22 служители уволнени в комисията ”Кушлев”

Тодор Коларов, който преди месец замени Стоян Кушлев на поста председател на Комисията за установяване на имущество придобито от престъпна дейност, е освободил 22-ма души от състава на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - 22 служители уволнени в комисията ”Кушлев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към ляв.Какво светло бъдеще за 75 годишен дядо.Та той бил юноша бледен,милият. Памперси носи ли още? Браво г-н Борисов, "Фулбрайт","Чивнинг". Харесан от Америка,Англия.Страхотен кадровик си.

Все нищо не можеш да напишеш

Е такова смислено изречение не бях срещал: Това са тези, които тези, с които са в несъответствие и тези, които са придобили право на пенсия, уточни Коларов.

Не съм фен на Боко тиквата, но да кажеш за тоя прост и тъп старчок-уважаван професор е доста смело и..смешно. Освен това и професорската му титла е доста спорна. Явно не си имал огромното "щастие" да го познаваш и си плещиш само, колкото да кажеш нещо.

Не на Герб! Назначават своите роднини а уволняват честните професионалисти на уважаваният в цял свят професор Кушлев,който можеше и лекции в Харвард да води!Герберските фашисти съсипаха едно светло бъдеще!

Точно така! Тричленки. В името на народа, остава!

Предлагам да се закрие правосъдието!!! Всичкото правосъдие да се даде на комисии! Защо да храним съдии, пракурори и адвокти??? Комисиите му е майкята!!! Да живее товарищ Джжински!!!