17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Пендаровски, сър...

Ама ние дали знаем, че трябва да одобрим това? Щото, аз не знам български политик, който да се е съгласявал, да одобрява нещо... последно, имаше едно ВЕТО от наша страна, все си мисля, че това все-още е и официалната ни позиция...

Само на Въз основа че правителството е на ОФ !? Или че македонците са изпълнили нашите условия !? ..

PEYTSCH

А кой от българска страна ще стане предателя ? Служебния премиер на Румен Радев или лично Радев? И къде е НАРОДА ? Къде са протестърите и мекеретата Нинова и Трифонов, Мая и отровните идиоти ?

България очаква да ни върнете историята клепто-еничари сръбски :)

винаги носи разочарования. А ние просто ще изчакаме колкото им е нужно, за да поумнеят. Очакваме в близките години това да се случи, да видим дали ще се разочароваме.

Я да видим сега някой планира ли да продава българската история? защото това е поредното изказване от македонска страна и всеки път звучат много уверено. Нещо ми замириса на поредното национално предателство.

на дипломатите, то от другата седмица ще слушате от резидента и ОФ правителството, как ще съгласим ама под условия, което е същото като ветото до сега. Чакайте да видите как ще се опитат да ни правят на идиоти за пореден път

НАдай се кОньо на зелена трЕва.

Огромна разлика между вето и съгласие под условия. с тия ние имаме подписан договор който те са длъжни да изпълнят преди да се съгласим на каквито и да било преговори. Всякакво съгласие преди да са изпълнили договора е продаване на българските интереси.

Това коя година?

Макетата да не вземат ,,да поемат и те на Изток,, ?!

Кои ли бяха тия двамата гея, дето летяха заедно ...

22 юни, ама коя година

Чекането му е майката макета:))))) Ще да почаката бая реално преди да влезнете в еврогейския ама до тогава като България и други страни ще да сте и затрили селско стопанство, животновъдство и малкото производства дето имате за да им угодите на хатъра да си намерят нови пазари и роби.

PEYTSCH

11 юли 2021 плюс още 45 години чакане му е майката.

"Добре известно е, че ние няма да преговаряме по въпроси на идентичността", подчерта Пендаровски... Отговарям му: Добре известно е, че нама да се поддадем на натиска и няма да предадем историята си!

Спрете да се занимавате с тия смешници. Учете се от Гърция Да почакат още 20 години. Може да им дойдат други политици. Аз смятам да си ги вземат сърбите и да се оправят. Стефан Душан е бил македонец

Един българин дето мисли доброро на макетата....

Докато мразите българите и правите всичко възможно да сеете омраза срешу нас малко ще ви е трудно. Дори да се намери поп Кръстьо да ви пснат в ЕС, албанците скоро ще ви претопят и като държава и като нация, защото мразите корените си. Ние просто ще изчакаме.

Молете се на господарите ви от Белград да ходатайстват за вас,ние нали сме Бугари-Татари що сакате от назе ?!

Даването на подобно одобрение е все едно да признаем всички претенции на макетата относно историята, която твърдят, че е истина.

Поздравления за Албания като най-новата членка на ЕС. Макетата с тия тъпотии, че Русия или Китай ще запълни празнината, да си спомнят, че са в НАТО ;)

Пендаровски, разбрахме за какво няма да преговаряш. Вземете да обсъдите с наш Мууунчо поне износа и вноса на магданоза

нещо са македонците. Колкото са прости и нахални, май наистина нямат нищо общо с нас. Заимствали езика - това е така навсякъде по света. Иначе са напълно идентични идиоти. Което не значи, че трябва да им обръщаме внимание. Има един хубав виц: Ако спориш с идиот, той вероятно прави същото...

Чакайте си. Ако си нямате работа...

Хаххахахаха. Нека очакват.

Какво искат тези от Западна България . Какъв език говорят !? може би трябваше да се кръстят Пеония , по името на най-древните хора живели там

Както навсякъде и там плямпане за да се намират на работа и да манипулират народите си властващите...

Преди каквато и да е била комуникация с тези, те безусловно и без коментар следва да върнат Струмишко. Като за начало. По тяхна инициатива. Едва след това да започнат разговори от които да си спомнят за истинската си идентичност. Да признаят, подпишат и договорят никога повече да не посягат към коя да е съсдска история. После почват преговорите кога да им разрешим да преговарят за ЕС.

Чакайте и се надявайте.

И как точно ще стане това, като България е без Парламент по това време?

"Португалското председателство на Съвета на ЕС очаква България да одобри преговорната рамка за Северна Македония до Съвета на ЕС по общи въпроси на 22 юни" - иначе какво ще ще стане (!?). Да ви кажа какво ще стане, правитеслтвото ви ще падне и ще дойдат на власт такива като Мицковски с които шансовете ви да влезете в ЕС ще са по-ниски от нулеви, ще протакате с години договора с нас и ще ни обвинявате че ние сме виновни, но всички ще видят какво ви е нивто и че то не е за ЕС. Алабния ще влезе в ЕС преди вас. Между другото назенам Пендаревски кой те назначи за говорител на португалското представителство или за наш началник за говориш от тяхно има и да ни държиш императивен тон, представителите на ЕС бяха в България и много добре знаем какво са казали, не останах с впечателението някой да ни е поставял условия.

То бива нахалство, но чак толкова...

На обратнтата страна на Луната ке се проведе Великиот Междугалачки съвет, и ке се постави вопросот за преседателсвуването на Македобията на советот. Езикот на който ке се чува на всичките галактини планети ке биде македонскиот. Да се векува славното име македонско во целата Вселена.

Да чакат…

А Охрид не искаш ли? И в Струмишко хората имат много по - висок стандарт от нашия и ако ги върнеш към нашата кочина, те ще се самоубият, бе.

Това някакъв закъснял 1-и Април ли е? Тия дебили ще ги приемат след Молдова, такива ми ти работи.

Голяма заслуга за това, страната ни да е без парламент в момента имат и македонските тролове, които се бориха всячески да свалят Борисов от власт.

Ясно е кой - продажните проруски партии у нас и българоруската мафия.Резидента ги води.

крадат историята ни и историческите ни личности, няма да видят никакъв ЕС!

Другаре, скоро ке го хортувате това дека Александер МакАлбански е най голеиот ви национален патриотички герой,

Коя година имаш предвид, Стево? Тази няма да стане.

Комунистът Радев отново предаде България.

И аз очаквам към 200-300 милиона евракис от евролотарията. Над 30 години ги очаквам. Требва да попитам това португалско председателство нема ли най после да направи нещо по тия ми очаквания. Яко пре-наочакван се чувствам вече.

Най-вероятно Мунчо вече е подписал договора и е "забравил" да ни каже. Срам!

което и българско правителство да каже "ДА" на присъединяването на Сев. Македония към ЕС, ще загуби изборите, а най-вероятно ще бъде изчагъртано от народния гняв !!!

Стефчо, не сте готови още за Европа. Докато насаждате омраза срещу всичко българско и крадете българска история, не сте готови. Трябва да втасвате още. Ще минат навярно десетки години, докато се отърсите от сръбската промивка на мозъци.

Голая македонская киска ожидает горячие ласки....

Това за маймунския произход е Коминтерновското съждение. Ние сме малко по-традиционни: Господ създал Българина по свой образ и подобие, а след това взел едно ребро от него и направил Македонката, за да му осмисля нощите. ----------- Обаче: България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ