В Ирак арестуваха убиец изнасилвач на момиче в Германия

Али Башар е бил арестуван от кюрдските сили за сигурност в Северен Ирак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за младото момиче и за всички други жертви! Още като показваха снимките с орди от мъже идващи в Европа беше ясно, че ще има изнасилвания и убийства...Беше ненормално да идват такива тълпи от мъже... И сега този убиец с родители и 5 братя и сестри как се върна в Ирак толкова бързо, а преди въпреки че му е отказано жителство...Дано го осъдят най-жестоко, защото такива изроди само това заслужават! Дано германците не се правят на много либерални и да му дадат само няколко години затвор! Правилно е заглавието на вестника: АКО ГО БЯХА ДЕПОРТИРАЛИ ВЕДНАГА МОМИЧЕТО ЩЕШЕ ДА Е ЖИВО!!!!

"Сузана е нова жертва на егоистичната и лицемерна политика на канцлерката Ангела Меркел"

Оправданията на полицията и на Меркел са безумни! Нямало връзка, видите ли, между престъпленията и миграцията. Просто случайно съвпадение.

Мда, жалко за момичето и за всички жертви... А Германските депутати ОТКАЗАЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТ миграционната политика на Меркел Бурката...

Добре са го хванали. Дано сега и да го осъдят и изпълнят присъдата. Дано не го пратят в Европа, защото, каквито сме оглупели европейците ще го вкарат за 6-7 години в 5 звезден хотел "ол инклузив".

Че това деяние в Ирак наказуемо ли е ?

" Властите се опитаха да успокоят обстановката, а началникът на криминалната полиция Холгер Мюнх каза, че не бива да се прави връзка между престъпността и имиграцията. " А връзка между престъпността и управляващи бива ли ?

че е това ченге да ме светне! Аз пък си мислех, че изнасилавнията се извършват основно от старци на по 80 - 90 години! Малеййй колко съ бъркал! А иначе терминът е суперпредставеност - напр. при около под 10% от населението мигрантите са представени над 30% в изнасилванията и над 75% при груповите изнасилвания.

дане го връщат в "ГФР", а да го съдят кюрдите на място: Там присъдите за изнасилване са смърт, и се изпълняват след ден.

Да никои не харесва евреите, и сигурно има защо, не знам не познавам такива, но аз не съм чул евреи да изнасилват.... Но мюсюлманите изнасилват собствените си деца, пък какво остава за това еврейско момиченце...

Ау че лошинемци отказали му жителство......е сега ще го върнат в Германистан,ще му предоставят адвокати и накрая ще го накажат жестоко с7год. затвор с кабелна телевизия,джамия и три пъти на ден агнешки дюнер на втората година за добро поведение ще го пускат в отпуска събота и неделя,а на третата ще го освободят и ще му дадът общинско жилище с газ и топла вода на петата ще извика своите родители и братята си и ще има хепиенд в тази тъжна случайна случка в прекрасе Германистан.

Чужденец бил помогнал да го хванат?! Иракските власти го арестували. Германската полиция въобще нещо направила ли е? Или тях гостите на меркел не ги засягат!?

PEYTSCH

НЕЗАВИСИМ КЮРДИСТАН !!!!

Минаващия, чети по често бе момче. :)

"В Ирак арестуваха убиец-изнасилвач на момиче от Германия". Може и "В Ирак арестуваха убиец и изнасилвач на момиче от Германия."

Арабина ,ако не убил момичето щеше да остане с 11 членното си семейство и сее заразата сред другите бежанци.Бързо се размножават арабите .Следващия канцлер ще бъде турчин или арабин.

ФРГ? това не го бях чел в статия от 30 год.

В нета има една яка карикатура - Хитлер гали по главата малко русо момиченце и му вика - Ангелино аз не можах де е...а мамата на европа но ти ще успееш....

"началникът на криминалната полиция Холгер Мюнх каза, че не бива да се прави връзка между престъпността и имиграцията. Той изтъкна, че младите мъже извършват престъпления много по-често от останалите възрастови групи и жените. " Този е гений!!! Аз пък си мислех, че обкновено 97 годишните европейски мъже най-често нападат момичета като ги гонят километри пеша. Хващат ги , правят 100 лицеви опори пред тях и след това правят секс. Този началник е идиот и лизач на Меркел - сатаната.

Дойчетата са много интересна нация - преди 70 години Хитлер им беше виновена, сега Меркантилната. Все едно те само не си ги избират вождовете...... И те кат нас българите - все вожда и е виновен. Все едно сами не избираме тикви да ни управляват 3-ти мандат....

Не може човек, който НЕ ИСКА да има деца да определя съдбата на бъдещите поколения! Неговият хорисонт на живота, неговата визия за бъдещето се изчерпва със собствената му кончина! След нея и потоп!

Ще се събудят немците... Но вече е късно...

PEYTSCH

Вярното е, че един изнасилва и убива, а друг само гледа и докладва къде е трупа...Танто за танто. Избягали с 8 самолетни билета през Истамбул, като Алито бил с фалшива самоличност, но малкия се надява на азил щото е на 13 години...Умрелия ? Ами Бог да го прости, а Меркел да го забрави като десетките други жертви на гостите...

Поредното нелепо заглавие...

И още по-нелепо написана статия

хелзинския комитет , нещо, някой да има да казва ? До тук я докарахме ...

Чакай сега, Хелзинският комитет е ангажиран да организира гейпаради.