Коментари - Вътрешният министър на Италия се закани на крадливите роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно пак Германия, Италия, Унгария и Австрия ще започнат да въвеждат "ред" в Европа, за да оправят бакиите на Меркел, Юнкер, Обама и т.н.

Хм, сякаш се връща 1938-39 година!

Успех ти желая с делото с което си се захванал. Като привършиш те очакваме и у нас

Дааа,дошло е време някой да сложи ред в Европа! Първото действие е поставянето на циганите където им е мястото! За съжаление у нас само на Дончев жена му вижда истинския проблем! Време е за нова партия !

Време е вече да си казваме истината в очите, а именно циганите вършат 90% от престъпленията, независимо къде се намират по света. Затова трябва да потеглят за страната си по произход. Няколкостотин хилияди, в 1.1 милиардна Индия, са като капка в морето.

А, дано, ама надали . . . !

Ако най-доброто с което можеш да се защитиш когато някой ти обвинява етноса в крадливост и склонност към престъпления е че базираните на етнос преброявания са забранени от закона, значи нещата са много зле.Наистина зле.Партито за мургавите паразити в Европа отива на приключване и си е крайно време.След препиването с либерализъм махмурлука ще е страшен.

Забранено е да се броят Хората като Религия и Етнос ? Защо ? Та вече е време Европа , без Русия , да приеме Исляма - повече са Ислямистите .

След 100г. ще се гордеем, че сме спасили Циганите от холокоста, така както сега се гордеем с Евреите. За благодарност световното еврейство почти унищожи държавата ни, а за още по-голяма благодарност циганите ще ни изтрият напълно от лицето на земята !

Може би има надежда за Европа, може би тя се пробужда, все по често се повдига въпроса за мигранти и роми, това ме радва. Стига либерализъм и пасивност. Едно нещо е напълно ясно, лидерите които доведоха до това положение като Меркел, трябва да си ходят.

Най-после смислени изказания и действия от страна и на западноевропейски политици! Стига с фарисейските приказки за "расизъм" и "права на човека". Всеки вреден за мнозинството елемент от обществото трябва да бъде санкциониран, и то не се велурени ръкавици, а с железен юмрук.

Защо само да си ходят. Трябва да бъдат съдени. Или още по-добре, да бъдат изпратени да се интегрират в циганските гета.

ЕС на комисарите се разпада, Европа се пробужда за живот.

Какъв отвратителен расист е Салвини. Да обижда най-честните и най-работливите труженици на ЕС. Да обижда нещастните цигани, жертва на вековни предрасъдъци у хората. Крадяли били, нищо подобно, те само взимат това, което обществото им дължи. Били вандали и т.н. Нищо подобно по-трудолюбиви хора от циганите не съм виждал, където отидат и се заселят, веднага струпват къщи, макар да са от дъски и ламарини. Бедни били, ми бедни са като държавата не се грижи за тях. Плодели се били като хлебарки, какво искате от деца на обществото, които сами сте отблъснали, бе. Ми ще се плодят като не сте ги научили пишките им за какво служат и как да ги използват. Възмутен съм.

Един умен политик не като нашия продажен гъз

Логично е да се създаде "... организация за защита ОТ правата на ромите " и у НАС... .

Не евреите а руснаците унищожават България. Окупацията 44, ликвидация на интелигенцията и замяната и с престъпници чиито деца ни съсипват и до днес целувайки руския кгбист на руския.

Удрии

Нека въведат ред, че да можем и ние, без да ни обвиняват в расисъм, да се опрем на техните действия, и да пооправим проблема и при нас. Много по-лесно е да кажеш - така правят в Европа, защо ние да не можем. Защото нещата са излезли от контрол навсякъде, без 5-те най-големи града в България, няма закони за тях и правят каквото поискат, все едно са в Ромска държава, в която няма закони.

Екарисаж

окупирали са на майка ти потката и не сакат да се манат от та,м

Римляноте и ромите са братя. Това го знае всеки циган.

Учете се български политици!!!!!! Ако не можете да учите или да помните .. просто повтаряйте каквото правят по-умните от вас....може и да стане нещо ..по-добро!

Да ги изтреби до крак.

След 100 години никой няма да помни разни еврей / цигани ;))) Ше има само България и някакви смачкани паразити :))) Амин !

Лео

Съпругата му да се дистанцира...веднага!!!

Не го е срам! Тук не смеем да гъкнем срещу тях, той взел да ги критикува и обижда на етнос и кражби! Я какви са убавци и убавици, миришат на къпано бебе, едни такива възпитани и начетени и като минат в галоп с талигата, кучетата ги приветстват.

Ще си дойдете на хитлеровия - решаването на циганския и еврейския въпрос са жизненоважни!!!

Много добре направиха като запазиха Аушвиц - Биркенау!Време е да отваря врати отново и камерите да бачкат на макс....

Конкретните престъпления- с конкретни наказания. Никакви етноси не трябва да имат привилегии, включително - забрана за етнически организации, като ромските

Така е, но промитите червени мозъци няма да разберат. Виж само колко минуса са натракали. Руски подлоги, заслужават си кочината, в която живеят.

jingiby

Моля, не обиждайте римляните на "цигани"!

Карло Стасола изглежда не знае, че да направиш организация за защита правата само на една етническа група е проява на дискриминация.

Салвини, спаси и нас!!!

Вчера на паркинга пред Халите една женица отчаяно обикаляше с надежда да намери захвърлено портмонето си, откраднато от две мръсни, гнусни циганки пет минути преди това, поне с личната карта вътре. Пари, банкови и други карти, лични документи - всичко й бяха взели. Не ми се мисли как ще се оправя! А меверето спи, нехае, дерибейства!!! И правозащитните организации, също толкова гнусни като циганите, няма ли кой да ги затрие от лицето на земята?! Само заради тази толерастия гербавите трябва да носят съдебна отговорност като вредители на държавността!

Поне 1 човек се намери да го каже на всеослушание - мангалите се занимават само с престъпления и от това се препитават навсякъде по света. А къде е БХК или ИХК, ако смея да запитам? Или други цигонозащитни организациики? Или тука реват като линейки, защото някои продажни псевдо-"журналисти" им дават гласност, ама малко по-на запад от гр. Трън такива мръсници не смеят носа си да покажат.