Лозан Панов настоява за уволнение на Владимира Янева

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов обжалва пред Върховния административен съд лекото наказание на бившия председател на СГС Владимира Янева.

Обратно в новината

Коментари - Лозан Панов настоява за уволнение на Владимира Янева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали първо твърдеше, че било лично, бе идиот и евтин манипулатор! Сега пък лъжеш, че било политическо! Ако не фактите и истината, постинги с аргументи и логиката в тях, то поне своите собствени постинги и лъжите в тях си чети, бе кретен! С две думи, задачата ти тук е да оплеш достойния човек Лозан Панов тук на всяка цена! Я да видим и на кого точно толи свиснет и достоен мъж по принцип е толква неудобен, сред огромната воня и помия, която се носи от съдебната система и особено от върховете й? Май изобщо не е толкова трудно човек да се досети, ако не е пълен олигофрен като теб, разбира се...

Eдинственият нормален в съдебната ни система.

абсолютно правилно! при тези провинения - затвор, за какво уволнение спорят!

Гущерът откъсва опашката си в опит сам да се спаси. Г-н Панов не саамо Владимира Янева е за уволнение, а всички съдии и прокурори вкупом. Те си знаят защо...Тази прогнила каста и система навързани с масонски и роднински връзки и ситеми изцежда и последните сили на българския народ която ще го доведе до гибел. Веднага да се назначи специална комисия която да освободи всички и да не се допускат роднини да работят в една система и да се назначат нови , некорумпирани и необвързани юристи завършили само в Софийския университет и то с упех не по-малко от 5.00.

гарвану око не вади, казва народа. КАК да я накажат, като и те са като нея? какво по голямо признание от това, че всички и съчувстват защото мислят и постъпват като нея! Лозане, Лозане .. съжалявам, но ти и тези като тебе си оставате малцинство в съдийската обшност :(

Не ги познавам и не ме интересуват и дваматга но според мен Панов е прав защото какво е това ''наказание'' за нещо дето не е свършила ама я оставят да работи същото нещо само че с по малка заплата????? Все едно да освободите убиец с нож примерно като му забраните да използва такъв за напред в действията си ама с пистолет или кол мопже:(((

Всички в съдебната система са за тотална смяна с нови лица неработили в системата досега.Включително и прокуратурата ! Да се сметнат законните им доходи ,обичайните разходи за живот и имотното и финансово състояние . Ще има огромни несъотетствия генерирани от корупция. Но никой нищо не предприема в тази посока !!!

Да не забравяме,че Цв. Цв. предложил Владимира Янева за шеф на СГС с аргумента,че "му била семейна приятелка".Коментарите са излишни!Подкрепяме г-н Панов,но вероятно ще остане сам и изолиран в тази битка,както се случи и със Бойко Атанасов.

Е, тъй де..."две каки" си хортуваха на кафе и сладки за опраскване... Едната я опраскаха, другата защо я пожалиха?;) Питам, щото и двете са от един дол дренки...

За Протокола : - г-дата Лозан Панов и Христо Иванов - Задължително В Работната-Ни Група по Право.

Кой Ванка, ве? Онзи ли! дето продължи делото на Луканов по планът," Ран- Ът"за унищожаване на българския народ?

А бре...,,защо ли ти съдии още се ослушкват и не осъдят корумпираните и обвързаните с властта магистрати..и да напълнят затворите и с такива ..и с министри..и всички нарушили законовите и етични норми-вижте румънците...,бре..-цяло правителство и бая депутати ги подредиха с ЕФЕКТИВНИ пръсъди и са в ЗАТВОРААА...!?До като не се осъдят и вкарат в затвора най -корумпираните и нарушителите на законите от викшия ешелон-НЯМА ООПРАВИЯ в тая шуро-баджанашка държава...!?

В тая държава,няма ли млади и образовани хора.Все едни и същи/всеки ден/се превъзнасят по медиите.Май е време в стил Ердоган да се,,опраскат,,Румъния го направи,Турците го правят...

Не сравнявай несравнимото? Хитлер с демокрацията?

У Булгарско е трудно да се направят истински реформи в този етап на развитието на,,демокрацията,, ни.Държавата не е,това което е.Истината е някъде там.Студио,,Х,, или досиетата,,Х,,

Тоя Панов уж искаше, па не искаше, па не му стискаше ( за поста) и сега отведнъж -хоп- много взе да знае.

четох несто за панов, комаи и тои не е светена вода ненапита... и тои е от заможните, дето не знаем засто са заможни ! като е толкова оправен засто не погне стотиците убииства, кражбите на еврофондовете, олигарсите.... ами янева, дето наредила да се подслушва... текста е транслитериран !

Гарван гарвану,....

Ти понеже не си анонимен. Още чакаме твоите свещени познания относно личните причини на Панов. Излез на светло, така да се каже

Това не го очаквах. Панов започва все повече да ми се издига в очите. Като се започне с личната му декларация, която същиса всички, скандала със СМС-а, сега и това... Успех му пожелавам, тази жалка тъпа и некадърна кифла заслужава да бъде изметена от съдебната система!

Само реформа тип Ердоган може да реформира съдебната система, всякакви други опити са ала бала прах в очите.

Айде, бе! Сал тая ли? Има такива, дето вземат пари, за да н е осъдят, за да пуснат, за да оправдаят! А тая разрешила без да има основание по закон някакви да се подслушват по-дълго време.. Я тоя газен лозан да се осъзнае и да мери с един аршин всички.

Живея в държава в която царува сал злоба и омраза Два милиона млади ги няма Кой в Европа, в Азия и отвън океана С табела социално слаб Снабди ни големият брат Задният двор на есето електорат на бесепето Тук няма народ просто му казват електорат Мангал, турчин и пенсионер чиновник полицай и разбоиник такъва е квотата наша е има и даскал и поп ала всеки копае на другия гроб Корупция, курви, дрога - пари Ех, божичко слез и версиите си ти събери.

Я поясни на неведущите какви са тези лични причини?

Всички съдии са за директно уволннение без право да работят в съдебната система доживот, само заради съдебната им практика да набеждават и осъждат невинни хора за да задоволят престъпните интереси на топлофикация и бандитите които се крият зад нея. Как е възможно да се говори за правосъдие след като има очевидна зависимост на съдии от престъпни фирми и лица? Съдиите убиха и разбиха живота на стотици хиляди хора по градовете и превърнаха законноста и морала във фалшиви понятия. За какво уважение и престиж може да претендират едни явни престъпници?

Oли..го..фр..ен, не цапай форума, с неграмотността си!!

Нали Ви е ясно ,че ако тя изгори ,доста магистрати също трябва да си идат.Гарван на гарван око не вади.

Тези "магистрати" ще престанат ли да си ги мерят? За наша сметка, нали? Заплатите са им велики, не си плащат осигуровки, ние им ги плащаме, вещите лица им решават делата с експертизите си.... за по сто лева, за работа от хора експерти, работили поне пет дена за една експертиза, със съответните рискове - огледи, прегледи на всякакви хора в къщи, ходене по съдилищата поне два пъти, дори и призовките вече не ни изпращат у дома! Обаждат ни се по телефоните сами да си ги вземаме. БЕЗОБРАЗИЕ, МЪРЗЕЛ И СРАМ!

Лозан Панов за президент!!!

о не! в никакъв случай! Втори път ВСС няма да сгреши толкова много в избор на шеф на ВКС.

Съдебна власт и престиж...... Те това не знам в кой тук си мисли че го има?

това Цветан Василев ли ти го поръча???????????? Понеже Ченалова вече му е под крилото и няма да я закачаме. Гнус

САМО МОЖЕ ДА СЕ УЧИМ ОТ ЕРДОГАН --МАГИСТРАТИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ НОВИ

ТОЙ ПРЕД КОГО НАСТОЯВА , НЯМА ЛИ ПРАВА ДА УВОЛНЯВА БЕЗ ДА НАСТОЯВА ПРЕД ТОЯ ДЕТО ГО Е НАЗНАЧИЛ И НЕГО

Тази още ли лобито около Цацаров и господарят им Певски я пазят. Ако сме нормална държава тази отдавна щеше да е извън Съдебната система!

не мислете че ви вярваме. Освен вие, вашите близки, любовнтици и приятели никой не ви вярва - ама и те не ви вярват. Те най-много знаят какви ги вършите. ЕС винаги само вас цитира за корупция и безнаказаност - верно по дипломатичен начин. Тези две к..у..р..ви нарочно пуснаха свои разговори по телефона, не на други хора, а свои - та те можеха да си кажат каквото искат. Заслужават ако не затвор то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УВОЛНЕНИЕ и няколко години поне да не работят в правораздаването. Да ходят да продават домати - ку..рве..те..ни.

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВКС! Тази никаквица трябва да бъде отстранена от съда като съдия ВЪОБЩЕ НЕ ЗА ГОДИНИ ,А ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! АЗ МОГА ДА ПОДКРЕПЯ С ДОКАЗАТЕЛСТВА КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ИЗВЪРШВАНИ ПРИ НЕЙНОТО РЪКОВОДСТВО НА СГС. ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИ СЕГА Е СЪЩОТО В СГС ,ОСОБЕНО С ТОЗИ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТАЗИ НИКАКВИЦА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОПКОЛЕВА. Аз съм Кр. Байч. мога много да помогна за отстраняването им от власт не само на Яневяа,но и на сегашните управляващи СГС. По времето на Янева са подменяне протоколи от заседания с други състави,угодни на управляващия "Буда" и сие Й.Фандък..., за да осъждат НЕСПРАВЕДЛИВО невинни хора за задължения към Топлохфикация-София ЕАД без договори ,без потребление, с 0 потребление.Мафиотските структури и изппълнения. Новия Председател на СГС е УБИЕЦ НА БЪЛГАРИ.Делата му се повтарят.За да изпълни поръчки на мафията е отстранил против волята му съдия Ценов и го е изпратил в Търговското отделение ,за да сложи удобен човек на негово място и да има друго решение НА СЪДА. Сега направи същото като отстрани съдия Чомпалов / забележете след като вече е имало заседание с председателствуването му .В протокола пише друг Председател от управляващата клика. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:Съдия Чомпалов е запратен в Търговското отделение без да е завършил делото. Въззивницата е осъдена НЕСПРАВЕДЛИВО ОТ СЪДИЯ ТАТЯНА НЕЦОВА/УДОБНАТА И НЕКОМПЕТЕНТНАТА/ СЪЩО ТАКА Е ОСЪДЕНА ВЪЗЗИВНИЦАТА НА ГЛОБА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ "ЗА ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ НА СЪДА" БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.Какви са "обидните квалификации? Цитирам: "Някой на някого е подшушнал" и .. СЪД И ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА!

Точно така г-н Панов, не може сле такъв скандал да върнеш същия само с намалена заплата, е просто нелепо, трябва да се изчисти съда от всички партийни и корумпирани съдии, ако искаме съдебна реформа, то трябва да се изчисти и съда от тях. Браво , така се прави в цивилизования свят, трябва да имаш мнение и да отстояваш принципите си.

Пътят е трънлив и труден, но трябва да се извърви. Радвам се,че има достойни и смели българи, които не жалят себе си в името на истината. Г-н Панов, народът ще Ви подкрепи. Успех!

АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА СИ ПОНЕСЕ УВОЛНЕНИЕТО,НО ПОНЕЖЕ Е ДАМА НА ЧИЧКО ЦЦ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЖАЛЕНА. ВЪН ОТ СЪДА,БРАВО НА ЛОЗАН,ПОДКРЕПЯМ ГО.МРЪСОТИЯТА В СЪДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНА.

Ма тая още ли не са я уволнили?

Получи се така, че българският народ по презумпция смята цялата тая сволоч от прокурори-хотелиери, от съдии-социално слаби и от следователи собственици на барове с Слънчев Бряг, за дълбоко корумпирани. Но няма как да са всичките такива. Там сигурно работят и честни хора, но те са незабележимо малко. Тоя Панов ми изглежда един от тях. Има излъчване на честен човек. На него пък по презумпция му вярвам. Не зная дали не греша. Кажете вие!

Браво на Лозан Панов! Дано добрите сили го пазят и му помагат! Да изринеш "Авгиевите обори" е почти непосилна задача, но дори желанието да започнеш да го правиш заслужава адмирации.

Чоки

Лозан Панов президент !!!

Става ли,бе?!

И аз настоявам!

Само да напомня, че действащата в България конституция е от 1991 г.и тогава някои си я направиха за себе си. Колкото до Панов -бих го предложил за президент !

А ПИТАХТЕ ЛИ ЦВЪК-ЦВЪК?И МНОГО Е ВАЖНО КАКВО ЩЕ КАЖЕ ГЕРБ,НАЛИ ТЕ КОМАНДВАТ И НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РЕШЕНИЯТА НА СЪДА!!!

мисля че Панов е абсолютно прав, има много мръсотия в съда а това протеже на ЦЦ наистина трябва да се уволни и да бъде наказана поне 10 години да не заема държавни постове, но едвали има политическа воля, при нас всичко зависи от политическата воля