Служебният министър уволни най-висшия чиновник в МВнР

Постоянният секретар на МВнР Георги Димитров е освободен. От ведомството отрекоха причина да е агентурното му минало. Димитров обаче ще си търси правата в съда.

Обратно в новината

Коментари - Служебният министър уволни най-висшия чиновник в МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя димитров каде нищо нестава и набута 15 играчи дипломати на вънка трябва да го садат

Този Даниел Митов действа като чистач на мафията! Той дали знае какво трябва да прави и как да действа един истински "външен министър"?!

Всичко е едно безкрайно.....демократично :)))

Смешен плач. Назначават ги политически, а как искат да ги уволнят? С почести за вярна служба на народа? Гадове мръсни!

Хайде сега , много сте чистоплътни господа седесари! На 5.10. дадохте вота на явни ченгета, постови шапкари и пожарникари, а сега се гнусите от кариерен дипломат, сътрудник на 1-во главно /външно разузнаване/ в съответствие с професионалните му задължения!

drishko

Това министерство трябва да го съкратят първо с 30%, после с още 30%. МВнР е символ на клатенето на ... шапката.

Лошото в случая е, че юридическото ниво в министерствата е на много ниско ниво и този шаяк като едното нищо ще го върне съдът обратно на работа. А обещетението ще е за сметка на всички данъкоплатци.

Да се внушава: " Борисов е агент от службите"!

При условие че цялата му рода са комунисти, и от малък е закърмен със комунистическата идея, какъв трябва да бъде?

УФФФФФ!

Назначението му може и да е политическо било, но уволнението му идва от служебното правителство на ГЕРБ като се кълняха, че функциите на служ. правителство са само да осигури нормалното проведане на изборите и, че нямало да правят никакви промени. Справка: досега са "обезглавени" важните ИАП /важната за Боко структура/, ДНСК, Митници и др., а сега пък се подготвяме и за дипломатите. Но ... евала на Боко: отново народа гласува за него, въпреки, че искаше да увеличи тока /оттам и всичко останало/ с огромните 10%, но не той разбира се - той е добрия, а това да го свърши служебното правителство което нищо нямало да прави освен избори. Аман! ГЕРБеристан!

Едно от първите неща, които правителството, назначено от недоразумението Плевнелиев и неговия работодател - ББ, беше да смени 15 областни управители(от 28).Това ли са функциите на едно служебно правителство?И за децата е ясно, че тия кадрови промени, включително и повишава не цената на тока, се правят под диктовката на мутрите, очаквайки да се завърнат "на бял кон" във властта. "Материалът" в БГ не е просто лош.Той е прекалено лош, за да може да се живее нормално! Наистина е безумие, да се натискаш да те управляват хора, излезли от подземният престъпен свят, нагли и безочливи.

Защото оценка 3 не е лоша оценка. За незнаещите тя означава "Изпълнението отговаря на изискванията". Това е най-честата оцевка при годишните атестации. А оценка 2 означава "Изпълнението е над изискванята" и се пише сравнително рядко. Т.нар. служебен министър или не познава правилата за атестиране или много държи да се сложи на господарите си. То какво да се очаква от един политически плазмодий, минаващ от партия в партия, само и само, за да прави кариера...

Ето за това цивилизованите държави си спретнаха по една лустрация..... и си спестиха куп пари и ядове..

А защо човек, свързан с ДС е на този пост ? Кой го назначи и защо ? Къде бяха медиите тогава, да кажат, че ДС продължава да живее ? И никой ли не знаеше ?

Едно време поне имаше ДС, сега сме един "разграден двор". Човекът е дипломат. Съвсем нормално е да е работил за външното разузнаване.

На този пост е задължително лицето да е от ДС и сега ...ако не защитава държава за какво е там ..

Това Митов американски гражданин ли е?

че уволнили една червена гнида назначена от Вегенин. Защо не беше коментирано наглото му назначението преди месеци.

Ако очите на човека показват душата, то на този индивид определено не вдъхват доверие!

от 1 до 5 като 1 е най-високата - Това е НЕМСКАТА СИСТЕМА за оценяваме - да смениме и оценките в Училище, ще да може да е по-лесно за рабиране?

Ако оставим ДС и всичко останало - неудържим безскрупулен кариерист (от най-противен социалистически тип), готов да прегази всеки, оказал се на пътя му.

АМАН ОТ ДС АГЕНТИ

АМАН!

Но не го уволняват, защото е бил агент. В ГЕРБ всички са агенти и доносници.

Отново типично по български! Поръчка, която не е изпълнена и изпълнителят отчаяно бърза. Поръчителят се радва, защото мисли, че създава необратими факти. А липсват отговори на елементарни въпроси: - Защо отне толкова време, за да се съберат тези уличаващи непроверени данни? - Защо по стар живковски почин се предлагат на неудобните постове в чужбина? - Проверени ли са изнесените факти, послужили за основание на уволнението или отново данъкоплатецът ще плати за нечия прищявка? Или Външно вече бюджетира разходите и обезщетенията по изгубените дела? - Кой постави годишните оценки? Какви са оценките от предишните години? - Защо беше пуснат уволнения в отпуск, а не го уволниха веднага? - Кой има интерес от подобни ходове преди започването на разговорите за съставяне на правителство? - Защо министърът не издържа на натиска? - Защо, кой, ... ? - И докога младите политици ще дъвчат дъвките и ще сърбат претоплените манджи на стари кримки, доказани нарциси и посредствени комсомолски работници, опитващи се да се отърват от имиджа на треторазрядна номенклатура, докосвала се до горните етажи на властта, носейки куфарите на децата на висшите функционери? Очаквайте отговорите ...

То много хубаво ченгетата да се уволняват и млади хора да идват. Ама, като виждам какви са сегашните и идващите управници, съм убеден, че са махнали човек, който им пречи, т.е. читав човек.

най-висшия чиновник в едно министерство не беше ли министъра...?

НЕ, ПУРКО! МИНИСТЪРЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА, А ЧИНОВНИЦИТЕ СА ПЧЕЛИЧКИТЕ! ДОКАТО НЕ СХВАНЕМ ЛОЙ КАКВИ ГИ ВЪРШИ В ЕДНА ДЪРЖАВА ВСЕ ЩЕ СИ Я КАРАМЕ ПО ЖИВКОВСКИ - КОЛКОТО ПО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА УПРАВНИЦИТЕ. КОГАТО ХОДИТЕ НА УЧИЛИЩЕ, ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ! :)))

Много правилна постъпка на министъра. Стига сме крачили назад. Това беше абсолютно реваншистко и ретроградно назначение от кукловодите на Вигенин.

Мекотелото дани уволни единствения Българин в бардака... , пардон , в външно : ))))

ХИБРИДНАТА ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА НА ПУТИН В РОДИНАТА НИ Е НЕОСПОРИМ ФАКТ!

Митов и Шаламанов трябва да останат и в следващото правителство!

Ако ги избираме по показателя-най добре целуващи чужди задници,оставането им е задължително

Те двамата са истински евроатлантици, като мене и повечето българи; това вие от Кремъл няма как да го приемете, но мен ме боли к... за вас. Защо те е срам да си напишеш онова "й" на края на името?

Не мога да разбера защо голяма част от коментиращите поставят под един знаменател всички от ДС.С какво са прегрешили тези които са били в 1во и 2ро главно( разузнаване и контраразузнаване ) Ами тези от 4то главно( опазване на културно историческите ценности на БЪЛГАРИЯ )Тези които плюете всичко и всички замисляте ли се че я докарахме до тук защото сме като в оная басня за Орела Рака и Щуката.

Добър минус - но защо.Мислиш че като държава нямаме нужда от разузнаване и контраразузнаване или не трябва да пазим това което са създали тези преди нас в тази държава.А може би мислиш че трябва всеки да дърпа чергата към себе си.Ако това е твоята стратегия за успеха ни като държава АЗ като човек който обича страната си-НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН

проблема на демократите не е че е бил агент, а че е бил агент на социалистическата държава. Демократчетата искат да запазят само за себе си агентурстването в капиталистическата държава! :)))

Изглежда, на бившите кадри от ДС им е било казано, че те са несменяеми-затова и този не признава ни служебни оценки,ни предпочитания на началника си. Да иде да се оплаче на Рогозин-че "предаваме" Русия,уволнявайки кадри от 5-тата им колона.

Кеф! Гадина комунистическа !

А какво ще правят с посланика ни в Русия - агент на ДС и понастоящем от службите - Бойко Коцев...Или той все още е под прикритие...

еи тази гнида червеи ,винаги си е живял по добре от симеончо ,и сега ли го махат мястото му е в затвора по добре да вземе сам да се гръмне

абе все стари муцуни бе.. еж, и сега пак... а нови и по-грамотни хора има, ама татовите и мамините да са, че то дърявното е наж-гот!

Това е проблема на България - не се гледа да се работи в интерес на държава, а как да сложим/махнем наши/ваши хора от по-сладките постове!?! Ето затова нещата не вървят, а ДПС ще взима все повече проценти - ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СМЕ РАЗЕДИНЕНИ!

Пак ще ги осъди! И да лустрират ченгето от ВКР - понастоящем посланик в Рим - Маринчо Райков

и ченгето-доносник - Косьо Козела - Константин Димитров - понастоящем посланик в Лондон....

Когато един СЛУЖЕБЕН министър прави драстични промени в своето ведомство нещата силно намирисват.Всичко останало е за замазване на очите.Този служител може и да е за гонене но нека го направи министър от правителство утвърдено от парламента.А така свършено си е разчистване на пътища.И ако това не е целуване на задници,здраве му кажи.

лустраця до дупка

коя дупка предпочиташ

МНОГОКРАТНО!!!!

Добре, ама да се започне от Боко и Цвъко.

А ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ?????€

в украина готвят лустрация, а тук кога?!

ЗАКОНА Е ФАКТ ВЕЧЕ!ОСТАНАХМЕ ПОСЛЕДНИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!ДАЖЕ И СТРАНА КАТО УКРАЙНА ЧЛЕН НА СССР НИ ИЗПРЕВАРИ!БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ Е НЕВЪЗМОЖНА ДЕМОКРАЦИЯ!ТОВА Е ВИДНО ПО НАЙ-НИСКИТЕ НИ ДОХОДИ В ЕВРОПА РУСИЯ НИ ИЗЯЖДА И ИМА БЕЗРОДНИЦИ КОИТО И ПОМАГАТ!

Е Цървул.

ВЪН ЧЕНГЕТАТА ОТ ВЪНШНО! ТОВА ОТДАВНА НАПРАВИХА ОСТАНАЛИТЕ СОЦ.СТРАНИ.

Методи Андреев: Поздравления за кабинета уволниха възродител и агент на ДС от шефски пост.

ПРИ ПОСТЪПВАНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПОСТ СЕ ПОПЪЛВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ТАКИВА НЕЩА, НА НЕЯ ПИШЕ ЧЕ СЕ НОСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕМЪЛЧАВАНЕ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ТАКОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО???????????????????

...Браво Господин Президент!!!...

лошо

РЕВЕТЕ ЧЕРВЕНИ ГНИДИ, ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО!

ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ В КОПТОРИТЕ ОТ КОИТО ИЗПЪЛЗЯХА 1944 ГОДИНА С ПОМОЩТА НА ЧУЖДА АРМИЯ В УЩЪРБ НА РОДИНАТА НИ!

Просто премазаха монархофашистка България с помощта на САЩ и Англия .

ШУТ НА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ДЕБИЛИ

"....оценките му на ежегодните вътрешни атестации в министерството са били по-ниски от необходимото" когато искат да уволнят някого го оценяват с ниски оценки и го уволняват по некадърност! Това е възможно най-грозния начин да се саморазправиш с някого!

Добре, ама оценка 3 не е лоша оценка. За незнаещите това означава "Изпълнението отговаря на изискванията". Това е най.честата оцевка при годишните агестации. А оценка 2 означава "Изпълнението е над изискванята" и се пише рядко. Т.нар. служебен министър или не познава правилата за атестиране или много държи да се сложи на господарите си. То какво да се очаква от един политически плазмодий, минаващ от партия в партия, само и само, за да прави кариера...

е назначен защото е приближен на червената гнида Вегенин

Тоя с какъв мандат уволнява хора и прави промени? Тия дето никой не ги е избирал направиха най-голямата чистка в държавата, на учереждение по 100 души, а това пак е подмяна на вота на хората! До кога ще търпим? - Може би докато няма да можем повече!

Вегенин с каъв мандат назначи досегашния и защо уволни предишния.

С мандата от парламента, а не като тези наложени ни и измислени лапачи! Защо не оставят новият парламент да определя политиката на държавата?

Най-сетне най-маститото ченге от ДС беше уволнено. Досега Г. Димитров дърпаше конците във Външно.