Коментари - В. "Курир": Вучич има план Б - балкански съюз като подготовка за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България трябва да слага прът в такива планове това е стратегическия ни интерес - в никакъв случай да не се допусне силна Сърбия или нов съюз около нея. Надявам се нашите тайни служби да си вършат работат независимо колко Бойко се гъбарка с Вучо и го тупа по гърба като на селски мач.... А стратегическия ни интерес произлиза от факта че Сърбия никога няма да се превърне в добър съсед на България. Това е доказано с времето само че сърбите в моменти когато са слаби като днес намятат една безобидна премяна на сваняство и православие и русофислтво. Когато са силни са арогантни и забравят за русофилството дори. Сърбите са тъповат народ (чалгата и кафанската култура не прощават на никого, а те са по напред от нас ...) та не би трябвало да стоим безучастни а да водим играта по наши правила.

Който се опитва да седи на два стола , обикновено седи на земята !!! Живела Бугария !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Малей, каква каша са забъркали, сърби и великоалбанци ще правят съюз. :) Стойте по-далеч, че може пак да стане патаклама.

Имайте предвид, че идеята на сърбите трябва да бъде одобрена от Москва или е изцяла идея на Москва. А какво се крие зад това- знаят само в КГБ. Трудно ще се хванат балканските държави на тази въдица. Но знайте че има и доста балами на Балканите ...

Представят си сега някъв център да се нагласят за влияние, ама не се сме толко прости, че да не знаем каква им е идеятя и докъде стига руската ръка изпод масата.

Датиращите още от 20-те години на миналия век решения на Коминтерна и неговата Балканска комунистическа федерация за създаване на „македонска“, „тракийска“ и „добруджанска“ нации са част от социалното инженерство на Кремъл. То цели да реставрира влиянието на бившата империя върху изгубените територии и сфери на влияние в Източна и Югоизточна Европа зад маската на решаването на националните въпроси. Паралелно с работата по изобретяването през 20-те и 30-те години на миналия век на молдовската, белоруската и ред други нации на територията на СССР, на ръководения от Г. Димитров български филиал на комунистическото движение е поверено уреждането на „националния въпрос“ в България - по каноните на болшевизма. Съветското настъпление към Балканите в края на Втората световна война дава зелена светлина за чудовищния експеримент със съдбата на народите от близкото „зарубежие“ на съветската империя.

между два стола.ха.ха.ха сърбия не е за ЕС , а за съветски съюз вечна дружба с диваците от руската педерация..ха.ха

Тоя хем иска с Русия,хем иска в ЕС,е няма как да му се получат работите!

ама много ги разбираш тия работи, на кого какво и как ще се получи.

Като оня от 1934 ли, страхливи чекиджии?

Нашите уж националисти да обърнат внимание на сръбските имперски апетити към македоние вместо да се занимават с тъпотиии..

сливи, орехи и сирене

Мераци и самохвалство! В голямо количество.

И сръбска музика....

Отказ на Макрон за разширяване в посока Кутмичевица, план Б на Сърбия, активност на Русия в посока Сърия - пълен синхрон.

Тея сърби не могат да си намерят място, това е заради Русия рабира се. Сърбия е тяхната територия на Балканите. Никакъв Балкански съюз няма да стане, защото България, която е центъра на балканите е в Европейския съюз. След като той се разпадне, чак тогава може да стане балкански съюз и то, само ако от София кажат, ДА!

Вучич, ти цунка ли Борисов?

"друг авиопревозвач би летял безплатно" ... да да и един мармот свива шоколада.... Райънейр летят абсолютно безплатно по тази дестинация. Още при качването в самолета ти предлагат безплатен сандвич, вода и избор между вино и ракия (за редовните пътници и двете). На изпроводяк подаряват по един парфюм Гучи или Армани.

Стоките в самолета не са закупени като част от полета, а второстепенни доброволни добавки и не е задължително да са безплатни. Ясно е също че от търговска компания рядко би се летяло безплатно освен като част от двупосочна комбинация.

"Няма икономическа логика да отказваш услугите на един и да ги възлагаш на друг срещу субсидия, смятат икономисти." Всъщност забрана спрямо едната фирма не само завишава цените, намалявайки броя на конкурентите, а и представлява елементарна несправедливост спрямо въпросната фирма, без значение коя е тя.

ЕС е най-големият външноикономически партньор на страните в региона. Делът на Сърбия е минимален. Не блестят нито с производство, нито с потребление. Затова никой не се натиска да си партнира с тях на по-високо ниво.

Вучич,пий си шльивовица,не пий водка,идват ти безумни идеи...

уау, ако македонците имаха малко разум, не само че биха отказали, а биха скочили веднага в посока БЪлгария. Ако Сърбия, Албания, Косово и Македония направят общо пространтво, то това значи обединение на албанците и тотално изчезване на Македония под шапката на Сърбия!1 Пълен нонсенс за македонските политици. Ако бях на тяхно място, бих бил доста притеснен от тези идеи на Албания и Сърбия!!

PEYTSCH

Сърбо-Албански Балкани....

Русия ще сложи линия Сърбия, Македония, Албания на Балканите и познайте кой остава зад нея и извън разпадащото се ЕС!

разпадна се СССР до като квичахте как капитализЪмЪ ще умре а сега ще чакате да се разпадне и ЕС но нито вие нито децата и внуците ви ще го доживеят та квичете си тук до като пада по някоя копейка

PEYTSCH

Едва ли сам го е измислил...Путин ходи да му го каже на ушенцето...Старата претоплена манджа понамирисва на...„Югославието“ в примес от бая мюслита...

Сърбия отново с план за "Югославия"

няма да ни позволи бе, ако всички балканци сме в общ съюз ще сме господари на тая част на света.

вучин нЕма нищо, това си е некав кремълски план