В Гърция забраняват пушенето в присъствието на деца

Парламентът ще гласува размера на глобите, които се очаква да надхвърлят 1000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

В цървуландия пушача е по важен от детето. И властта за да не загуби електорат няма да приеме такъв закон, освен това дори да го приеме той няма да се спазва и санкционира както стана със заведенията!

да опиташ да отровиш белите дробове на деца си е опит за убийство

Браво А в БГ кога?

tova e umen ministur

Браво!

Скоро говорих с едни англичани, които постоянно повтаряха - тук в България е рая, тук сте свободни, тук сте хора и живеете като хора.... питам ги защо бе?! Отговориха ми - докато се рушкахме един на друг след всяко правило, забрана или ограничение... превърнаха държавата ни в кошер от правила, а нас ни превърнаха в роби. Тръгнали са да ни правят на маймуни и нас, но дано нещо се счупи и не ни превърнат в зомбита живеещи по хиляди правила и отнемайки свободата ни.

Ами тоя англичанин да стои тук щом не му харесва. Там се живее нормално имено заради правилата. В БГ е анархия и кочина!

Споко бе, това за Бай Ганьо не важи! Пушене, пиене , бездомни кучета! Няма проблем.

В случаят за самите гърци няма да важи, както обикновено, но нашенци ще го отнесат там! А ти си лягай довечера с комплексите и живей щастливо!

направо смаян, не знам тези полицаи как изживяват това унижение, което политиците им нанесоха и тяхното ръководство, и доколкото подпитахме тук там – няма един задържан нарушител и нито един санкциониран за тези деяния, които според Окръжна Прокуратура и Ръководството на Полицията не са престъпление. Е, да, няколко преписки, които ще потънат в някой шкаф, но избори идват, избори, а на останалото майната му, респект няма да има, така че горките извършители спокойно ще пият немска бира след като се прибират по работните си места в Германия, ааааа Германия, ама там не смеели да правят такива неща, там имало законност, имало държава, имало респект към полицията., А тука, мила Родино, кучета ни яли. Боже, Боже, Опази България.

Не разбирам какъв е проблемът в пушенето на открито... А в тази ултра-кадяща нация да спрат пушенето от днес за утре ми се вижда невъзможно.

С тези си тъпотии, ще се докарате така наречените анти пушачи, да ви намразят, както мразят педалите. Почнахте да ставате досадни.

Пушенето трябва да се забрани и в присъствието на Непушачи!

НЕпушачите трябва да се забранят в присъствието на пушене.

Мъдростта на човешките права е именно в това да не си позволяваш да димиш с тази смъртоносна и отвратителна смрад, с която абстинетно-наркомански си овързан, около свободните от нея хора!

Никой не им е виновен на пушачите, затова че са такива, а именно зависими от отровния дим , така че да си пушат, колкото си искат, но далече от останалите.

Браво!