”Южен поток” е направил относително малко разходи

За разлика от други проекти, ситуацията с "Южен поток" е малко по-добра, защото само малка част от капитала е разходена, заяви Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - ”Южен поток” е направил относително малко разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А милиардчето за дупката в Белене и другото милиардче за язовир Цанков Камък? а четирите милиарда грабеж КТБ? Ето 6 милиарда. После защо има ЛАФКА и защо сме страна управлявана от банда рубладжии.

Северен поток 2, ще е готов през 2019, тогава няма да има нужда от Южен поток...

За проекта се похарчиха много милиони държавни пари. Убедете се сами. Вижте истината за заплатите на шефовете на "Южен поток България" и БЕХ. Сканираните оригинални официални документи са качени единствено в "Ядрена престъпност" - блога на Георги Котев. Публикацията е от 02. 09. 2015г. и е озаглавена "Енергепийна калинка 1 в кабинета Борисов 1 - документи". Ще останете втрещени!

Каква е тази дума "разходена"? "Ожасно" безграмотен редактор!

слушате САЩ и си проиграхте възможност за 'Южен поток",а сега се щипете......да ви даде без пари ГАЗ-САЩ,но имате среден само....-измами и грабеж

ТОЗИ ЧОВЕКОПОДОБЕН БОЛЕН СИДЕРОВ ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНЕ ВСЕ ГО НАСИРА... АКО НЕЩО НЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ, КАЖЕТЕ НА СИДЕРОВ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЗА НЕГО... СЕГА ЗА "ЮЖЕН ПОТОК" БАЛТАЕ И НЕРДЕЛЕ ЕНЕРГИЕН ПРОБЛЕМ, НЕРДЕЛЕ СВАЛЕН РУСКИ САМОЛЕТ...НЯКОГА ПЛЮЕШЕ РУСИЯ, ДНЕС ТЪРСИ ПОДСЛОН СРЕЩУ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ И ВЪРШИ..

Е откраднал сравнително малко за разлика от другите руски проекти като АЕЦ Белене и Лукойл.

И за Южен поток така се говореше и се говори. После излизат цифрите и се оказва съвсем друго. Свикнали сме да ни лъжат, така че сме свикнали и да не вярваме.

И бая мърши от проекта живееха в пет звезден хотел до пристанището с поето всичко.... Бая над 10000 на месец за апартамент на човек само за хотел :)

Проектът беше прекъснат еднолично от руснаците и тавариш Путлер, така че е редно да искаме компенсации. Само продажните нехранимайковци - мурзилки в България могат да недоволстват от защитата на българските интереси! Те и за Лукойл да ги питаш, пак ще са доволни че за 15 години не са внесли и стотинка данък печалба! Всичко за Русии, всичко за матушка. Само в България има толкова много продажни копелета, които са готови да сложат руския интерес на българския.

Неустойки от друзя гейовете от ЕС трябва да се вземат и да се съдят за пропуснати ползи..... щом може да има свверни тръби, набукота и каквотомим изнася още.... Само детомнашите тъпи комисионври и крадци - политици нянат грам въображение...

Предлага се ново име - "Балкански поток"!? ЕК да помисли дали да прилага Трети Енергиен пакет??! Та то, това ще бъде Трето име!?

А какво ревахте до вчера,че парите са изххарчени,а сега са изхарчени малко и има отчет за тях. Кога ще станете нормални,честни управляващи и кога ще давате само истината без вашите пошли коментари???

Кътайте париците! Патокът ще се строи! Оставете приказките на Путин настрана!? Крайно необходим е на Нас и на Ръшата! Ръшите чакат федерализацията на Покрайната!? Тука тръбата по дъното е по-изгодна , отколкото през Балтика към джъманите!?!?

Секретно е, ама е така!!!

55 милиона за нищо.....

Днес по БНР слушах парламентарния контрол.Смаях се от наглостта на един реформатор"-Мартинчо се казва.Това копеле ,искаше руската страна да ни плати "неустойки за пропуснати Ползи!?"Пък аз почти бях повярвала ,слушайки го месеци наред по всички медии,че няма никаква полза от ЮП а само вреда. Боже ,прибери си версиите!Каква низост и простотия.Може да му съперничи само Илиян Василев-американо-турският шпионин,от когото отново е натресена статия тук.

Ако майка му и баба му имат пропуснати ползи - мужиците , а и чукчите - веднага ще им ги платят!?!?

...и доволни ша останат!....

много сте далеч от истината

Какво говори този човек?! 55 млн са много голяма сума, за която трябва да има отчет. Верно ли е, че имат заплати по 20 000 на месец? някои хора там?

взимаха по 10 бона фирмите които щяха уж да го строят и дори продължаваха да взимат дори като се разбра че няма да го бъде патока...

гответе се!ГОЛЕМИТЕ РАЗХОДИ ПРЕДСТОЯТ.Иск итальянцев к Газпрому: за россиян заплатит Болгария.Кроме того, не нужно забывать, что срыв Южного потока является следствием даже не европейских санкций, а прямого давления со стороны США на болгарское правительство. Поэтому, так или иначе, у Газпрома остается право регрессного требования к Болгарии в случае, если в Париже будет принято решение не в его пользу. Теоретические предпосылки к этому есть, и здесь нужно иметь в виду, что в последние годы очень активно инвесторы защищают свои права путем предъявления требований к принимающим инвестиции государствам.

Вервай си. Путлер лично обяви от Турция, че прекратява ЮП.

ама надали.В правото се работи с документи,а доколкото си спомням един умен служебен министър изпрати писмо в Москва преди изказването на Путин в Истанбул.

Тоя май ни прави на идиоти! Американците ни забраниха изграждането на АЕЦ Белене, за което ни "наградиха" с неустойката в размер на 1.5 милиарда евро + още толкова вече похарчени! По ЮП вече има регресни искове, почващи от 2 милиарда евро...които се очаква да бъдат връчени пак на нас, българите! В името на "братската" ни дружба с фашистката хунта в Киев, Варшава и Вашингтон!

За сьжаление е така, докато ни управляват такива дребни(продали се на дребно, а не ниски на рьст)предатели, нещастната ни Родина ще е на тезгяха. Някьде да чухте коментар от предателите за неустойката по Белене. Сега за сьщите пари за които щяхме да имаме цяла АЕЦ се обсьжда 1 реактор на Уестингхаус с нито 1 ркална реализация по света....

Къде е тази неустойка, бе лъжльо нещастен. И исковете са към Русия, а не към нас. Путлер обяви прекратяването на проекта. Таке че вие нещастни путлерасти най добре е да се гръмнете.

Малка, малка, но за Коледа, като дават същата на пенсионерите е ОГРОМНА...

ПУЦ - България!!!!/Професионален Учебен Център за народни представители/

"само малка част от капитала е разходена" - да се чете "открадната".

Има едно питане към Дончев: защо след като стана ясно че проекта ще бъде спрян, продължихме да кърмим до повръщане онези подбрани мъже и жени със средно 10 000 лева на месец?! Те какво точно работеха по спряния вече проект още година и нещо? И ако поставям този въпрос, то е защото тези пари са държавни пари и се дават от "иначе почти фалиралия БЕХ", който по едно време трябваше и да спасяваме!

Нямам думи за правителството, фани единия удари другия, евала ни как си ги избираме има няма 25год. Аман стига са се учили на гърба на народа! То и да прихващаха помалко пак добре.

Ако за Дончев 50 милиона е малка сума представям си какво разточителство се шири в държавата.