУСИЯ за украинскитеэграници срещу отказ на Украйна от ядрено оръжие. Ако Украйна си бе запазила ядреното оръжие Путя днес нямаше да излиза от Бункера в Кремъл, мать твою тролль.

Треперят ли от страх късите крачета на жужи....???

Критикуват Ердоганя щото голяма реклама си направи на дроновете и вече е по- напред и от французи и немци и прави пари! Ние тук сме 100г назад в специалната продукция и хабим ресурса, а съседите са хайтек!

Не знаеш, какво точно произвеждаме. Обаче, продукцията ни е високо ценена от всеки диктатор, революционер или терорист, което показва, че не сме 100 години назад.

Започна директно да им казва какво ще се случи ,ако продължават по този начин. Специално Ердо ще получи един байрактар отзад

Аз лично чакам кога ще си го получи за убитите пилоти. Руснаците няма да забравят, нищо че се правят на ударени.

Ако Ердоганя настъпи мотиката за втори път, ще му е за последно. Не вярвам Путин да е забравил свалянето на самолета!

Держать товарищи!

Кви удари, кви Байрактари?! Към настоящият момент дори украинският президент Зеленски, който сам заявява че Украйна поне привидно трябва да спазва минските съглашения за да не паднат санкциите срещу Русия, вече отрича че са използавали забранените от Минск безпилотни хвърчила... ама от украинци какво друго можеш да очакваш освен сами да си подложат динена кора, пък после реват че Блинкин и Лавров не разрешиха на Кулеба дори да погледне стаята в която първите двама ще си говорят какво ще правят с Украйна.

И дали са умълчали тази руска освободителна гаубица със ,,Байрактарският" удар

Иначе нямаше да я има тая статия, а вероятно и други

Що за наглост? Защо да не използват ударен БПЛА за неутрализиране на терористи с тежко оръжие, доставено от Русия? И откъде-накъде този БПЛА е турски? Той е украински, след като е редовно закупен от Украйна и е на въоръжение в армията на Украйна. А сепаротерористите с какво оръжие воюват? Преди седем години, когато започна руската агресия, някакси минаваха спекулациите, че ръжието е придобито от складове на ВСУ, но днес този номер вече няма как да мине. А горивото? Боеприпасите? Медикментите? То бива наглост и безочие, ама като кремълските нийде ги няма!

Ако Украйна беше станала страна членка на ЕС и НАТО, това би сложило край на руския експанзионизъм. Русия е империя, която или се разширява, или се разпада, но не може да стои в застой. Украйна и Грузия извън НАТО са екзистенциален въпрос за кагебистите. А можеше сега да са страна член на ЕС и всички да сме двойно по-богати, вместо световните ресурси да се хвърлят 10г в прокси войни в Сирия, Украйна и другаде.

Дроновете с пари Шундин кво се праи на ударен Той ги върши същите като султана

Помооощ!Бият Паниковски.