17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега да минат някак и през дефилето и разгеле ще си имаме още една готова изцяло магистрала...

Това не се харесва на БСП! Те са мафия и умишлено десетки години наред държат народа беден за да го управляват по лесно. Магистралите водят икономиките и без тях няма как да има какъвто и да било бизнес. Да не говорим за комфорта и по малкото жертви.

Ха дано, ама надали...скоро!.

Бързат комунистите мафиозо-псевдопатриоти от ГЕРБ да пуснат недовършената част от тази полу-магистрала за да отчетат нещо, щото ги натиснаха изодзадзе протестиращите бедни хора!!! Тука има, тука нема е на автомагистрала СТРУМА - едната част е полу-завършена, а другата в часта на Кресненското дефиле хич я няма! Иначе цялостно ще я завършат след десетилетие, но нейсе - да сме живи - ще чакаме! Интересното е обаче защо строят ударно магистралите - ами за да могат гърчетата и турчетата да ходят по-бързо до "бялата Европа" и обратно! Ние сме държава през която бързо трябва да се минава и да не се спира, че току виж нещо на пътниците им е откраднато! А иначе северна българия и автомагистрала Хемус - кучета я яли!! Нищо че на пътя Русе - Бяла българите и румънците мрът като мухи - там интерес нямат тия от ГЕРБ!

Все едно че слушам мутрата БУДА какви ги говори....!! Че и си вярваш бе! Със сигурност си някой пребоядисан, но червен от вътре комунист.....! КПСС-БКП ....Ха ха ха!

Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да служи и на идните поколения! Гордеем се с вас!

В ЙоуТубата има клипче с ID: kx-ko0O19Ng от преди няколко дни, в което се вижда, че им остава още поне година работа!!?!!?!?!

ей за това българина е най долу в света,все нещо не му е както трябва,все за нещо дасе заяде

Искам да ми кажете коя част от магистрала е изградена по времето на управлението на БСП,за да сравня дебелината на асфалта,колко хлъзгав е ,за колко пари и т.н.Аз като българин се радвам, когато нещо се прави в България,независимо кой го прави.

Пенчо, ЧЕТИ! ...между Кресна и Сандански... Ти си някъде около Благоевград в това видео П.П. И два плюса му дали...

курнелия не трябва да допусне това да се случи! докога герб ще продължават с геноцида над българския народ? веднага оставка!! щом има асфалт между кресна и сандански, няма начин са не стават катастрофи, и да гинат хора!

стига с тия битовизми бе! бсп строи път към светлото бъдеще, път неръкотворен!

КПСС-БКП ... УРА!

Тоя не се заяжда за "нещо"! Забрави ли протестите срещу магистралата? Именно участващите в тях сега пишат подобни простотии, вместо да се поздравим, че остава още съвсем малко до цялостното решаване на проблема и намаляване броя на жертвите от ПТП в региона.

Ако не бяха ЗЕЛЕНИТЕ, да сме забравили за катастрофите...

"Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да служи и на идните поколения! Гордеем се с вас!" да се учат колко зле са били в технологично отношение, и че през комунизма се е строчло по-качественно от сега.

Аз ще ти кажа (макар да не понясам БСП, те пък я направиха качествено но все още( и след 10 години на власт Б.Б.) няма кой да им оправи документите) от Даскалово до Долна Диканя нито един ремонт до момента. НО все още няма кой да оправи документите и не се води магистрала а първокласен път!

Тц не може, както писах по горе от Даскалово до Диканя се води първокласен път!

А спомняш ли си, че др. Станишев я беше обещал цялата да бъде готова преди олимпийските игри в Атина?

Недей заблуждава. Учатъка от Даскалово до Долна Диканя беше стартирано от правителството на НДСВ. Това че БСП го наследиха и по тяхно време се довърши не е тяхна заслуга. Не е и тяхна вината, че не отговаря на стандартите за магистрала и затова все още си е със статут на пътвокласен път. НДСВ са тези които са приели проекта и сключвали договорите. АМ Люлин си е дело на БСП. Дефакто може да се брои за част от АМ Струма, която наследиха ГЕРБ. Помни още какъв батак беше и как за малко да завърши с провал.

Курнелия веднага да поиска оставка.