Коментари - ПП-ДБ от ЦИК: Няма да дадем държавата да се управлява от Пеевски. ГЕРБ: Стига с тези експерименти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не спряха да се правят на интересни!

То пък нали досега друг управляваше!

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

тия ще минат ли 4те процента на изборите?

Знаеш ли символиката на деветката?

Надявам се да не дадем държавата да се управлява нито ит Пеевски, нито от вас!

А кой ще Ви пита, Пеевски ли? Докато пихте мазното кафе в скута му казахте ли му ги тия неща?

Но когато управляваха Заедно С тях нямаше никакъв проблем. Но сега управление без ПП-ДБ просто не може! хахахахахах Тия са толкова шашави, че сериозно си вярват, че хората просто ще игнорират тъпотията им и все ще ги подкрепят!

Тъпите галфони които до вчера управляваха с ГЕРБ,ДПС ,които изпраха Бойко Борисов и Делян Пеевски сега решили да не дават държавата да се управлява от Пеевски,още не съм и заздравяли задниците след мазното турско кафе и вече станаха бабаити.Щеше да е трагично ако не беше толкова смешно.......

Абе вие за малоумни ли ни имате ? Вие до вчера си играхте с Пеевски и пихте мазно турско кафе ....

Вие толкоз много дадохте, че чак не си давате сметка колко дадохте, мизерници !!! Срам ме е, че два пъти гласувах за вас... Да видим кога най-после ще се появи нещо читова и ще ви нарита всичките от статуквото и такива като вас, отъркали се у тях..?!

Герб/ДПС и ПП/ДБ са за разстрел. Никой от тях не трябва да управлява държавта

Тя държавата се управлява от ДС от десетилетия. Така е решено в Москва през 1984 и в съответствие с заповедите от Кремъл, властта тука беше прехвърлена от БКП към ДС. Този процес приключи през 2001-ва, с наритването на драгалевския мангау. От тогава 100% от властта тука е в ръцете на ДпС и никой с топ не може да ги бутне! Така че дебилите пак говорят неща, от които хал хабер си нямат!

ПИПО

От Козяк командват цялото правителство, от САЩ изпращат заместника, на заместника на заместник министър и ту се променят ударно закони, но видиш ли държавата се управлява от ДС и Путин. Абе от къде ви копат такива експерти бе? ДС отдавна няма, пич и комунисти няма, измряха.

Още един акълия.

съвместното ТВУ между Харвард и Карлуково... другият - хасковския транспортен със специалност "Педали с вътрешно изгаряне", третия - гном, сражавал се срещу Империята,, четвъртият - ял мравки та се поср@л...

А ти си учил до 8-ми клас.

без дебилитетът на първа страница! Е.. колкото пъти и да ни го натрапите, толкова пъти ще има предствочни избори, а накрая и бухалките ще заиграят...

Карикатури

,,В почти последния момент,, еее защо не се забавихте малко :)))

Смешници...и ной-големия путьо изглежда, като Крали Марко пред тези плазмодии............

Тези искат да си оправят положението и на близките, а не да стават държавници !!!

Пак ще има наредена прегръдка.

Тъкмо си мислех, че се отказват от надпреварата, ама не.

Изражението на Ицето достатъчно говори, че нещата не са добре! Другите фалшиви и лицемерни усмивки са недостойни за коментар.

Тюх... Язък !!!

ПП,ДБ са аут, от властта, дори и от парламента. Недоверие и разпад на коалиция ПП,ДБ.

ГЕРБ трябва да станат убедително, първа политическа сила, иначе отново ще потънем в спиралата на коалиционните шарлатани.

ГЕРБ и всичката ГЕРБ-ерастия трябва да поведът парада на отиващите на майната си !!! И коалиционно да си вземат ДПС под ръчичка..!

Абе Бойкикев защо стои все отстрани?!? Май се оглежда в чий скут да седне

"Ние не сме корумпирани" Мда, бе то по лицата им пише, че са 100% честни! Справка : Лена :)))))))))

Ами то Рашков затова ходи с чадър из парламента - да сде пази от помията, с която ги заливат хахаха

Да ми ядат кура!!!

За какво се регистрират, след като с 2,5 % подкрепа няма как да са в парламента? Аааа сетих се - всички с над 1% подкерепа вземат субсидии!