Коментари - В. "Курир": Вучич има план Б - балкански съюз като подготовка за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вучин нЕма нищо, това си е некав кремълски план

няма да ни позволи бе, ако всички балканци сме в общ съюз ще сме господари на тая част на света.

Сърбия отново с план за "Югославия"

PEYTSCH

Едва ли сам го е измислил...Путин ходи да му го каже на ушенцето...Старата претоплена манджа понамирисва на...„Югославието“ в примес от бая мюслита...

Русия ще сложи линия Сърбия, Македония, Албания на Балканите и познайте кой остава зад нея и извън разпадащото се ЕС!

уау, ако македонците имаха малко разум, не само че биха отказали, а биха скочили веднага в посока БЪлгария. Ако Сърбия, Албания, Косово и Македония направят общо пространтво, то това значи обединение на албанците и тотално изчезване на Македония под шапката на Сърбия!1 Пълен нонсенс за македонските политици. Ако бях на тяхно място, бих бил доста притеснен от тези идеи на Албания и Сърбия!!

PEYTSCH

Сърбо-Албански Балкани....

Вучич,пий си шльивовица,не пий водка,идват ти безумни идеи...

ЕС е най-големият външноикономически партньор на страните в региона. Делът на Сърбия е минимален. Не блестят нито с производство, нито с потребление. Затова никой не се натиска да си партнира с тях на по-високо ниво.

"Няма икономическа логика да отказваш услугите на един и да ги възлагаш на друг срещу субсидия, смятат икономисти." Всъщност забрана спрямо едната фирма не само завишава цените, намалявайки броя на конкурентите, а и представлява елементарна несправедливост спрямо въпросната фирма, без значение коя е тя.

"друг авиопревозвач би летял безплатно" ... да да и един мармот свива шоколада.... Райънейр летят абсолютно безплатно по тази дестинация. Още при качването в самолета ти предлагат безплатен сандвич, вода и избор между вино и ракия (за редовните пътници и двете). На изпроводяк подаряват по един парфюм Гучи или Армани.

Вучич, ти цунка ли Борисов?

Тея сърби не могат да си намерят място, това е заради Русия рабира се. Сърбия е тяхната територия на Балканите. Никакъв Балкански съюз няма да стане, защото България, която е центъра на балканите е в Европейския съюз. След като той се разпадне, чак тогава може да стане балкански съюз и то, само ако от София кажат, ДА!

Отказ на Макрон за разширяване в посока Кутмичевица, план Б на Сърбия, активност на Русия в посока Сърия - пълен синхрон.

разпадна се СССР до като квичахте как капитализЪмЪ ще умре а сега ще чакате да се разпадне и ЕС но нито вие нито децата и внуците ви ще го доживеят та квичете си тук до като пада по някоя копейка

Стоките в самолета не са закупени като част от полета, а второстепенни доброволни добавки и не е задължително да са безплатни. Ясно е също че от търговска компания рядко би се летяло безплатно освен като част от двупосочна комбинация.

сливи, орехи и сирене

Нашите уж националисти да обърнат внимание на сръбските имперски апетити към македоние вместо да се занимават с тъпотиии..

Мераци и самохвалство! В голямо количество.

Като оня от 1934 ли, страхливи чекиджии?

Тоя хем иска с Русия,хем иска в ЕС,е няма как да му се получат работите!

ама много ги разбираш тия работи, на кого какво и как ще се получи.

между два стола.ха.ха.ха сърбия не е за ЕС , а за съветски съюз вечна дружба с диваците от руската педерация..ха.ха

И сръбска музика....

Датиращите още от 20-те години на миналия век решения на Коминтерна и неговата Балканска комунистическа федерация за създаване на „македонска“, „тракийска“ и „добруджанска“ нации са част от социалното инженерство на Кремъл. То цели да реставрира влиянието на бившата империя върху изгубените територии и сфери на влияние в Източна и Югоизточна Европа зад маската на решаването на националните въпроси. Паралелно с работата по изобретяването през 20-те и 30-те години на миналия век на молдовската, белоруската и ред други нации на територията на СССР, на ръководения от Г. Димитров български филиал на комунистическото движение е поверено уреждането на „националния въпрос“ в България - по каноните на болшевизма. Съветското настъпление към Балканите в края на Втората световна война дава зелена светлина за чудовищния експеримент със съдбата на народите от близкото „зарубежие“ на съветската империя.

Представят си сега някъв център да се нагласят за влияние, ама не се сме толко прости, че да не знаем каква им е идеятя и докъде стига руската ръка изпод масата.

Имайте предвид, че идеята на сърбите трябва да бъде одобрена от Москва или е изцяла идея на Москва. А какво се крие зад това- знаят само в КГБ. Трудно ще се хванат балканските държави на тази въдица. Но знайте че има и доста балами на Балканите ...

Малей, каква каша са забъркали, сърби и великоалбанци ще правят съюз. :) Стойте по-далеч, че може пак да стане патаклама.

Който се опитва да седи на два стола , обикновено седи на земята !!! Живела Бугария !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

България трябва да слага прът в такива планове това е стратегическия ни интерес - в никакъв случай да не се допусне силна Сърбия или нов съюз около нея. Надявам се нашите тайни служби да си вършат работат независимо колко Бойко се гъбарка с Вучо и го тупа по гърба като на селски мач.... А стратегическия ни интерес произлиза от факта че Сърбия никога няма да се превърне в добър съсед на България. Това е доказано с времето само че сърбите в моменти когато са слаби като днес намятат една безобидна премяна на сваняство и православие и русофислтво. Когато са силни са арогантни и забравят за русофилството дори. Сърбите са тъповат народ (чалгата и кафанската култура не прощават на никого, а те са по напред от нас ...) та не би трябвало да стоим безучастни а да водим играта по наши правила.