В ЕП започна процедура по отстраняването на обвинената в корупция Ева Кайли

Пълномощията на 44-годишната заместник-председателка на ЕП вече са замразени

Обратно в новината

Коментари - В ЕП започна процедура по отстраняването на обвинената в корупция Ева Кайли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зли съсухрени вещици и пръчове, завидяха на убавото момиче и го бастисаха:)))

Всички коментират кого са хванали, а никой не коментира заради кого - заради Катар! В светлината на световното първенство и отпадането на водещи европейски отбори, дали натиска не е върху Катар да внимава, кой ще отиде на финала? Или как ще се свири на полофинала Франция - Мароко? И въобще натиска да е върху Катар за газа? Само си разсъждавам!

А, Урсула няма ли да си ходи ?

В Евросъюза се краде още от създаването му. Спомням си една афера от 90-години с една председателка на ЕК, лична приятелка на Митеран, имаше някакви истории, че куп французи без образование и знания са били назначени в европейските структури, въртели и получавали милиони по проекти на ЕС. Нас, поне тогава ни нямаше там. Тия са нарочили, тия са "хванали" , а керванът си върви все по-богат.

Да не са и спретнали номера на кметицата на Младост????

Сега ще и назначат наш гошев за прокурор...

А лобистите на САЩ и ИТ гигантите кога?!

Просто ЕП трябва да се премести в БГ ;)))

Го пуснаха от ареста, прокуратурата му прикрива корупционните сделки, а полезните идиоти го преизбират.

Много и е гръцко името,особено Кейли!Дано се събудим някой ден.

В развитие европейски страни има корупция, но има и реакция на институциите срещу нея. У нас корупцията се толерира и/или прикрива от институциите.

За разликата в отношението към корумпираните в нормалните европейски страни и у нас.

В ЕС се крадат и перат пари от самото му създаване. Това разследване е само върха на айсберга. Далаверите на урсула Лайнен са публичен факт. Ами "помощите" за Украйна?

Горката ЕВА!!Процедура за отстраняването и! Потвърждение,че корупцията на ЕС е в нейното ДНК. Урсула и нейните поръчки на ваксини си беше чиста корупция. Поздрави АДАМ

А госпожа Урсула кога? Ето това ми е важно .

Вчера Дир (ника) написа, че председателя на европарламента - мента имал 14 заместника. Ако е вярно, веднага да се запише в Гинес.

А чекмеджетата на нощните шкафчета проверени ли са?

На тая и открили няколко стотин хиляди евро, тука на тиквата цяло шкафче с кинти и милиарди откраднати и нищо! Изглежда не се е отчитала където трябва.

А правиш ли разлика, че "на тая са и открили" а за Боко показваха само разни снимки с това злато, острова дето си бил купил в Гърция още се продава и то от държавата а не от агенция а испанците завършиха разследването си за къщата на Боко с едно изречение - няма данни за престъпление?

Чел си разследването на испанците?

Не съм го чел. " „Докладът, който аз видях, нямаше точно споменато лице, но имаше снимки на Бойко Борисов. Не го уличават директно, но го дават като част от доклада и има замесени висшестоящи лица в тази афера“, каза Кирил Петков." Ето това прочетох. Даже простия не посмя да го обвини а дрънкаше и мънкаше.

да не е извършил престъпление по испанското законодателство, на испанска територия. НО ПО БЪЛГАРСКОТО ДА Е ИЗВЪРШИЛ 100. КЪДЕ Е РАЗСЛЕДВАНЕТО?

Гепили са я щот не си е платила (не духала) "на който трябва".

Не че са ми мили и драги евродепутатите, но не ги ли избира народът на съответната страна и защо интернационалната сбирщина в ЕП ще ги отстранява, щом и кажат Лайнянен и борел или както се казва? Те не са там по волята на лайнен и борел. Защо не разследват преседателката за корупция за ваксините -? Защото, проверочно, е взела милиаРДИ, а тая милиони. Че то, ако се вземат заплатите им и допълнителните плащания и всички командировки и битови, за които им се плаща, тя може да спести поне 200- 300 000 евро на година. Всичко е можела да си купи и сама.

Хак и е кат е проста. За друг път да знае - пачките в нощното шкафче и спиш спокойно. Хахаха

Тази красива и умна жена я превърнаха в символа на корупцията. Навсякъде четем биографията и и гледаме снимки. Случйно ли е, че е гъркиня? Всички знаем че има ли корупция и престъпност, то тя идва от Балканите или в краен случай от Италия! Същото беше и с финансовата криза в Гърция. ВИНАГА КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЕЯ ВНИМАНИЕТО ОТ НЕЩО ВАЖНО, ИЗЛИЗА ТАКАВА НОВИНА. В СЛУЧАЯ ИМА ЗАМЕСЕМ ВИДЕН БРЮКСЕЛСКИ ЛОБИСТ. НЕГОВО ИМЕ И СНИМКА ВИДЯХТЕ ЛИ НЯКЪДЕ? Да се запитаме първо, преди да издаваме присъди, какъв интерес има една красива, умна и успешна жена да взима подкупи. Та тя може да се справи във всяка една ситуация, навсякъде.

Какъв е интереса ли? Да стане красива, умна, успешна и ......богата!

Прочете ли и биографията? Тази не е глупава. Освен това 600000 евро ги печели за 2г като евродепутат. Има 2 висши, много амбициозна и е била години водеща в телевизията. Нито е нудаеща се, нито ако си поиска ще и откажат. Цялата схема е добре прецелен удар по левите партии. Нека да видим как ще се развие тази история.

Явно не е яздила/духала когото требе.

В тези структури мачизмът е забранен и отречен. Освен да лигави бабата.

Просто нея са е хванали. Нито е първата, нито единствената нито последната! Преди 1-2 години Дойче Зеле направи документален филм за това как немски депутати в Брюксел са взимали пари от Баку за да повлиаят на ЕС отностно войната с Армения. Имам и познат който работи там в Брюксел. Дрога, абсолютен мързел и непотизъм, подкупи и свърталище на 1000 чужди служби които само те дебнат. Да не говорим относно качеството на назначените хора...смешници, гейове и парашутисти в едно 90% от случайте! Аз лично съм работел в подобен тип организации и знам за какво става на въпрос. Брюксел е абсолютно същият. Огромна яма за пари, НИКАВА РАБОТА не се върши, огромни заплати и други привилегии, корупция до шия (от която дори и аз съм се възползвал) и почивна станция за хора които са свършили работа и услуга на разни политици по държавите от където са назначени. Това са организации чиято цел няма нищо общо с мандата с който са направени. Тяхната цел е една: Да има площадка на която държавите члени просто да поддържат връзка - което повечето пъти не е работа - за да може от време на време, като има криза, да има бързо къде да се срещнат (и тогава да...има доста работа за вършене). Но 98% от времето работа не се върши!

Влюбен съм в Ева Кавали!

Всички сме...

Защо ли ми се струва че хубавата милфка е само една бримка от едно чудно брюкселско чорапче? И дали в момента една баба е съвсем спокойна че няма да стигне и до нея? Какво ли е прегрешението на Евчето че да постъпят така жестоко с нея? Нещо е недоплатила където трябва? Или се е забъркала с нелиберални сили и тенденции?

Ей, тая и за таковане става, освен за корупция! За разлика от Мърсулата... Но дъртата вещица явно си пази позициите! След уличаване в корупция - повишение, ама само за нея, не и за конкуренцията!

Ние пък си имаме МесиЯ... само на нощното шкафче не може да му стъпи...

Туй бая убуу, взимам го...барабар с кинтите.

Ние сме най-корумпираната държава, няма бито един в затвора от най-високите етажи на властта, Рашков има 18 имота, тази мадама само 6, в материала не става дума каква е понационалност, леле ако беше българка. Във висшия орган ана ЕС има доказана курупция, ние сме били най-курумпирани. Прост народ, слаба държава, бедна държава.

То в коя пък "бяла" държава има такива осъдени, че и в затвора? Аз доколкото помня най-много някоя глоба за някой мениджър евентуално и толкова. Че то поне в диктатурите сегиз тогиз някой провинил се бива разстрелян или обесен.

Да Ева Кайли да ева...

Тая освен подкупи, толкова к е сгънала също.... Мани мани и това не е лесно.

Страхотна секси мацка.Жалко че е корумпирана.

Нямам нищо против заедно с нея да потрошим гепените кинти.

Смърди, смърди, та чак се не трае! По целия път от Брюксел до София, смрад!

Супер е каката да дойде тука веднага я избираме за президент

Лаченаааа....! Браво какче!