В Атина Ковачевски информира лично Фон дер Лайен докъде стигна вписването на българите в конституцията

"Има място за разговор с ВМРО-ДПМНЕ", увери северномакедонският премиер в интервю за телевизия "Сител"

Обратно в новината

Коментари - В Атина Ковачевски информира лично Фон дер Лайен докъде стигна вписването на българите в конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са по българи и от нас! Гледат по втория начин, да заобиколят, да се промушат, голяма работа, някакъв си там договор? Селяндурски тарикати!

САЩ и ЕС напират да се разширят на изток както стана с НАТО и затова накрая ще се съгласят Северна Македония да бъде приета в ЕС, без да се зачита мнението на България за вписването на българите в конституцията като част от народа. Не случайно в САЩ и Германия се говори за македонска азбука, народ., език.

В Брюксел ги усещат вече макетата в какъв комунизъм са затънали и сръбски юнашки кафански бабаитлък! Още малко им трябва да се поизложат!

И тези са като нас, ще направят "сглобка" на несглобяеми партии, само и само всички да могат да крадат... "Антискиот народ" му предстои "После ебанье, ке има каенье", но ще бъде късно... Македонците си мислят, че като се карат с България, печелят идентитет и признаване... Слепи са да провидят, че единствения печеливш в дългосрочен план е Велика Албания... Бог да ги прости!

Toя горкия има нещо аутистично в муцуната.

Даже перото с мастилото още не са наплюнчили, ето това е! А на Фон дер Лайен може да бъде пробутан всякакъв текст на български език от тяхната КОНСПИРАЦИЯ - тя нали български не знае, то може и дини и пъпеши да са вписани вътре, за нея е все тая...

Пред народа си говори едно навънка говори друго.

да заповяда правенето на една временна сглобка

Нямат си Слафчу Трифонов да направи партия да ги оправи.

Македонското Възраждане също както бългаските си тавариши спъва по всякакъв начин европесйката интеграция на Македония и вписването на българите в конституцията.

До под кривата круша?

Отдавна трябваше да приемем Македония в ЕС. България и Македония без граници в една държава и при свободно движение на хора, услуги и капитали. Това е нашия български национален интерес. Руснаците газ ще пикаят, както и оня с измисленото име, как беше Мицкоски или нещо такова!

Така де, но и Макрон им го каза, че без френска любов нищо добро не ги чака.