В Русия: България търгува по украински

България, един от ключовите участници в проекта "Южен поток", поднесе още една изненада, докато премиерите на Русия и Гърция Владимир Путин и Георгиос Папандреу демонстрираха солидарност за изграждането на газопровода.

Обратно в новината

Коментари - В Русия: България търгува по украински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарникарят и кухите глави около него не разбраха, че Русия не може да бъде изнудвана от страна като България. Вижте какво се случи на Украйна, която е 6 пъти по-голяма от нас! Северен поток + Южен поток(през Румъния евентуално)+ Син поток по дъното на Черно море към Турция( работи от няколко години). За нас ще остане един гол х..й! Когато човек е глупав - това е зле за него, но когато ни управляват глупаци - това е бедствие! Което, между впрочем, сами си натресохме.

Не ви ли писна от тъпите руски номера ? Вместо да търгуват - да изнудват. Тук е Европа и скоро няма да има нужда от руски газ. Тогава ще го продават на Китай, ако разбира се китайците не намерят някоя стара карта, на която Средна Азия е тяхна............

KOITO E PRVIL BIZNES S RUSIA DOBRO NE E WIDIAL.

Така и предполагах. Селският тарикат ББ ще докара през следващата зима една хубава газова криза на България. Подарък от герб, така да се каже!

дружбата си е дружба,но сиренето е с пари.

Браво бе! Ти затова ли си толкона умен, понеже гледаш филми за Ванга?! Толкова си тъп горкия, че не усещаш иронията на Чичо от Видинско!!!

Нека Русия се научи да плаща !!

безнадеждно е оложението с нашата самостоятелна политика. щеше да е добре поне малко да има някаква независимост. а то какво излиза - пак ни диктуват, само че този тът от едно посолство...

до TTT: за съжаление си много прав за разлика от кретените които пишат в този и други форуми.

Водеха се преговори и с президента на Азербайджан Илхам Алиев, който така и не може да намери общ език с Турция за условията на транзит Значи в същата статия. без да искат, признават че транзита не е материя за подценяване и едновременно с това искат България да я подцени :)) Как не. Много ясно че ще си защитим интереса на разумна и за 2 те страни цена.

до Чичо от Видинско: явно си тъп като гъз по добре намери в мрежата филма за Ванга и чуй какво казва тази жена за България и Русия. Аман от кретени като теб. Явно не си разбрал че наистина независимите държави имат ядрено оръжие.

Принуден съм да се съглася, рашките ще се съгласят на всичко само и само да ни натресат Белене.............. тези ни изпързаляха

прав ,болезнено прав си D.eui спомнете си само историята със строителството

А вие какво очаквате бе, руски блядове? Да си свалим гащите както преди 1989 или както си ги сваляха Гейчо и Гоце?

Да се махат рушняците Ша си ходим по гащи, обаче свободни. И ша си преплувам Дунава когат си искам да си ходя на гости на наште власи.

IUJEN POTOK VUN OT BULGARIA. ISKAME CHISTA RODINA !!!

che PATIAT NA GAZTA E SKAP, KOLKOTO SAMATA GAZ.Zatova im predstoiat edni i sachti pregovori s Ukraina,BG,Rumania i vsichki ostanali strani.Nikoi niama da dopusne spekulativno da zabogateiat s chujdata gaz.

бг участък е далавера - добре е да се ползва дори далаверата да е само 30 милйона годишно - познайте колко дтски градини и училища са това..... на бб ме се види малко ..... а хич?????

Май пак хитруваме по Ганьовски. Дано не ни излезе солено..

поредният театър, насочен най-вече към българската публика. Русия уж се тръшка за някакви 50 млн. долара, а всъщност вече е наточила лигите за безумните 10 млрд евро за Белене. Бойко пък симулира дръвчене на руснаците, като много добре знае че те ще се съгласят на символичните неизгодните условия за газопровода, защото имат много повече сметка да ни набутат ненужния АЕЦ за луди пари. Така хем даваме всичко на руснаците, като един истински троянски кон, хем премиерът ни се прави на борец за независимост от Русия. При простите хора това върви, ще се види и в коментарите във форума

ДА ОБЯВИМ РУСИЯ ЗА ВРАГ И ДА Я ЗАВЛАДЕЕМ!!

Колкото по-голяма става възможността за внедряване на нови технологии и източници на енергия, толкова по-активни ще бъдат и търговците на петрол, въглища, уран и газ. Монополът им е много сериозно застрашен. Иде видовден! А ние не трябва да изоставаме от събитията!

...Премиерът на Гърция, който дойде на власт миналата година също като Борисов, за разлика от него не се опитва да скъса енергийните връзки с Русия, пише изданието.... Поставянето на неизпълними условия на договарящата се с нас страна е галантен начин да торпилираш преговорите и изпълнението на проекта. Явно американците са дали добри указания на пожарникаря - да не действа съвсем грубо в това отношение...

Точно пък тия изнудвачи по-добре да мълчат! Настоявам за възможно най-бърза диверсификация на доставчиците (не транзита!) и да се спрат всякакви проекти от сорта на БЕЛЕНЕ.

тъй де газът и нефтът - също )))

караш ли си колата???карай карай малко ти остана...то стоя планов ремонт на нефтохима))) пардон на Лукойл,както реши Другарят Костофф