17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курнелия веднага да поиска оставка.

курнелия не трябва да допусне това да се случи! докога герб ще продължават с геноцида над българския народ? веднага оставка!! щом има асфалт между кресна и сандански, няма начин са не стават катастрофи, и да гинат хора!

Искам да ми кажете коя част от магистрала е изградена по времето на управлението на БСП,за да сравня дебелината на асфалта,колко хлъзгав е ,за колко пари и т.н.Аз като българин се радвам, когато нещо се прави в България,независимо кой го прави.

стига с тия битовизми бе! бсп строи път към светлото бъдеще, път неръкотворен!

Аз ще ти кажа (макар да не понясам БСП, те пък я направиха качествено но все още( и след 10 години на власт Б.Б.) няма кой да им оправи документите) от Даскалово до Долна Диканя нито един ремонт до момента. НО все още няма кой да оправи документите и не се води магистрала а първокласен път!

Недей заблуждава. Учатъка от Даскалово до Долна Диканя беше стартирано от правителството на НДСВ. Това че БСП го наследиха и по тяхно време се довърши не е тяхна заслуга. Не е и тяхна вината, че не отговаря на стандартите за магистрала и затова все още си е със статут на пътвокласен път. НДСВ са тези които са приели проекта и сключвали договорите. АМ Люлин си е дело на БСП. Дефакто може да се брои за част от АМ Струма, която наследиха ГЕРБ. Помни още какъв батак беше и как за малко да завърши с провал.

В ЙоуТубата има клипче с ID: kx-ko0O19Ng от преди няколко дни, в което се вижда, че им остава още поне година работа!!?!!?!?!

Пенчо, ЧЕТИ! ...между Кресна и Сандански... Ти си някъде около Благоевград в това видео П.П. И два плюса му дали...

Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да служи и на идните поколения! Гордеем се с вас!

КПСС-БКП ... УРА!

"Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да служи и на идните поколения! Гордеем се с вас!" да се учат колко зле са били в технологично отношение, и че през комунизма се е строчло по-качественно от сега.

Бързат комунистите мафиозо-псевдопатриоти от ГЕРБ да пуснат недовършената част от тази полу-магистрала за да отчетат нещо, щото ги натиснаха изодзадзе протестиращите бедни хора!!! Тука има, тука нема е на автомагистрала СТРУМА - едната част е полу-завършена, а другата в часта на Кресненското дефиле хич я няма! Иначе цялостно ще я завършат след десетилетие, но нейсе - да сме живи - ще чакаме! Интересното е обаче защо строят ударно магистралите - ами за да могат гърчетата и турчетата да ходят по-бързо до "бялата Европа" и обратно! Ние сме държава през която бързо трябва да се минава и да не се спира, че току виж нещо на пътниците им е откраднато! А иначе северна българия и автомагистрала Хемус - кучета я яли!! Нищо че на пътя Русе - Бяла българите и румънците мрът като мухи - там интерес нямат тия от ГЕРБ!

ей за това българина е най долу в света,все нещо не му е както трябва,все за нещо дасе заяде

Тоя не се заяжда за "нещо"! Забрави ли протестите срещу магистралата? Именно участващите в тях сега пишат подобни простотии, вместо да се поздравим, че остава още съвсем малко до цялостното решаване на проблема и намаляване броя на жертвите от ПТП в региона.

А спомняш ли си, че др. Станишев я беше обещал цялата да бъде готова преди олимпийските игри в Атина?

Това не се харесва на БСП! Те са мафия и умишлено десетки години наред държат народа беден за да го управляват по лесно. Магистралите водят икономиките и без тях няма как да има какъвто и да било бизнес. Да не говорим за комфорта и по малкото жертви.

Все едно че слушам мутрата БУДА какви ги говори....!! Че и си вярваш бе! Със сигурност си някой пребоядисан, но червен от вътре комунист.....! КПСС-БКП ....Ха ха ха!

Айде сега да минат някак и през дефилето и разгеле ще си имаме още една готова изцяло магистрала...

Ха дано, ама надали...скоро!.

Ако не бяха ЗЕЛЕНИТЕ, да сме забравили за катастрофите...

Тц не може, както писах по горе от Даскалово до Диканя се води първокласен път!