В Пакистан стартира гореща линия за тормоз над трансджендър хора

Правителството опитва да прокара промени в законодателството, които ще позволят свободно избиране на идентичност за документи, образователни дипломи и лични карти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Справедливо е да се реши първата част от задачата- равноправие и без тормоз за такива хора, но това, което ще последва- агресивно навиране под носа на всички на джендерски идеологии, пропаганда сред деца и искането това да е нормата, хетерото да са изключение е вече извращение! Ето тази мярка се губи и е много трудна за либерални политици- пропагандисти!

Путин каза - в Русия без гендери.

Ама какъв е хубавец тоя на снимката... да му дадеш една лопата и копай и после заривай и копай и заривай...докато разбере какъв му е пола

Всеки психиатър,който си позволи да е искрен,потвърждава,че влечението към собствения пол е психическа болест !!! Но управляващите Света психопати го налагат като норма,защото хомосексуалните не произвеждат деца-което е средство за намаляване на населението...

Значи християните могат да ги тормозят, но трансджендърите са под опека? Логика? Никаква

"Православието е най-голямата пречка пред въвеждането на Новият Световен ред." Збигнев Бжежински

Трябва да се свиква с новата реалност. Правата на човека са свещени. Всеки има право да си изживява сексуалноста си, както пожелае. Един Ленин, вожда на Революцията, също си я е изживявал както си се е чувствал, въпреки жената на неговата страна и Сталин се е съобразява!

А бе какви джендъри, трансдежендъри и други подобни идиотизми, измислени от глупаците-неолиберали – ГОСПОД Е РАЗДЕЛИЛ ЧОВЕЦИТЕ НА МЪЖЕ И ЖЕНИ, А 99% ОТ ЖИВИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ СЕ РАЗМНОЖАВАТ НА ДВУПОЛОВ ПРИНЦИП. САМО В ТИКВИТЕ НА СУПЕР НЕНОРМАЛНИ ТЪПАНАРИ МОЖЕ ДА СЕ РОДИ НЕЩО ДРУГО, КОЕТО ДА ОТРИЧА СЪЗИДАНИЕТО И МАЙКАТА ПРИРОДА. СКЪПО ЩЕ СИ ПЛАТИМ, ДОБРЕ ДА СЕ ЗНАЕ, АКО ВЪРВИМ ПО ГАЙДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ДРУГИ ПЕДЕРАСИ.

Пакистанските джендъри от векове ги наричат АШНА - момче за удоволствие на някой багат чичко. За пащуните това си е традиция и срам няма.

Вместо да ги лекуват държавите за по лесно ги 'интегрират ' в обществата разбира се за сметка на останалоте хора. Така е и с лудите които пускат от лудниците. Следващите ще са педофилите и зоофилите.

...геронтофилите и инцеста...

Ареееее демонстрация....педопаеад... Фемина и те да заминават. Вече има на кой да се оплачат...

Дебелото черво не е полов орган, ДИР !

50+

Пакистан има други проблеми с приоритет пред тези педалски истории)))))

Не разбирам просто, не разбииирам. Двеста милионна държава, ще се съобразява с 10к neдepaca?

Аз пък не разбирам, как в една ислямска държава, да принуждават жените да ходят забулени, а педалите да са с пълни права?

Аха, 10к. В Пакистан, Индия, русия са милиони.

Не сте милиони не лъжи педи

чуек се ражда с дупка или чирясло. Повреда в сивото вещество между ушите поражда смущение (сърбеж) изозадзе или Западен снобизъм

Първо да обяснят на пакистанците какво значи мъж без маркуч.

Човек може и да започне да одобрява екзекуциите..

Да, по улиците ще ходят млади и стройни късо подстригани младежи по двама в група. Когато видят някой, който не им харесва ще изпъват дясна ръка и ще викат черен джип, който да го прибира нанякъде.

Супер...

Абе много важна новина. Да се чуди човек дали главният редактор е педерас, транс или лесбийка.

Пакистанец