Коментари - В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл | Днес.dir.bg

Коментари - В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл | Днес.dir.bg

Коментари

Пълна глупост. Китайците правят реклама на УКВ дрон чрез поставени лица- Аматьори- Пълни лъжци в личен план, скръндзи и използвачи и представящи се за Анти-терористи.

Сомалийски пирати са били

Моля ви, превеждайте от руски без идиомите! В оригиналният руски текст е пишело "вьiзчислили", което е идиом за "разкрили" на български, "изчислили" в този контекст в нашия език не се употребява.

Младите журналисти по начало са далеч от истината, но са специалисти на тема FAKE NEWS.

е не да се изчислява, а да се анализират фактите. Иначе е чиста пропаганда.

Stanko

Хм.Към всяко изявление на САЩ и Русия подхождам с недоверие.Все пак толчав дрон да долети до Кремъл без да бъде забелязан ми се струва трудна работа.Или е било театър.

Разбира се - украинските служби са имали информация, че Путин ще е на покрива по това време и са пратили 2 дрона да го убият. По-скоро е като демонстрация: вижте до къде можем да стигнем! И ако дроновете са излетели от украинска територия и са прекосили 500км до Кремъл, където има купчина уж безаналогова техника, която пази периметъра - това е голям срам за въздушно-комичните сили. А и такива малки дрончета няма как да прелетят такова разстояние.

Абе бунак малки дрончета може да се пуснат и в самата москваако не знаеш те и над белия дом пускат от време на време, иначе много ги разбираш сигурно си бил нгвс

Зелински и сие - ЕПМ!!! Целия свят искат да въвлекат, а конфликти има навсякъде по света!!!

В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл, но могат ли да прогнозират за ответна реакция на руснаците срущу резиденцията на Зелеински

Дават картбланш на Русия за ответен удар по основния команден център в Куиф Няма да се намесват.

Голямо откритие. Изглежда си мислите че.непомним на какво са способни САЩ последно с дрон убиха генерал от Иран. Не са забравени вашите деяния в Чили Никарагуа Куба Сърбия Сирия Либия Виетнам даже и в Турция. Напомнете на джендърите кой бомбардира Българските градове през ВСВ колко бяха жертвите и разрушенията

Напомни на джендърите и кой бомбардира Варна и Балчик и кой нападна Добруджа, кой подкороса сърбите да ни нападнат в гръб и чии са думите: “За да бъде властта ни здрава и и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер”

Хвърлят ги под влака. Вече не им трябват. Сами да се оправят. Ако бяха показали по-добри резултати поддръжката щеше да продължи. Сега вече няма голям смисъл. САЩ постигнаха целите си и по-сериозното им ангажиране в този конфликт на другата страна на света не прави смисъл.

За това ли Зеленски не му стиска да се върне в Украйна.......

и ФАЩ взеха да топят усраина ;)

А норвежкото правителство призова да внимаваме за руски китове шпиони, те били специално обучени от КГБ да разузнават

A Зеленски призова международната общност да финансира серия от десетина междузвездни сонди, всяка от които да предупреждава хипотетичните извънземни цивилизации, за агресивната война която води Русия. За жалост това е истина, а не проруски фейк.

Тюлени, баце, като на Ристьо ристьвото :)

А накрая ще се окаже че е скумрията , на която сега и е сезаона фактически , и тя може да се промъкне по-незабелязано - Пасажите са големи и трудно могат да различат Руските скумрии от дригите ?!

Почват да се усещат краварите леко- полеко и прехвърлят всякаква отговорност в двора на Зельо.Колко още ще е жив?Путин няма да го убие е ясно.Но вече става излишен за господарите си.Въпрос на време е да се отърват от него и ни лук яли ни лук мирисали.Ама никой вече не им вярва на лъжите.

Попитах чат бота дали осуетеното от ФСБ планирано от украинските спец служби взривяване на Ленинградската и Калининската АЕЦ може да се смята за демократично взривяване на АЕЦ. Може, при определени условия, каза, защото международната общност провеждала многопластова демократична политика и всички било много сложно и зависило от много фактори. Подобно ми наговорори и за северен поток 1 и 2, пак било демократично. защото международната общност еди какво си

Попитах чатбота: Кое е смешното във вица: "Попитали чатбота, кражбата на сирийски петрол от САщ демократична лие? Чатбота започнал да отговаря със "Международната общност.." и питащият натиснал копчето"спри" " ? ChatGPT: Смешното във вица е комичната ситуация, в която чатботът започва да отговаря на въпроса си за кражбата на сирийския петрол с "Международната общност..." без да завърши изречението. Това води до забавната реакция на потребителя, който натискайки бутонът "спри" прекъсва безкраен поток отговори от страна на чатбота.

То тв ги командват а уж били изчислили wtf

Интересно, "казвам ти дъще, сещай се снахо", това е издърпване на ушите на зеления наркоман, явно нещо е сгафил. :)

зеления наркоман е еврейн и ще се отърве, не щото го пазят ми щото знае как да се опази:))) хем бачка за руснаците и леко ги пързаля хем бачка за американците и много ги пързаля, накаря ще е първенец и за руснаците и за американците и ще се измъкне ни лук ял ни лук мирисал, само евреин може така добре да пързаля други евреи

Няма, няма :)

според китайските деца чатДжиПи е повреден софтуер, според запада е по висш итлект от техния самия. пита се трудно ли е да се създаде по висш интлетк от на запдняк? не говорим за интелект китайско дете,а за нещо по просто

Не говори от името на китайските деца. Нито си дете нито си китайче :) Поне се научи за какво пишеш или поне как се казва :) Да оставим правописа ти. ЧАТ ДЖ-ПИ, може да се казва джипито ти, 'дето ти лекува хемороида! Иначе простотии ръсиш от край време.

е то 30 години все лидерите са ни с твоя манталитет, а поне с чата се баламурках и видях че е пълна простотия, която е популяризират за да може да се хване за нещо запада, че иначе констуркцията му ще се рапзадане и ще се подменят шефовете, ще като домино, и смятам че ще оздравително за запада, щото съм фен на запада, а ти си продукт на гангрената на запада... затова не правиш грешки но мисленето ти, изказа ти, изводите ти , аргумените ти са силно лимитирани, нам български ограничени, но си така скроен че даже не го осъзнаваш, а се имаш за някъв експерт и то по високо технологичен, преди годин щях да съм способен да правя чат джи пи не не есложно, но рабоата ми с келеши и дуяцио т твоя род те деградира, ..... не върви на добре запада истинските екперти в този сектор избягаа от този сектор отдавана добре че са иднииците да го подържат

А според руснаците, чат джипи бил господ бог, а Путин е неговият пророк. Та колко ли акъл имат руснаците?

:)) това ли е най-умното което измисли не ме учудва, че на руските тролове им плащат по 4000 лева, а на вас ви плащат със бургери и усмивки

Надеждата на някои украински силовици, Русия да отвърне на опита за покушение над Путин, като ликвидира Зеленски е напразна, по лична заповед на Путин, Зеленски трябва да бъде опазен жив, за да подпише безусловната капитулация на Украйна. Това ще е най-голямото унижение за ЕС и НАТО. И ще се цитира следващите няколко милиона години цивилизация.

зеленски е човек на Руснаците, затова го пазят, но пък след атаката изчезна Залужнии

Важното е Путлер да бъде убит и режимът в Русия да бъде сменен. Тогава пак ще потече към Европа евтиния руски газ, а потокът от украински емигранти ще спре.

До АнтиБългарина: Запада трябва да пази Путин, че иначе вероятността да стане по-лошо е примерно 85-90%, а да остане същото 10-15%. По-добре за тези с ценностите е абсурдно да се допуска.

Пита ли са Чат Джипитипи, ма той нали "халюцинира" та изчислил убедителна версия. Бу ахахаха

И тръбите няколко украинци с яхтичка и фалшив български паспорт ги бяха взривили... Айде тия приказки на друг да ги разправяте! Гадни американски терористи! И 3-те сгради от самолетите паднаха на 9/11, макар, че едната дори не е удряна, а от офис пожар на горните етажи не може да падне цяла сграда! А в световния търговски център се е забивал и преди самолет и не е падал. Дори температурата на корящия керосин, който няма въздуха подаван от реактивния двигател не е достатъчна, за да стопи стоманата, а на снимки тя изглежда, като изрязана, а не стопена!

Сградите ги събориха рептилиите. Между другото разместила ти се шапката от станил и вече те зомбират по 5g.

Внимавай, да не паднеш от опорката за плоската земя!

Яхтичката, носила сигурно барокамера, за да не умрат водолазите от голямата дълбочина и километри многотонови въжета, за да спуснат тонове експлозиви, които идеално да изрежат тръбите... Д Ева това яхтище!

Само се чудим какво бяха онези двама ватника на покрива в 3 часа през нощта? Въпросът е риторичен.

Кой през нощта е седял да снима оня купол там и случайно така без да очаква каквото и да било е заснел атаката на тоя дом. Защо атакуващия дрон поразително прилича на квадракоптер купен от магазина. Кой и защо решил да организира покушение срещу путин атакувайки празна сграда където се знае че путин го няма. Как така тоя дрон си лети напълно необезпокоявано?

Руснаците са го очистили, че не взриви успешно Гешев и той ще изпълни законната си да арестува Путин.

Американското разузнаване обслужва интересите на----американското разузнаване,..или на някой шефове на американското разузнаване ...или тези които са ги назначили и подържат на тези места. Няма случай в който американското разузнаване работи за човечеството, населението или друга страна, за други държави.

Да обслужва твоите интереси може би? Или интересите на русия? Я кажи сега как кгб е била благотворителна организация.

Да не би да искаш американците да работят за Ямайка, примерно?

Не вярвам на САЩ и мисля че Кремъл си е инсценирал всички атаки включително и убийството на комунистката Дугина.

Не е важно кой е пуснал дроновете, по-важното е, че на Пу му се стегна изпражнението!

Брей, тука путиноидчетата какви ли не "компетентни" мнения са изказали, само не можаха да ми отговорят на въпроса как два дрона са прелетели половин Москва без никой да ги забележи и то в условията на военна ситуация и повишена бдителност!? Явно представа си нямат от Москва, нито от руската/съветска шпиономания...! Момчета, помолете буля Митрофанка да ви прати на екскурзия да поразгледате, а ако няма начин поне по една карта на Москва да ви подари...

Важното е Путлер да бъде убит и режимът в Русия да бъде сменен. А как това как точно ще стане са подробности.

А тъпанарите като теб вярват че това би подобрило качеството им на живот.

Разбира се, че ще се подобри. България ще спечели от края на руските хибридни атаки, евтиния руски газ и края на войната.

Ето ви още един пример на човек който не е блокиран във вашият сайт: " 2023-05-24 23:17:29 Поли (нерегистриран) Майка ти да еба руска пачавра долна, миризлива и продънена!!!! Какъв общ език ма, путко заспала?!!!?! С тухла ще ти изравня лицето, докато те смачквам от бой крастава руска проститутка!!!!!!" ........................и аз трябва да чакам да поправите грешката си повече от 14 дена за да отговоря на гнусните обиди допуснати при вас!!!!!! ВИЕ ВЪОБЩЕ ДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ ЛИ СТЕ ИЛИ СЛУГУВАТЕ НА НЯКОЙ??? ВАШИТЕ МОДЕРАТОРИ ЗАЩО БЛОКИРАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА, А ДОПУСКАТ ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ПОСОЧЕНИТЕ ОТ МЕН? ПОЗОР!!! ЧАКАМ ТОЧНО 3 ДЕНА И ПОЧВАМ ОТ СЕМ!!!................... и после до всички други инстанции, които ще ви посочат правия път!!!

"Според американските служители агентите на украинските служби за сигурност работят независимо един от друг, а Зеленски не одобрява плановете за всички тайни операции и не дава преки указания на службите за сигурност, а само определя общата насока на работа" Първо хиляди войници оставаха откъснати от другарите си поради немарливостта на генералите си. А сега пък различните служби може ли да си правят каквото поискат без знанието или одобрението на върховният им командир, който еднолично може да се разпорежда с всичко в държавата!? Стига да било в правилната насока. Което ще е всяка руска позиция в или извън Украйна. А да не забравяме как основната войска за голяма контраофанзива е изцяло съставена от наемници с по месец два обучение за редовен войник, танкист и всичко друго. С такова командване и талибански тактики накрая Украйна ще е по-зле от Афганистан.

Тая атака беше с качествата (и търсения ефект) на атентата срещу Гешеф... Пълна инсценировка за обслужване на вътрешните нужди на бункерното джудже.

Може да вали, а може и да не вали… Как разузнавателна информация подлежи на изчисляване?

Защо се излагат да се правят на ударени и незнаещи какво и как техният подчинен слуга когото държат на системи прави? Па толкоз ли ни взимат за тъп да го ева? Виж, мога да го приема ако лъжат собственото си население. Там 90% са абсолютни дебили!!!

Това няма значение ..Всичко е по старому.. Укропъъ ще ги бият яко ..Дорде посинеее .Ахаха..

Работата е ясна. Унищожението на укрофашистите ще продължи. До пълното изтребване

Няма значение кой е организаторът на атаките. По-важното е, че орките, включително Путин, вече не могат да са уверени в сигурността си на собствента си територия. Така е, когато започваш война срещу по-силен противник и бързо бързо оцапваш гащичките...

на боб или на кафе

какво толкова има да изчисляват... като е достъчно да си погледнат фактурите представени от "външни" подизпълнители;)

Че атаката си е вътрешна руска работа няма никакво съмнение, въпросът е дали Путин е знаел (инсценировка) или не (опит за покушение)... Иначе ако някой си мисли, че дрон може да лети над половин Москва и да го забележат чак над Кремъл значи никога не е ходил в Москва...

Редно е, украинските майки да го направят на кайма, независимо къде, как и защо се намират и какъв инструментариум ще ползват.

най сетне и американскот разузнаване да разбере, че дрона е на американското разуанване. Попитали Радио Ереван: -Президента знае ли какво става в ЦРУ? Радио Еревна: -Не! А шефа на ЦРУ знае ли? Радио Ереван: - Не! А ФБР знае ли? Радио Ереван; - Не! Кой тогава знае какво прави ЦРУ? Радио Ереван: - Руснаците!

Всички обаче знаем кой стои зад теростичните атаки на Русия над Украйна - Путин.

Да, знаем, но стоят нац;ионалистите, отгледани, пазени и обучавани от америка и ЦРУ даже преди края на ВСВ :)

В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл ----------------------- Установили са, че дронът е техен?

Пак щом chatGPT не са питали - добре.

Коментари - В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл | Днес.dir.bg

Коментари - В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл | Днес.dir.bg

Коментари

Пълна глупост. Китайците правят реклама на УКВ дрон чрез поставени лица- Аматьори- Пълни лъжци в личен план, скръндзи и използвачи и представящи се за Анти-терористи.

Сомалийски пирати са били

Моля ви, превеждайте от руски без идиомите! В оригиналният руски текст е пишело "вьiзчислили", което е идиом за "разкрили" на български, "изчислили" в този контекст в нашия език не се употребява.

Младите журналисти по начало са далеч от истината, но са специалисти на тема FAKE NEWS.

е не да се изчислява, а да се анализират фактите. Иначе е чиста пропаганда.

Stanko

Хм.Към всяко изявление на САЩ и Русия подхождам с недоверие.Все пак толчав дрон да долети до Кремъл без да бъде забелязан ми се струва трудна работа.Или е било театър.

Разбира се - украинските служби са имали информация, че Путин ще е на покрива по това време и са пратили 2 дрона да го убият. По-скоро е като демонстрация: вижте до къде можем да стигнем! И ако дроновете са излетели от украинска територия и са прекосили 500км до Кремъл, където има купчина уж безаналогова техника, която пази периметъра - това е голям срам за въздушно-комичните сили. А и такива малки дрончета няма как да прелетят такова разстояние.

Абе бунак малки дрончета може да се пуснат и в самата москваако не знаеш те и над белия дом пускат от време на време, иначе много ги разбираш сигурно си бил нгвс

Зелински и сие - ЕПМ!!! Целия свят искат да въвлекат, а конфликти има навсякъде по света!!!

В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл, но могат ли да прогнозират за ответна реакция на руснаците срущу резиденцията на Зелеински

Дават картбланш на Русия за ответен удар по основния команден център в Куиф Няма да се намесват.

Голямо откритие. Изглежда си мислите че.непомним на какво са способни САЩ последно с дрон убиха генерал от Иран. Не са забравени вашите деяния в Чили Никарагуа Куба Сърбия Сирия Либия Виетнам даже и в Турция. Напомнете на джендърите кой бомбардира Българските градове през ВСВ колко бяха жертвите и разрушенията

Напомни на джендърите и кой бомбардира Варна и Балчик и кой нападна Добруджа, кой подкороса сърбите да ни нападнат в гръб и чии са думите: “За да бъде властта ни здрава и и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер”

Хвърлят ги под влака. Вече не им трябват. Сами да се оправят. Ако бяха показали по-добри резултати поддръжката щеше да продължи. Сега вече няма голям смисъл. САЩ постигнаха целите си и по-сериозното им ангажиране в този конфликт на другата страна на света не прави смисъл.

За това ли Зеленски не му стиска да се върне в Украйна.......

и ФАЩ взеха да топят усраина ;)

А норвежкото правителство призова да внимаваме за руски китове шпиони, те били специално обучени от КГБ да разузнават

A Зеленски призова международната общност да финансира серия от десетина междузвездни сонди, всяка от които да предупреждава хипотетичните извънземни цивилизации, за агресивната война която води Русия. За жалост това е истина, а не проруски фейк.

Тюлени, баце, като на Ристьо ристьвото :)

А накрая ще се окаже че е скумрията , на която сега и е сезаона фактически , и тя може да се промъкне по-незабелязано - Пасажите са големи и трудно могат да различат Руските скумрии от дригите ?!

Почват да се усещат краварите леко- полеко и прехвърлят всякаква отговорност в двора на Зельо.Колко още ще е жив?Путин няма да го убие е ясно.Но вече става излишен за господарите си.Въпрос на време е да се отърват от него и ни лук яли ни лук мирисали.Ама никой вече не им вярва на лъжите.

Попитах чат бота дали осуетеното от ФСБ планирано от украинските спец служби взривяване на Ленинградската и Калининската АЕЦ може да се смята за демократично взривяване на АЕЦ. Може, при определени условия, каза, защото международната общност провеждала многопластова демократична политика и всички било много сложно и зависило от много фактори. Подобно ми наговорори и за северен поток 1 и 2, пак било демократично. защото международната общност еди какво си

Попитах чатбота: Кое е смешното във вица: "Попитали чатбота, кражбата на сирийски петрол от САщ демократична лие? Чатбота започнал да отговаря със "Международната общност.." и питащият натиснал копчето"спри" " ? ChatGPT: Смешното във вица е комичната ситуация, в която чатботът започва да отговаря на въпроса си за кражбата на сирийския петрол с "Международната общност..." без да завърши изречението. Това води до забавната реакция на потребителя, който натискайки бутонът "спри" прекъсва безкраен поток отговори от страна на чатбота.

То тв ги командват а уж били изчислили wtf

Интересно, "казвам ти дъще, сещай се снахо", това е издърпване на ушите на зеления наркоман, явно нещо е сгафил. :)

зеления наркоман е еврейн и ще се отърве, не щото го пазят ми щото знае как да се опази:))) хем бачка за руснаците и леко ги пързаля хем бачка за американците и много ги пързаля, накаря ще е първенец и за руснаците и за американците и ще се измъкне ни лук ял ни лук мирисал, само евреин може така добре да пързаля други евреи

Няма, няма :)

според китайските деца чатДжиПи е повреден софтуер, според запада е по висш итлект от техния самия. пита се трудно ли е да се създаде по висш интлетк от на запдняк? не говорим за интелект китайско дете,а за нещо по просто

Не говори от името на китайските деца. Нито си дете нито си китайче :) Поне се научи за какво пишеш или поне как се казва :) Да оставим правописа ти. ЧАТ ДЖ-ПИ, може да се казва джипито ти, 'дето ти лекува хемороида! Иначе простотии ръсиш от край време.

е то 30 години все лидерите са ни с твоя манталитет, а поне с чата се баламурках и видях че е пълна простотия, която е популяризират за да може да се хване за нещо запада, че иначе констуркцията му ще се рапзадане и ще се подменят шефовете, ще като домино, и смятам че ще оздравително за запада, щото съм фен на запада, а ти си продукт на гангрената на запада... затова не правиш грешки но мисленето ти, изказа ти, изводите ти , аргумените ти са силно лимитирани, нам български ограничени, но си така скроен че даже не го осъзнаваш, а се имаш за някъв експерт и то по високо технологичен, преди годин щях да съм способен да правя чат джи пи не не есложно, но рабоата ми с келеши и дуяцио т твоя род те деградира, ..... не върви на добре запада истинските екперти в този сектор избягаа от този сектор отдавана добре че са иднииците да го подържат

А според руснаците, чат джипи бил господ бог, а Путин е неговият пророк. Та колко ли акъл имат руснаците?

:)) това ли е най-умното което измисли не ме учудва, че на руските тролове им плащат по 4000 лева, а на вас ви плащат със бургери и усмивки

Надеждата на някои украински силовици, Русия да отвърне на опита за покушение над Путин, като ликвидира Зеленски е напразна, по лична заповед на Путин, Зеленски трябва да бъде опазен жив, за да подпише безусловната капитулация на Украйна. Това ще е най-голямото унижение за ЕС и НАТО. И ще се цитира следващите няколко милиона години цивилизация.

зеленски е човек на Руснаците, затова го пазят, но пък след атаката изчезна Залужнии

Важното е Путлер да бъде убит и режимът в Русия да бъде сменен. Тогава пак ще потече към Европа евтиния руски газ, а потокът от украински емигранти ще спре.

До АнтиБългарина: Запада трябва да пази Путин, че иначе вероятността да стане по-лошо е примерно 85-90%, а да остане същото 10-15%. По-добре за тези с ценностите е абсурдно да се допуска.

Пита ли са Чат Джипитипи, ма той нали "халюцинира" та изчислил убедителна версия. Бу ахахаха

И тръбите няколко украинци с яхтичка и фалшив български паспорт ги бяха взривили... Айде тия приказки на друг да ги разправяте! Гадни американски терористи! И 3-те сгради от самолетите паднаха на 9/11, макар, че едната дори не е удряна, а от офис пожар на горните етажи не може да падне цяла сграда! А в световния търговски център се е забивал и преди самолет и не е падал. Дори температурата на корящия керосин, който няма въздуха подаван от реактивния двигател не е достатъчна, за да стопи стоманата, а на снимки тя изглежда, като изрязана, а не стопена!

Сградите ги събориха рептилиите. Между другото разместила ти се шапката от станил и вече те зомбират по 5g.

Внимавай, да не паднеш от опорката за плоската земя!

Яхтичката, носила сигурно барокамера, за да не умрат водолазите от голямата дълбочина и километри многотонови въжета, за да спуснат тонове експлозиви, които идеално да изрежат тръбите... Д Ева това яхтище!

Само се чудим какво бяха онези двама ватника на покрива в 3 часа през нощта? Въпросът е риторичен.

Кой през нощта е седял да снима оня купол там и случайно така без да очаква каквото и да било е заснел атаката на тоя дом. Защо атакуващия дрон поразително прилича на квадракоптер купен от магазина. Кой и защо решил да организира покушение срещу путин атакувайки празна сграда където се знае че путин го няма. Как така тоя дрон си лети напълно необезпокоявано?

Руснаците са го очистили, че не взриви успешно Гешев и той ще изпълни законната си да арестува Путин.

Американското разузнаване обслужва интересите на----американското разузнаване,..или на някой шефове на американското разузнаване ...или тези които са ги назначили и подържат на тези места. Няма случай в който американското разузнаване работи за човечеството, населението или друга страна, за други държави.

Да обслужва твоите интереси може би? Или интересите на русия? Я кажи сега как кгб е била благотворителна организация.

Да не би да искаш американците да работят за Ямайка, примерно?

Не вярвам на САЩ и мисля че Кремъл си е инсценирал всички атаки включително и убийството на комунистката Дугина.

Не е важно кой е пуснал дроновете, по-важното е, че на Пу му се стегна изпражнението!

Брей, тука путиноидчетата какви ли не "компетентни" мнения са изказали, само не можаха да ми отговорят на въпроса как два дрона са прелетели половин Москва без никой да ги забележи и то в условията на военна ситуация и повишена бдителност!? Явно представа си нямат от Москва, нито от руската/съветска шпиономания...! Момчета, помолете буля Митрофанка да ви прати на екскурзия да поразгледате, а ако няма начин поне по една карта на Москва да ви подари...

Важното е Путлер да бъде убит и режимът в Русия да бъде сменен. А как това как точно ще стане са подробности.

А тъпанарите като теб вярват че това би подобрило качеството им на живот.

Разбира се, че ще се подобри. България ще спечели от края на руските хибридни атаки, евтиния руски газ и края на войната.

Ето ви още един пример на човек който не е блокиран във вашият сайт: " 2023-05-24 23:17:29 Поли (нерегистриран) Майка ти да еба руска пачавра долна, миризлива и продънена!!!! Какъв общ език ма, путко заспала?!!!?! С тухла ще ти изравня лицето, докато те смачквам от бой крастава руска проститутка!!!!!!" ........................и аз трябва да чакам да поправите грешката си повече от 14 дена за да отговоря на гнусните обиди допуснати при вас!!!!!! ВИЕ ВЪОБЩЕ ДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ ЛИ СТЕ ИЛИ СЛУГУВАТЕ НА НЯКОЙ??? ВАШИТЕ МОДЕРАТОРИ ЗАЩО БЛОКИРАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА, А ДОПУСКАТ ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ПОСОЧЕНИТЕ ОТ МЕН? ПОЗОР!!! ЧАКАМ ТОЧНО 3 ДЕНА И ПОЧВАМ ОТ СЕМ!!!................... и после до всички други инстанции, които ще ви посочат правия път!!!

"Според американските служители агентите на украинските служби за сигурност работят независимо един от друг, а Зеленски не одобрява плановете за всички тайни операции и не дава преки указания на службите за сигурност, а само определя общата насока на работа" Първо хиляди войници оставаха откъснати от другарите си поради немарливостта на генералите си. А сега пък различните служби може ли да си правят каквото поискат без знанието или одобрението на върховният им командир, който еднолично може да се разпорежда с всичко в държавата!? Стига да било в правилната насока. Което ще е всяка руска позиция в или извън Украйна. А да не забравяме как основната войска за голяма контраофанзива е изцяло съставена от наемници с по месец два обучение за редовен войник, танкист и всичко друго. С такова командване и талибански тактики накрая Украйна ще е по-зле от Афганистан.

Тая атака беше с качествата (и търсения ефект) на атентата срещу Гешеф... Пълна инсценировка за обслужване на вътрешните нужди на бункерното джудже.

Може да вали, а може и да не вали… Как разузнавателна информация подлежи на изчисляване?

Защо се излагат да се правят на ударени и незнаещи какво и как техният подчинен слуга когото държат на системи прави? Па толкоз ли ни взимат за тъп да го ева? Виж, мога да го приема ако лъжат собственото си население. Там 90% са абсолютни дебили!!!

Това няма значение ..Всичко е по старому.. Укропъъ ще ги бият яко ..Дорде посинеее .Ахаха..

Работата е ясна. Унищожението на укрофашистите ще продължи. До пълното изтребване

Няма значение кой е организаторът на атаките. По-важното е, че орките, включително Путин, вече не могат да са уверени в сигурността си на собствента си територия. Така е, когато започваш война срещу по-силен противник и бързо бързо оцапваш гащичките...

на боб или на кафе

какво толкова има да изчисляват... като е достъчно да си погледнат фактурите представени от "външни" подизпълнители;)

Че атаката си е вътрешна руска работа няма никакво съмнение, въпросът е дали Путин е знаел (инсценировка) или не (опит за покушение)... Иначе ако някой си мисли, че дрон може да лети над половин Москва и да го забележат чак над Кремъл значи никога не е ходил в Москва...

Редно е, украинските майки да го направят на кайма, независимо къде, как и защо се намират и какъв инструментариум ще ползват.

най сетне и американскот разузнаване да разбере, че дрона е на американското разуанване. Попитали Радио Ереван: -Президента знае ли какво става в ЦРУ? Радио Еревна: -Не! А шефа на ЦРУ знае ли? Радио Ереван: - Не! А ФБР знае ли? Радио Ереван; - Не! Кой тогава знае какво прави ЦРУ? Радио Ереван: - Руснаците!

Всички обаче знаем кой стои зад теростичните атаки на Русия над Украйна - Путин.

Да, знаем, но стоят нац;ионалистите, отгледани, пазени и обучавани от америка и ЦРУ даже преди края на ВСВ :)

В американското разузнаване са изчислили кой е организаторът на атаката с дрон срещу Кремъл ----------------------- Установили са, че дронът е техен?

Пак щом chatGPT не са питали - добре.