17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А що не зелени въглища? Ще пушат зелен пушек - чист, екологичен... А ток за климатиците? А ще кога ще обесят зелените идиоти барабар с Кунева, Тиквата и другите глупаци дето ебаха мамата на ядрената енергетика?!

в очакване на зимата: Засилен интерес към покупката на климатици, с функция захранване с въглища, дръва, стари гуми и пластмасови отпадъци.. ббаахаха

Дарагой тролещ ватник ! АЕЦ има рашко гориво за още три години и въпреки това по договор от 2017г , от януари почва да зарежда с американско такова . Панимаеш ?

А като спре и токът?

Поредното доказателство за "интелекта" на българина ! Вместо да купува нещо което не е на ток или газ си купува климатици !

Който е на газ се ориентира към ток. Съвсем логично в ситуацията и малко вероятно да го спират.

Има голяма вероятност да спират тока, поради аварии в резултат от претоварване с много консуматори. А онзи умник по-горе какво очаква? Ако няма парно ще е необходим ток. На терасата на 5 етаж соларни панели няма къде да сложа и комин за камина нямам.

Новото строителство масово няма комини. Но хубавото е, че като се съберат 10 човека в една стая ще се стоплят.

Скоро ще се позасили интереса и към претоварени трафопостове и ел.мрежи и масови аварии в енергопреносната система ;-).

Май ще настигнем Румъния /от преди 30-40 години!/ . Блок . На стените дупки . В дупките кюнци. От кюнците пушек от гуми.