17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ние признахме реп. македония, а не северна такава. Референдум е нужен дсли да признаем "`новоизлюпената"...

Ако те влязат ние излизаме от ЕС - време е и ние да изнудваме

Сърбоманите в Скопие помагат на генетичните българи да защитят каквото е останало от "БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА".

:)))) И аз така - целият съм в очакване. Очаквам до края на юни да стана по-богат от Рокфелер и по-готин от младия Ален Делон...

Отпаднала от Сърбия (Югославия) ”държавица” с измислени преди 80 години език и история. И сега продължават да си измислят !

Карикатурииии ! Аман от тая измислица на коминтрна !

Такова едностранно отстъпление с ветото, предизвиква у мене разни нецензурни мисли за джендърите, дето изпълняват вече 33 годишната "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД".

Няма как да стане ,педалите сега нямат право да подписват.

Думаха ,лаяха да ви приемат,но не казаха при какви условия.Евала на гърците .Гоше пияницата предаде България и сега негови последователи ще са същите .Боклуци

Измислената мини държавица-СевернаМакедония водеше преговори със съседката си Гърция за името си в продължение на около 7 години. Като в края на тези преговори Гърция се съгласи тази измислена държава да се нарича: географски Район Северна Македония(РСМ). Това име е почти изцяло за ползване в двустранните отношения на двете съседни нам държави. За да започнат каквито и да е преговори с България, РСМ трябва да преименуват държавицата си от географска област(район) Северна Македония на географска област Западна Македония, и колкото по рано го направят толкова по рано могат да започнат някакви преговори с нас. България вече обмисля да оттегли подписа си по признаване името на СевернаМакедония.

с името Източна Албания. Така ще се узакони българското малцинство със 70 хиляди български паспорта, но като такова сега още го няма за преброяването тази есен. Заев се е забързал, изпреварвайки с половин година КОГАТО ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. Моментът за осиране на сърбоманите на предстоящото преброяване, още не е настъпил ... за се размирише у Еуропската Уния.

Македония е географска област,разположена в Гърция,България и Северна Македония !Няма "македонски език" и македонска нация"! Има СЕВЕРНОМАКЕДОНСКА НАЦИЯ И МЕСТЕН ЕЗИК-българско наречие!

А каква работа свърши Македония по въпроса, за да очаква Да? Изпълни ли нещо от исканията на България? Или само търча по държавите, за да ги накара да натискат България? Което се нарича на прост език Изнудване, Шантаж, Рекет. Е това прави Македония с България. И е пълен цинизъм и подигравка тяхното отношение към нас.

Да скъсате договора и стига с тая мъка вашта македонска.

Чакайте си! Не ни пречите!!!

Да не би някой от сегашния кабинет да е обещал нещо?!

Не е необходимо някаой от България да обещава защото заради подлагането на Боко за да остане на власт от България нищо не зависи след като останалите си се договорят..

Абе тия за какви се мислят!?

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

Ей сегичка! А пържени картофки ще желаят ли?

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

.... ще вкара Македония в Еврогейския .. и Уйкрайната в НАТОто, независимо от спорните въпроси. Ние ще си духаме студената чорба.

Къде се намира Южна Македония? Каква идентичност имат южните македонци?

Един ден, когато РСМ смени историята си с истинската, започне да учи в училищата си, че Българите не са татари, когато прекрати тонът на умразата към Българите, България и Българското, когато признае истинските си Български корени, е тогава и ще я подкрепим и ще и дадем отворена светлина за ЕС… …Ейре мечти, мечти, мечти!!!

Дано "правителството" на цървула не сгази лука!?!

Ти шушон ли си??

Надай се северномаке

Язе......ке кандидатствувам за македонски паспорт,оти ке е валиден за цеееелиот Свет

Тези се надяват някой да ни натинсе нас и те да минат между капките. Не изпълняват никакви споразумения и спогодби. Дори английския превод на "Договора за добросъседство" е манипулиран. Преди да го входират в ООН са сменили "обща история" - joint history с shared history "споделена". Също така имат официални претенции за малцинство в Благоевградско, дори плащат на разни да се правят на македонци. Та това е стратегията на макетата, ако може да мине с хитринка и контрата да е у нас. То не беше оплюване по западни медии, лъгане, мазане какви ли не мизерии. Явно обаче, че нещо им е обещано. Това нагло поведение се базира на нещо.

Базира се на един голям и мек джендърски фалос (Урсула фон дер Лайен). Сърбоманите в Македония, ще усетят как действа Законът Карма. Господ българина бави, но не забравя?!!!

Makedonija e vechna,kravta voda ne stava!!!

Грешката е в нас . Не трябва да искаме да признават български корени , а да кажат , че не са българи и нямат общо с нас ! Тогава всичко ще е по - лесно , а и крайно време е да спрем да им правим подаръци и после да ни плюят пред цял свят . Доскоро Александър Македонски беше техен цар но хитрите гърци намериха начин да им обяснят . Те и циганите у нас се представят за турци , но после едни на други си викат мангал !

Макета, от служебно правителство не чакайте нищо. А от следващото чакайте само курец.

както се казва на северомакедонски - че пушат курец

няма какво да чакате, бе Стефчо Пендаркин! То прави само избори.

Тия македонопитеци с какво се друсат? Вето до дупка! За омразата, която настървено показвате към България и всичко българско, заминавате в кенефа!

когато се отцепят каталунците от Испания, тогава и ние ще ги одобрим македонците

И когато руснаците се откажат от Крим

В България очакват северномакедонците да спрат да крадат историята на България и да вървят на майната си !

БЮРМ не разбраха ли,че те са кандидатите за ЕС а не България за умряла Югославия.

Наистина недоумявам защо изобщо се коментира това, защо се публикуват всеки ден техните стряскащо инфантилни, шизофренични, вулгарни, цинични, нагли и тероризиращи изказвания в нашата преса? ЕС има ли ценности? Европейски ценности? Правила и закони? Би трябвало да има! Тогава става ясно, че ние в ЕС имаме САМО ВРАГОВЕ, след като всички са се застъпили за един милион християни, които мрзят България и не признават корена си. За сметка на това си присвояват език, азбука, култура и много история! Фалшифициар и лъжат! Нагло правят европейски обиколки за да клеветят България зад гърба ни! С това започват и стова си тръгват! А нашите "съюзници" им се усмихват, обещават, снимат се с тях, натискат България да извърши национално предателство! Това ли се ценностите им? Ами нали при подобна наглост и заговорничене, при подобен вулгарен език, изказвания, фашизъм и расизъм срещу страна членка на ЕС би следвало да се затвори вратата на тази новосформирана дуална държавичка завинаги? Чудовищно е народ, несъщевствувал допреди 30 години да си позволява да не изпълнява подписан договор и да създава той правилата как да се влиза в ЕС! И още по-цинично е, че продължават да ги подкрепят нашите "приятели"! Или аз нещо не съм разбрал?

Ами така го раздуват като голям проблем за да им обърнат внимание,но явно не знаят че само ще им се усмихват в Европа.То и ние се напъвахме ама винаги се намира една страна да е против, казвайки...не сте готови.Обикновено тая страна няма граница със страната кандидат че после да няма отмъщения.В нашия случай беше Холандия !

Що не се преименуват на партагалска македония и ще влезнат

Нито Радeв,нито всички ние ще им клекнем!

Аз очаквам някой като се задължи на нещо чрез договор да го изпълни или поне да се опита, а не да вие като линейка че е неоправдан и от него се искат невъзможни неща. Как да влезнете в Европа скъпи титовци с такова поведение. Държите се като малки деца. Ясно е обаче зад вас седя други сили и за това сега сте толкова нагли а именно путя и Сърбия. И понеже сега назначението ба путя е узурпирал власта в България се надявате Пи титовиски да мине номера. Радев колкото и да е тъп знае ще бъде прогонен с камъни ако ви клекне.

Само не разбрах що Радев го свързвате с Путя, след като е основния двигател на антируската инициатива 'три морета', ако случайно сте я чували? Или нарочно там са го сложили руснаците - да саботира и работи срещу световното масонство, илюминати и рептили?

Какъв Радев, какви 5 лв това е Мунчо , Madame

Северозападни макета, щом е добре известно, че няма да преговаряте с нас, значи ви е добре известно и, че няма ЕС. Защо нашия президент не излезе и го заяви ясно и кратко, както го прави северозападномакедонския.

Ако Радев е ПРЕДАТЕЛ, може!!! Откъде на съде Северна Македония си вади такива изводи?!? Кой им дал насежди?!?! РАДЕВ?!?’

Тц, тиквун на четири очи

Радев и Янев са обещали нещо, а нас ни залъгват с това което искаме да чуем.

Ще си почакат макетата до 22ри след 222 години .

За да коментира така, сигурно са му дали някакви надежди след разговора с българското правителство. Радев и Янев да му мислят, ако са отстъпили от националните интереси. България е над всичко, даже и над Европейския съюз. Там ни имат за умряли и предпочитат Северна Македония, вместо България. И това е от недалновидната външна политика досега. Господа управляващи, нали не искате нова национална катастрофа! Нали не искате целия български народ като един, да тръгне да защитава родината от измислени "македонци" и един куп Удбаши! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

22 е дата която само идиот може да измисли 22. 06 . 2022 Ке видиме

А аз очаквам секс с Мата Хари.

Заю се напъваше иронично да философства преди няколко дена пред некаква сърбоманска телевизия, как "сите ора произтечли от маймуне , а сал македонскии народ от бугарете..."

Това за маймунския произход е Коминтерновското съждение. Ние сме малко по-традиционни: Господ създал Българина по свой образ и подобие, а след това взел едно ребро от него и направил Македонката, за да му осмисля нощите. ----------- Обаче: България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Голая македонская киска ожидает горячие ласки....

Стефчо, не сте готови още за Европа. Докато насаждате омраза срещу всичко българско и крадете българска история, не сте готови. Трябва да втасвате още. Ще минат навярно десетки години, докато се отърсите от сръбската промивка на мозъци.

което и българско правителство да каже "ДА" на присъединяването на Сев. Македония към ЕС, ще загуби изборите, а най-вероятно ще бъде изчагъртано от народния гняв !!!