В Сирия започна чистка на проирански чиновници и военни

Руски военни извършват арестите, установяват контрол над заети досега от проирански групи стратегически обекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците пожертваха кюрдите, а руснаците ще пожертват иранците в името на по-големи интереси. От цялата работа май намаза само Ердоган.

руснаците не случайно са в много тесни връзки с държавата израел - ще поразчистят малко от ислямизма - реално, сирия остана последната светска държава под знака на полумесеца: другите две джамахирии - либия и ирак - вече са радикално ислямизирани в името на демокрацията; руснаците, за разлика от западните мършояди, са наясно за необратимостта на ислямизирането

в Русия има 30 млн мюслита-преди Путин бяха 7. Сирия под 20 млн. прави си изводите.

Ти надмина Галъп Интернешънъл

Приказки под шипковия храст.:) Вярно, че отношенията между Иран и Русия са обтегнати(заради Израел), но хайде холам- лично руските военни осъществявали арестите. Те сирийците си нямат служби за сигурност(мухабарат), та руснаците лично обикалят по домовете на чиновниците и ги арестуват.

Тази новина я има само в дир-а! Чудя се, защо ли?!

Защото черпят вода от извора :-)

Дир-а да има репортери в Сирия?

Чакайте, чакайте малко - руснаците не бяха ли съюзници с иранците? Да не се получи и тук поговорката - "няма вечни приятели, има вечни интереси"! Ако е така, скоро може да се очаква и информация -"руски военни извършват арести на протурски настроени чиновници". И тогава ще стане интересно!

Источник е сайт от типа "една жена на пазара каза". Защо не си наемете истински журналити бе диванета.

МРЪСНА ЕВРЕЙСКА СГАН!!!!

ама чакайте моля ви се, малко по-бавно, светът не може да насмогне на тия въртележки.