В края на мандата си: Херо Мустафа получи орден "Мадарски конник" от Румен Радев (снимки)

Държавното отличие се връчва заради големите заслуги на дипломата за задълбочаването на стратегическото партньорство между България и САЩ

Обратно в новината

Коментари - В края на мандата си: Херо Мустафа получи орден "Мадарски конник" от Румен Радев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целуна ли я по темето. Или нали е темерут само и стисна ръката.

ПИЛАТ Пилотски , няма начин да не се натегне на началника си ??? Тая ни разказа играта , а аз разчитах да ни върне " трите морета " а тя ни обеща война , но ни рецитира " надежда " Лошо Седларов , много ЛОШО

"...Страната ни ще продължи да разчита на САЩ за модернизацията на Въоръжените ни сили и за укрепване на отбранителните способности на Българската армия като устойчив гарант за националния ни суверенитет..." Каза президентът на България... Позор...позорище. Войската единствена в Европа, може би в света без пленено знаме и загубена битка...ще разчита за въоръжение, че да пазим суверенитет... Е как някой ще пази твоя суверенитет щот' ти продава оръжия когато си иска? Тия се забравиха...помня тия недовършени мостове и недовършени виадукти в ж.к.Младост до околовръстен път...и недоизградените булеварди от там до Цариградско шосе... Как са мислели хората преди 40, 50 години за бъдещето... Сегашните РАЗЧИТАТ на помощ, за да пазят суверенитета си... К'во бъдищи ва брат?! Дай а зеа пърити и ш'вида ко ш' ста'а...

Стойността на орден "Мадарски конник" рязко падна. :) В момента се равнява на значка "Георги Димитров".

Интересно ако беше даден орден на Митрофанова , как щеше да реагира платената журналистика и редовният гражданин???

Янки вън

И ТОВА АКО НЕ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ......РАДЕВ,НЕЩАСТЕН И НИЩОЖЕН СЛУГА.ПОЗОР.

Б.клук,Мустафа,американски шпионин!Колко български посланици се наградиха в щатите????Защо им правите четки на такива убийци! Праща български педера....а. на антибългарско обучение в САЩ,после като се върнат тук почват да работят ИТта да трият профили на истинските българи ! АМЕРИКАНСКАТА СХЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА! ПРАВЯТ СЕ НА ГОЛЕМИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ,НО РЕАЛНО НЕ Е ТАКА МРАЗЯТ НИ! И НИЕ СЪЩО!

И от нас по една гьостерица по мазния и гръб за изпроводяк.

Радев двуличник безкраен.

Мунчо си купува да не го закачат. Но защо за сметка на всички нас?

Тя пък защо приема?

Подмажат се на някой и готово. Стави ченгесарски номера. Но Мустафа я отзовават. Сигурно Мунча затова и връчва ордена.

Хайде сега и Байдън-един там,по-какъв да е орден -на Елена.За най-гнусно и миризливо слагачество.

Що за президент е Мунчо който раздава ордени на хемафродити който всячески работи против България

Боже е това не очаквах. Тази дето слага маска и казва всички хамерикански герой носят маски.Тая ли .....Защо падаме толкова ниско на тая джендърка.

Херо беше симпатяга сега ще докарат някой навъсен старшина или другата крайност джендър.По вероятно старшинка да строява тука нашите сополи за да държи източния фланг на НАТО в готовност.

Де кой мине замине да те нагъзи и да те работи отзад. А ти наведен и надупен да си мълчиш и да не смееш дори да гъкнеш. Пфуууу.

Много кратки мандати. Наша Елена изкара 15 години там и на тръгване я хванаха да краде на летището, щото явно не и е стигала заплатата ( или пък просто като стар комунист е свикнала всичко да и е базплатно, сиреч платено от всички нас).

Цар Борис е давал ордени на Фон Паулс и Гьоринг, бай Тошо на Брежнев и още маса съветски другари. Що пък Радев да не даде на говедарския травестит

Орден за заслуги за свалянето на Бо.Ко, че нещо да не се обърка новият превъзходителен англосакс. Тя османли кизи добре се ориентира в обстановката, защото сме от една порода, но англосакса може да напардю нещата б.рзо. Или поне така Р.Р. го е страх...

Браво! Да им раздава ордени на Мостафата и Москаленко, но да не дава оружие и солдати. Даже да извади от старите от складовете и да им ги закичва. Орден Г. Димитров 1ва степен да им присъди, но да ги праща дома с празни ръце. Той и фюрера вместо муниции е хвърлял ордени над Сталинград, но резултатът го знаем.

Мунчо веднага да бъде обесен.

Какво стратегическо, какво партньорство сте санували? То си е чисто васалство... Ако бяхме партньори най-малко трябваше да имаме 4 военни бази на реципрочно основа в щатите.

ще получи кокалче или друго кучешко лакомство от своята господарка. Хей, Руци, да ти е сладко!

за това че такива булдоци са заръфали България

Накрая ще вземе да изпревари бащицата по лицемерие,ту така ,ту инак.. а бе само подложки в тази държава

Българссият народ както винаги е на страната на братска Русия. Руснаците са наши приятели, вие американците сте врагове и окупатори.

Polina

Българскят народ? Хахаха, разкрай се от страната ни. Урод.

Недей квака ма патко..миндил. Пфу

Аз пак не разбрах, освен Мадарския конник, Херо ще си вземе ли и Кирчо, Асан и Бойкикев?:))) Защото те могат да са полезни и за америкън демокръси на място, в САЩ - необятна страна, необятни възможности. Един щат само да го равъртят стига:)))) Ако Херо ги оставя тук, в изгнание, в тази изстрадала държавица, няма никакво развитие за тях:)))) Дали е разказала на Ради, че не са шарлатани, а са свестни момчета? :))))

в Кюрдистан им трябват само конници, магарета - не

Вън от България мръсни американски окупатори.

А искаш зелена карта, интернет че и самолетчета, орьфляк!

два пъти гласувах за теб и се чувствам предаден... Събуди се!

И сега за кой ще гласуваш - за Киро Лалата, Первазов и Асен Спецов - групата на любовниците, сьпругите и семейните бираджии?

езикът ти хвана струпеи, циреи и мазоли вече от близане и лизане на задници, бе! Не се ли измори вече? Не те ли е срам най-много от теб самия? Достойнство, чест и себеуважение нямаш ли?? Сутрин като застанеш пред огледалото доволен ли си от това, което виждаш??? Къв офицер си бил ти, бе?!?!

А в края на 2023 тавриш Путкин ще получи орден “Ядрен Кур”, изпратен право от Аляска :-D

Путин ще си я върне... И тя е руска!

не е руска, индианска е, като всички завзети от империята територии

Отвратен съм от този т.нар. президент. Триморецът и беззъбецът рЯдев.

защо па триморец?

Радев,Радев и ти ни изостави.

Нека на предстоящите избори да захвърлим всички т.нар. евроатлантически подлоги на бунището.

Партия не е подчинена на Мустафата? Възраждане нали бойкотират изборите. На практика ДС масончетата ни хвърлиха в месомелачката. Щото позволявате да ви водят за носа от 33 години и когато трябва да реагирате само дрънкате а никой не иска да рискува да хвърля камъни по Парламатора. Са от най-умиращата статистически държава ще станете най-умиращата директно.

И кога точно, казваш, Възраждане са бойкотирали изборите? Престанете с тази отвратителна клеветническа кампания, когато няма други, за които да се гласува към днешна дата.

Доколкото знам, ВМРО бойкотират изборите, не съм чул Възраждане да са се присъединили към този бойкот!

Трябва да ги изхвърлим и то с много мощен шут в г*за!

Ужас

ㅤ

Не е лесно цял живот между фуражката и чорапите и накрая (по случайност) (п)резидент.

Същото може да се каже и за един друг така нареченен генерал, който ни се водеше премиер за последните десетина години!

Големите дупедавци на бг

тва мустакатото получава орден?

Мустафа: България е изключително ценен член на НАТО и на Европейския съюз, и изключително важен стратегически партньор на САЩ. "Като военни партньори сме задълбочили работата между нашите сили със съвместни учения и обучения, работим заедно за засилване на Алиасна", отбеляза посланик Мустафа. ТОВА СИ Е ЖИВА ОКУПАЦИЯ.

Като виден толераст еврогеец искам да попитам Руменчо защо не й спомена за изтребителчетата? А мунчо?

ги е порьчвал,питайте толупа.

Радев, не те ли е срам? Какво сътрудничество? Какви отношения? Слуга

да се махне тая отврат,защо,не.

Цената е шут на американските бази от нашата свята държава, създадена и отстояване векове наред с цената на много бащина и майчина кръв и безброй свидни български жертви. НИЕ ДРУГА ДЪРЖАВА НЯМАМЕ! НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ЗАВЗЕМАМЕ нито САЩ, нито никоя друга държава. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ КОЛОНИЯ! КАЗАХ!

Радев извърши непростимо предателство срещу Русия!

Всъщност управниците ни вършат предателство спрямо българските интереси! Нашият национален интерес диктува да не се месим във войната, която САЩ водят срещу Русия на територията на измислената държава Украйна (като използват жителите на тази страна като маша срещу руснаците)! Докато нашите управници ни правят страна в тази война (което ни прави легитимна военна цел на Русия), и са готови да жертват жителите на България в името на интересите на мафията, която управлява САЩ!

Не, на другарката Митрофанова ще даде орден Мадарски конник с мечове.

награди със средния заден крак на коня ... мдааа .

Радев се слага на руснаци, американци и турци. Уникален мазник и национален предател.

Мустафата постигна много за империята. Хем изпълняваме всички заповеди, хем си плащаме милиарди. И даже ограбеният ѝ връчва орден. Ще я повишат. Но интересно къде ли ще я пратят? Едва ли има друга страна с толкова сервилни управници.

Радев е болен и страда от някакакво разтроение на личността или какво? Значи от една страна крим е руски, ще налагаме вето на санкциите, трябва да се мазни на руснаците. От друга страна дава ордени на украинския и американския посланик. Обяснява как сме били поддържали украинците. Наистина ми прилича на някакво психично разстройство.

Радев превърна България в разграден двор с хипер инфлация, убииства и мигранти, безаконие и ежедневна мизерия.

Радев ли ходи вместо вас до урните? Той ли не успя да направи правителство 4 пъти? Ако смятате, че има подходящи управници, ходете да гласувате! Ако не ходите да гласувате, поне си мълчете и си сърбайте попарата.

Едно време ордените са даваниза заслуги, а сега на врагове, разсипници и предатели.